Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
HOlky, co se dělo dnes? Čtvrteční díly nestíhám. Jak to dopadlo s Rozou? Co rodičové na její stav? Díky.
@lena1968 píše:
V ukázkch na středuLída se sesype a na operaci nebude chtít
To jsem tak nějak čekala.
@radkka píše:
Asi jsem jediná, kdo nesouhlasí
Jen tak mimochodem Ema měla u Evy celý svůj pokoj pro sebe. Kdyby byl Milošek zachráněn od Milošovy výchovy, nepovažovala bych to za průser, ale za nesmírné štěstí, Miloše mi líto není ani trochu, je to primitiv a hrubián, kdyby se k Evě choval normálně, nemá problém. Chápu její pocity z Kašperek, zřejmě si nikdy nežila v takovém prostředí, to pak opravdu nepochopíš, jak se člověk cítí.
Sobecká je, to je pravda a hlavně je hloupá, že si vzala Miloše a udělala si s ním dítě, nicméně kdo je bez chyby, že. Ona ženská, která se zoufalá, vylezla z kriminálu, nikoho nemá, vlastní děti ji nemají rády (oprávněně)…potřebuje náruč, do které se schoulí a bohužel to bývá ta první náruč, kterou potkají, bez ohledu jaká je.
S tím pokojem teď nevím, už je to delší doba, ale myslím, že to bylo tak, že měla u Evy svůj pokoj, kam jí Béda udělal nábytek- a pak se přistěhoval Miloš, nebo Eva otěhotněla, už nevím- a Emu vyšoupli do obýváku. Pamatuji si, že to těžce nesla.
Jestli je štěstí pro kluka, že nebude vyrůstat s tátou (kterej ať je jakej chce, má ho evidentně rád) a místo toho bude bivakovat s mámou u nějaký pošahaný ženský a o víkendech ho bude hlídat Anča, aby si Eva vydělala korunu, o tom bych se klidně hádala:)
A Eva sama nestrpí to, na co si Ema s ní musela zvyknout. Miloš dal Evě facku- velkej průser. Já si zase pamatuji na situaci s nějakým pečeným kuřetem, kdy dala facku Eva Emě. Eva je v Kašperkách nešťastná (a ty důvody chápu víc, než dobře), tak to je důvod se okamžitě přestěhovat, bez ohledu na kluka, na to, že na nový začátek nemá finance, na nic…když byla v Kašperkách nešťastná Ema z podobných důvodů, tak to Evu rozhodně nezajímalo.
Já jsem zvědavá jestli se najde nepříbuzný dárce, a to do Vánoc, tak to bude dobrá pohádka
@me2dova píše:
S tím pokojem teď nevím, už je to delší doba, ale myslím, že to bylo tak, že měla u Evy svůj pokoj, kam jí Béda udělal nábytek- a pak se přistěhoval Miloš, nebo Eva otěhotněla, už nevím- a Emu vyšoupli do obýváku. Pamatuji si, že to těžce nesla.
Jestli je štěstí pro kluka, že nebude vyrůstat s tátou (kterej ať je jakej chce, má ho evidentně rád) a místo toho bude bivakovat s mámou u nějaký pošahaný ženský a o víkendech ho bude hlídat Anča, aby si Eva vydělala korunu, o tom bych se klidně hádala:)A Eva sama nestrpí to, na co si Ema s ní musela zvyknout. Miloš dal Evě facku- velkej průser. Já si zase pamatuji na situaci s nějakým pečeným kuřetem, kdy dala facku Eva Emě. Eva je v Kašperkách nešťastná (a ty důvody chápu víc, než dobře), tak to je důvod se okamžitě přestěhovat, bez ohledu na kluka, na to, že na nový začátek nemá finance, na nic…když byla v Kašperkách nešťastná Ema z podobných důvodů, tak to Evu rozhodně nezajímalo.
Přesně tak… Eva je pěkný sobec…
@me2dova píše:
Jestli je štěstí pro kluka, že nebude vyrůstat s tátou (kterej ať je jakej chce, má ho evidentně rád) a místo toho bude bivakovat s mámou u nějaký pošahaný ženský a o víkendech ho bude hlídat Anča, aby si Eva vydělala korunu, o tom bych se klidně hádala:)A Eva sama nestrpí to, na co si Ema s ní musela zvyknout. Miloš dal Evě facku- velkej průser. Já si zase pamatuji na situaci s nějakým pečeným kuřetem, kdy dala facku Eva Emě. Eva je v Kašperkách nešťastná (a ty důvody chápu víc, než dobře), tak to je důvod se okamžitě přestěhovat, bez ohledu na kluka, na to, že na nový začátek nemá finance, na nic…když byla v Kašperkách nešťastná Ema z podobných důvodů, tak to Evu rozhodně nezajímalo.
Můj táta mě měl také rád, ale byl to hajzl, děkuji bohu za každý den, kdy jsem nemusela žít vedle něj.
Promin, přijde mi nesrovnatelné, že dá máma facku dítěti (a že Ema je na přesdržku už dlouho) a chlap manželce.
Eva si našla v Praze práci a podle všeho i byt, snaží se postavit na vlastní nohy, že jí v začátku někdo pomůže není nic špatného.
@Maartina7 píše:
HOlky, co se dělo dnes? Čtvrteční díly nestíhám. Jak to dopadlo s Rozou? Co rodičové na její stav? Díky.
@lena1968 píše:
V ukázkch na středuLída se sesype a na operaci nebude chtít
Já si Vás občas přečtu, ale asi začnu i reagovat. ![]()
@radkka Ema měla svůj pokoj, dokud se k nim nenastěhovat Miloš, pak ji vyšoupli do obýváku. A souhlasím s tím co psala @me2dova.
Kuřízek je čím dál horší, taky doufám, že se dají dokupy s davidem.
Trávu posoudit nemůžu, mě bylo nabídnuto asi dvakrát, pokaždé jsem odmítla a reakce neva aspoň zbyde víc na nás. ![]()
Teda dneska ty halucinace byly super zahrané. Já jsem se fakt pobavila ![]()
A co to mělo být na konci? To se tou sprchou chtěla škrtit?
Nevím, jestli uvidím zítřek…
Bylina je fakt baba šílená
. Taková tichá voda, „nikomu nic nevnucuju, jen se tak ploužím kolem“, ale dneska pěkně Evu zdrbla, megera jedna ![]()
S tou Evou je to těžký. Chápu, že v Kašperkách nechce být. Nikoho tam nemá, do toho protivná tchýně, asi to není med. Ale blbost byla, že hned na začátku si nechala všechno nabulíkovat. Jenže je to tak, jak píše @radkka, vylezla z kriminálu a potřebovala náruč, tudíž vlezla do té první, co se namanula. Asi je to pochopitelný. Takový kraviny dělají i ženské, které mají za sebou normální minulost, natož takováto zoufalá osoba.
Na jednu stranu je mi jí líto, na druhou mi to její chování jde na nervy. Vlastně jako všech postav v Ulici, když to tak vezmu
![]()
@KPKristy píše:
Teda dneska ty halucinace byly super zahrané. Já jsem se fakt pobavila
A co to mělo být na konci? To se tou sprchou chtěla škrtit?
Nevím, jestli uvidím zítřek…Bylina je fakt baba šílená
S tou Evou je to těžký. Chápu, že v Kašperkách nechce být. Nikoho tam nemá, do toho protivná tchýně, asi to není med. Ale blbost byla, že hned na začátku si nechala všechno nabulíkovat. Jenže je to tak, jak píše @radkka, vylezla z kriminálu a potřebovala náruč, tudíž vlezla do té první, co se namanula. Asi je to pochopitelný. Takový kraviny dělají i ženské, které mají za sebou normální minulost, natož takováto zoufalá osoba.. Taková tichá voda, „nikomu nic nevnucuju, jen se tak ploužím kolem“, ale dneska pěkně Evu zdrbla, megera jedna
Na jednu stranu je mi jí líto, na druhou mi to její chování jde na nervy. Vlastně jako všech postav v Ulici, když to tak vezmu![]()
![]()
![]()
Aspon někdo tu není bezchybný a dokáže to pochopit. Mě také rozčiluje, je ukňouraná, hysterická, nesamostatná, ale odsuzovat ji za to, že uteče od imbecila, aby si zachovala duševní zdraví? No to snad ne.
Jo, jo, chtěla se uškrtit.
@Aspera Takže by měla zůstat s omezeným imbecilem, který jí uhodil?
Dneska jsem se musela smát, jak Bylina pomlouvala Evu, že je taková startovací, i při „dobrých radách“. Připomnělo mi to místní četné diskuse o nevyžádaných radách od matek a tchýní, přesně to samé- matky, tchýně, Halamová se jen snaží pomoci, myslí to dobře, dcery, snachy a Eva jsou hned vytočené, že se je nikdo na nic neptal, že to přehání… Tak kde je pravda? ![]()
@me2dova Určitě máš pravdu, že na sympatiích k Evě má lví podíl její herecká představitelka (Hybnerová prostě působí jako fajn ženská), její ztvárnění. Je fakt, že se člověku nechce věřit, že někdo, kdo nechal totálně zamést svými malými dětmi a pak šel sedět, by mohl „vyrůst“ v normálně socializovaného a celkem inteligentního člověka. Já si předpojatě myslím, že takový odpad odpadem zůstane. Ale asi jako často v Ulici scénáristi „zapomněli“, jak to s některými lidmi a situacemi dříve bylo. Je fakt, že z tvého shrnutí Eva nevychází vůbec dobře a je to tak, ale já mám holt tendenci vnímat jen tu „novou“ Evu… ![]()
@radkka tak to jsem asi trošku pomotala citace, souhlasím s tím, že je sobec, který myslí jen na sebe, ale utéct měla, konečně dostala rozum.
@Samamama
Když to je právě to, že já nemám pocit, že by byla nějaká „nová Eva.“ Tady naopak mi přijde, že se scénáristům podařilo vykreslit charakter postavy, která se nemění- žádné zázračné napravení. Ona si vždycky jela podle toho, co bylo nejlepší pro ní. Na své děti nebrala ohled nikdy- a teď taky nepřemýšlí, co by bylo nejlepší pro Miloška, nebo jak mu zachránit rodinu. Nad tím přemýšlí Miloš- v pátečním díle jí nabízí, že upraví barák, aby měli samostatný vchod- na to ona řekne- ne, já se do Kašperek nevrátím, můžem se přestěhovat do Berouna nebo na Zbraslav. V Kašperkách nikoho nezná, tak jí to tam na mateřské nebaví, navíc s tchyní za zadkem asi žádný med (znám a chápu), ale v Berouně taky nikoho znát nebude. Takže se pak zase za půl roku postěhují jinam? Prostě sobecká a rozmazlená. Buď bude po mým, nebo nás (je zajímavé, jak automaticky předpokládá, že Milošek je „její“) neuvidíš…