Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:
Já jsem ještě neviděla nikoho, kdo by vyhulil jednoho sám
já jednoho takovýho exota bohužel znám a ten sám zvládne za večer klidně i 3
ovšem nemá halušky no ![]()
@radkka píše:
Já jsem ještě neviděla nikoho, kdo by vyhulil jednoho sám
Znám víc takových lidí a ani to člověk na nich nepozná. Mluvím o kategorii kolem 35 let a většina jich pracuje na dobře placených místech.
@Lizzi píše:
Tak podle ukázek mi to na ganju taky nepřišlo, spíš LSD nebo houby, to by tak odpovídalo tomu stavu halucinací.. ale když to tak scénáristi vymysleliuvidíme, jakou to bude mít u Maléřů dohru. A to jí to nabídl Dominik nebo Ričrd?
Taky jsem to tipovala na LSD a ona obyčejná travka ![]()
@Lizzi píše:
@radkka nechci rejpat, ale Pražáci jsou známí tím, že si každý ubalí svoje brčko a kouří to jako cigaretu, mají to smíchaný se spoustou tabáku. U nás na moravě by se z jednoho špeka zhulila celá hospoda a ještě fotbalová jedenáctkaproto se hulí ze skleněnky, kde si každý potáhne jednou a stačí mu to
To mohu potvrdit, jsem z Prahy, ale já to nehulím ![]()
Sice se mi to nezdá s tou Jitkou.Ale zase to korensponduje s onou avizovanou tragedií. A taky se samo nabízí to, že Monika otěhotní a narodí se kdo
chvilka překvapení
no přece malá Jituška ![]()
@MUFICE píše:
Ted jsem se podívala na celý ten díl. Jednoho špeka vyhulilo 3-4 lidi a ona má takové halušky…![]()
no, bych spis rekla, že to tvurci docela prehnali s popisem ucinku drogy: http://www.akademon.cz/source/mar.htm#u
Takhle je to tezko uveritelne, leda by mela nejakou skrytou psychickou poruchu, ktera by se sepla pozitim drogy-byt jen v malem mnozstvi.
@MUFICE píše:
Taky jsem to tipovala na LSD a ona obyčejná travka
jediný co, tak že první zkušenost(a nebála se toho teda) s hulením a předtím je otázka kolik čeho měla v džusu… to je dost nepříjemná kombinace, ale na druhou stranu zase nesedí v jaký pohodě doma ukazovala dárečky tak tři minuty po poslední intoxikaci ![]()
@Gosi píše:
jediný co, tak že první zkušenost(a nebála se toho teda) s hulením a předtím je otázka kolik čeho měla v džusu… to je dost nepříjemná kombinace, ale na druhou stranu zase nesedí v jaký pohodě doma ukazovala dárečky tak tři minuty po poslední intoxikaci
No, když přišla domů, tak byla úplně OK a pak se najednou skoro uškrtila sprchou
![]()
Můj manžel, lehkou drogou nedotčený
, jednou na grilovačce, kde kolem stolu obíhal joint, zamachroval: Dejte sem to vaše seno, ať vím, co na tom máte… Tahal to jak Stařenu
Po chvilce jsme na něj koukali, byl v obličeji bílej jak stěna, jen seděl a usmíval se, když na něj někdo promluvil, po nějaký době se odebral na WC, kde to z něj vylítlo oběma směry a šli jsme domů
Pak nám ten stav popisoval, že viděl a slyšel všechno, co se kolem něj dělo, ale nedokázal vůbec nijak zareagovat, vnímal jakoby všechny probíhající hovory najednou a mozek si to nestíhal přebrat. Od tý doby je věrný jen svým lahváčům a baleným cigaretám
Takže bych i věřila, že to citlivého jedince může dostat do slušný schízy.
Mohu potvrdit. Zkusila jsem parkrat, vzdy jedno dve potahnuti a pak jsem nevedela o svete, krom toho zachodoveho. Jednou jsem dokonce omdlela.
@Anna766 píše:
Sice se mi to nezdá s tou Jitkou.Ale zase to korensponduje s onou avizovanou tragedií. A taky se samo nabízí to, že Monika otěhotní a narodí se kdochvilka překvapení
![]()
no přece malá Jituška
Já tomu nevěřím ani trochu, půlka toho příspěvku je naprostá blbost, takže věřím, že celý je vymyšlený.
@Lizzi píše:
@radkka nechci rejpat, ale Pražáci jsou známí tím, že si každý ubalí svoje brčko a kouří to jako cigaretu, mají to smíchaný se spoustou tabáku. U nás na moravě by se z jednoho špeka zhulila celá hospoda a ještě fotbalová jedenáctkaproto se hulí ze skleněnky, kde si každý potáhne jednou a stačí mu to
Koukala jsem na páteční díl a opět se mi potvrdilo to, co si myslím už dávno. Eva je sobecká a rozmazlená ženská. Přemýšlím, čím to je, že je tak oblíbená a došla jsem k závěru, že to bude tím, že je Hybnerová taková sympaťanda:) Protože jinak Eva jako postava je strašná- nejdřív se vykašle na svá děcka, ti kvůli ní skončí v děcáku, naprosto traumatizováni, holka nemluví. Pak se jí ujmou Liškovi, vyhrabou jí z nejhoršího a přijde Eva a zase- já, já, já, já chci svoje dítě. Nezájem, co by si přála třeba ta malá, která už má leccos za sebou a u Lišků si zvykla. Nezájem, že bydlí v nějakém kamrlíku, kde holka musí spát v obýváku, nezájem, že s jejím šamstrem nevychází. Prostě ona chce- a tak to tak bude. Nakonec jí odtáhne do nějaké pihele na Šumavu a to jí netrápí, že Ema je ve svém věku už také „osobnost“, jak s tím teď termínem tak často operuje a že je v Praze zvyklá, má tu kamarády,… ale pozor, pak se jí narodí další děcko, je unavená a najednou usoudí, že bude lepší Emu odlifrovat zpátky k Liškům. A nakonec sbalí kluka, protože ONA chce být osobnost a v Kašperkách se cítí osamělá (zajímavé, že když si na to stěžovala Ema, tak to Evu netrápilo) a odstěhuje se do Prahy, kde s děckem přespává po známých. Že by třeba alespoň jednomu svému dítěti dopřála kompletní rodinu, to ji nezajímá- Midloň sice není chlap roku, ale takový byl už když si ho nabrnkla, takového otce svému dítěti vybrala. Teď je mi ho docela líto, on za nimi pořád jezdí do Prahy, snaží se argumentovat racionálně a hledat kompromisy- Eva řekne- já se do Kašperek nevrátím- a tím je pro ni diskuze uzavřená. A diví se, že jeho to vytáčí…
Docela bych jí přála, aby si Miloš zažádal o svěření malého do péče a kluka dostal. To by asi čučela…a první, kdo by si začal stěžovat, by byla Anča, protože by se Evina pozornost opět upřela na Emízlato- opět by si vzpomněla, že má dceru, nejen hlídačku pro Miloška.
@me2dova píše:
Koukala jsem na páteční díl a opět se mi potvrdilo to, co si myslím už dávno. Eva je sobecká a rozmazlená ženská. Přemýšlím, čím to je, že je tak oblíbená a došla jsem k závěru, že to bude tím, že je Hybnerová taková sympaťanda:) Protože jinak Eva jako postava je strašná- nejdřív se vykašle na svá děcka, ti kvůli ní skončí v děcáku, naprosto traumatizováni, holka nemluví. Pak se jí ujmou Liškovi, vyhrabou jí z nejhoršího a přijde Eva a zase- já, já, já, já chci svoje dítě. Nezájem, co by si přála třeba ta malá, která už má leccos za sebou a u Lišků si zvykla. Nezájem, že bydlí v nějakém kamrlíku, kde holka musí spát v obýváku, nezájem, že s jejím šamstrem nevychází. Prostě ona chce- a tak to tak bude. Nakonec jí odtáhne do nějaké pihele na Šumavu a to jí netrápí, že Ema je ve svém věku už také „osobnost“, jak s tím teď termínem tak často operuje a že je v Praze zvyklá, má tu kamarády,… ale pozor, pak se jí narodí další děcko, je unavená a najednou usoudí, že bude lepší Emu odlifrovat zpátky k Liškům. A nakonec sbalí kluka, protože ONA chce být osobnost a v Kašperkách se cítí osamělá (zajímavé, že když si na to stěžovala Ema, tak to Evu netrápilo) a odstěhuje se do Prahy, kde s děckem přespává po známých. Že by třeba alespoň jednomu svému dítěti dopřála kompletní rodinu, to ji nezajímá- Midloň sice není chlap roku, ale takový byl už když si ho nabrnkla, takového otce svému dítěti vybrala. Teď je mi ho docela líto, on za nimi pořád jezdí do Prahy, snaží se argumentovat racionálně a hledat kompromisy- Eva řekne- já se do Kašperek nevrátím- a tím je pro ni diskuze uzavřená. A diví se, že jeho to vytáčí…
Docela bych jí přála, aby si Miloš zažádal o svěření malého do péče a kluka dostal. To by asi čučela…a první, kdo by si začal stěžovat, by byla Anča, protože by se Evina pozornost opět upřela na Emízlato- opět by si vzpomněla, že má dceru, nejen hlídačku pro Miloška.
Souhlasím. Miloš je jednoduchý, bez diskuze- ale takového si našla a nezměnil se. Nechápu, že z ničeho nic uteče. Chápu, že mu ruply nervy. Co už vůbec nechápu, že s ním vlastně chce být, ale ne v Kašperkách. Jen někde bez jeho matka. To mu nemohla říct předem, bez útěku?