Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše:Tak Liduna se nakonec sekne s tím dárcovstvím, já to věděla![]()
seknout by se měla spíš Jitka, já bych ledvinu od dítěte nevzala ani kdyby mi ji nutili
@kometa32 píše:
Jsme na tom stejně. Ale já si vždy myslela, že po trávě je každý rozchechtaný
Někdo má halucinace, někomu je strašně zle, někdo usíná, někdo se směje a někomu to nedělá nic ![]()
@radkka píše:
Někdo má halucinace, někomu je strašně zle, někdo usíná, někdo se směje a někomu to nedělá nic
a někdo ji nemůže ani cítit jako já:-)
@hofka píše:
a někdo ji nemůže ani cítit jako já:-)
Já taky ne, ale reakcí jsem viděla už dost. Dokonce jsem viděla i jak krásně dovede takhle měkká droga vypatlat.
@radkka píše:
Já taky Lídu chápu, má malé dítě, které jí potřebuje zdravou, co když dostane jen blbý zánět a její jediná ledvina odejde? Motyce se to frajeří, rodinu nemá a ani moc nechce, takže nad tímhle neuvažuje a nepochopí to. Ano, také bych chtěla mámě pomoct a dát jí ledvinu, teď jako bezdětná bych na to odvahu asi našla, ale měla bych strašný strach.
Já chápu Lídu, ale chápu i Moniku. Monika měla k rodičům vždycky blíž. Lída si běhala kdesi a Monika stála při tátovi a mámě když o něco šlo. Lída si žila v dáli svůj život.
@hofka píše:seknout by se měla spíš Jitka, já bych ledvinu od dítěte nevzala ani kdyby mi ji nutili
@Ikente píše:já bych teda taky od dítěte ledvinu nevzala. Kor když má už své vlastní dítě. To je na hlavu.
a hlavně, podle ukázek se bude v ní asi prát morálka, nechci dát ledvinu-ale co máma? To je strašně na psychiku.
@Anna766 píše:
Já chápu Lídu, ale chápu i Moniku. Monika měla k rodičům vždycky blíž. Lída si běhala kdesi a Monika stála při tátovi a mámě když o něco šlo. Lída si žila v dáli svůj život.
Je otazka, zda to Monika bude Lide vycitat nebo ji pochopi. A jak pisou ostatni holky, taky bych si ledvinu nevzala a cekala co nejdele na transplantaci od mrtveho darce. Jitka na to, jak vzdy odmita pomoc, rychle sve stanovisko, ze nechce ani slyset o ledvine od holek obratila a sup jeste pred Vanoci ![]()
@radkka píše:
Protože je to rozmazlený fracek
myslela jsem konkrétně, mě naopak teď přijde, že je docela rozumná ![]()
@Moise píše:
myslela jsem konkrétně, mě naopak teď přijde, že je docela rozumná
Konkrétně ti to už neřeknu, poslední 3 díly už je lepší, to je pravda.
@radkka píše:
Konkrétně ti to už neřeknu, poslední 3 díly už je lepší, to je pravda.
A hlavně už netancuje ![]()
@radkka píše:
Já taky ne, ale reakcí jsem viděla už dost. Dokonce jsem viděla i jak krásně dovede takhle měkká droga vypatlat.
Ano, ano. Já znám člověka, kterého tato droga totálně vypatlala a taky znám jednoho, kterému nedělala vůbec nic, ačkoli měl denní přísun
. Teda „nedělala nic“ ve smyslu, že neměl halucinace, nebylo mu blbě a nebyl vysmátý, ale pokud si nedal, nebyl schopen normálně fungovat. Brrr…
Já to nehulím, smrdí mi to a nevím, co to má konkrétně za bezprostřední účinky. Tudíž Roziiny haluny mě spíš pobavily, líbilo se mi, jak to zahrála. Ale nakolik to byly autentické účinky trávy nedovedu posoudit. Je mi to fuk..
@kometa32 píše:
A hlavně už netancuje
Stačil kluk a na tancování bylo zapomenuto ![]()
Mně je trochu divný, že Anču ještě nenapadlo, že Eva bude chtít Emu zase zpátky k sobě. Nebo to tam bylo?
@Moise píše:
myslela jsem konkrétně, mě naopak teď přijde, že je docela rozumná
Já bych řekla, že teď už to jde a někdy mi přijde zase docela uvědomělá. Ale byly doby, kdy byla fracek na zabití. Jen si myslím, že tímto si projde většina dětí ![]()