Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
11.12.15 11:48
@MUFICE píše: Tak Liduna se nakonec sekne s tím dárcovstvím, já to věděla :dance: :mrgreen:

seknout by se měla spíš Jitka, já bych ledvinu od dítěte nevzala ani kdyby mi ji nutili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.12.15 11:49
@kometa32 píše:
Jsme na tom stejně. Ale já si vždy myslela, že po trávě je každý rozchechtaný :nevim:

Někdo má halucinace, někomu je strašně zle, někdo usíná, někdo se směje a někomu to nedělá nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.12.15 11:51
@radkka píše:
Někdo má halucinace, někomu je strašně zle, někdo usíná, někdo se směje a někomu to nedělá nic :lol:

a někdo ji nemůže ani cítit jako já:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.12.15 11:53
@hofka píše:
a někdo ji nemůže ani cítit jako já:-)

Já taky ne, ale reakcí jsem viděla už dost. Dokonce jsem viděla i jak krásně dovede takhle měkká droga vypatlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148646
11.12.15 12:23
@radkka píše:
Já taky Lídu chápu, má malé dítě, které jí potřebuje zdravou, co když dostane jen blbý zánět a její jediná ledvina odejde? Motyce se to frajeří, rodinu nemá a ani moc nechce, takže nad tímhle neuvažuje a nepochopí to. Ano, také bych chtěla mámě pomoct a dát jí ledvinu, teď jako bezdětná bych na to odvahu asi našla, ale měla bych strašný strach.

Já chápu Lídu, ale chápu i Moniku. Monika měla k rodičům vždycky blíž. Lída si běhala kdesi a Monika stála při tátovi a mámě když o něco šlo. Lída si žila v dáli svůj život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
11.12.15 13:05
@hofka píše: seknout by se měla spíš Jitka, já bych ledvinu od dítěte nevzala ani kdyby mi ji nutili
já bych teda taky od dítěte ledvinu nevzala. Kor když má už své vlastní dítě. To je na hlavu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.12.15 13:21
@Ikente píše: já bych teda taky od dítěte ledvinu nevzala. Kor když má už své vlastní dítě. To je na hlavu.

a hlavně, podle ukázek se bude v ní asi prát morálka, nechci dát ledvinu-ale co máma? To je strašně na psychiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
11.12.15 13:23
@Anna766 píše:
Já chápu Lídu, ale chápu i Moniku. Monika měla k rodičům vždycky blíž. Lída si běhala kdesi a Monika stála při tátovi a mámě když o něco šlo. Lída si žila v dáli svůj život.

Je otazka, zda to Monika bude Lide vycitat nebo ji pochopi. A jak pisou ostatni holky, taky bych si ledvinu nevzala a cekala co nejdele na transplantaci od mrtveho darce. Jitka na to, jak vzdy odmita pomoc, rychle sve stanovisko, ze nechce ani slyset o ledvine od holek obratila a sup jeste pred Vanoci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
11.12.15 14:20
@radkka píše:
Protože je to rozmazlený fracek :nevim:

myslela jsem konkrétně, mě naopak teď přijde, že je docela rozumná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.12.15 14:27
@Moise píše:
myslela jsem konkrétně, mě naopak teď přijde, že je docela rozumná :nevim:

Konkrétně ti to už neřeknu, poslední 3 díly už je lepší, to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
11.12.15 14:32
@radkka píše:
Konkrétně ti to už neřeknu, poslední 3 díly už je lepší, to je pravda.

A hlavně už netancuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.12.15 14:38
@radkka píše:
Já taky ne, ale reakcí jsem viděla už dost. Dokonce jsem viděla i jak krásně dovede takhle měkká droga vypatlat.

Ano, ano. Já znám člověka, kterého tato droga totálně vypatlala a taky znám jednoho, kterému nedělala vůbec nic, ačkoli měl denní přísun :roll:. Teda „nedělala nic“ ve smyslu, že neměl halucinace, nebylo mu blbě a nebyl vysmátý, ale pokud si nedal, nebyl schopen normálně fungovat. Brrr…

Já to nehulím, smrdí mi to a nevím, co to má konkrétně za bezprostřední účinky. Tudíž Roziiny haluny mě spíš pobavily, líbilo se mi, jak to zahrála. Ale nakolik to byly autentické účinky trávy nedovedu posoudit. Je mi to fuk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.12.15 14:38
@kometa32 píše:
A hlavně už netancuje :mrgreen:

Stačil kluk a na tancování bylo zapomenuto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.12.15 14:39

Mně je trochu divný, že Anču ještě nenapadlo, že Eva bude chtít Emu zase zpátky k sobě. Nebo to tam bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.12.15 14:39
@Moise píše:
myslela jsem konkrétně, mě naopak teď přijde, že je docela rozumná :nevim:

Já bych řekla, že teď už to jde a někdy mi přijde zase docela uvědomělá. Ale byly doby, kdy byla fracek na zabití. Jen si myslím, že tímto si projde většina dětí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí