Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Moise píše:
Ty deti v jinych mistnostech me nejak neberou. Milosek vetsinou „spi“ v kocaru, coz muze i bez dohledu a v kuchyni nebo u pil, vsak je pripoutanej v kocaru a Eliska uz je vetsi, klidne vydrzi chvili sama si hrat vedle. Mirinka tezNataceni s detmi je drahy, zvladt s temi malinkymi, proste to trva, nez to natoci tak jak chteji a deti maji prisnejsi omezeni co se tyce prestavek, proto kdyz se jich dej vylozene netyka, tak jsou „vedle“
Nene, kočár mu furt straší v předsíni když je u pil
Mirinku si mi připomněla, s tou byla sranda jak v záběrech nepromluvila skoro slovo a pak když o ní jen mluvili tak vždycky tvořila hotové souvětí ![]()
@bozuzu píše:
Mě už poněkolikátý v Ulici rozčiluje taková nedomyšlená „blbost“ - jak vždycky dospělý aby mohli být na scéně všichni, k tomu na návštěvách v jiných bytech, nechávaj imaginární batole v úplně jiné místnosti za zavřenýma X dveřma. To je věčně Milošek sám u Lišků v kuchyni, v pokoji, teď zas Eliška u Moniky a Máry doma… Jako v reálu by např. moje když byla ve věku Miloška udělala z Franty a Emy pokoje kůlničku na dříví, v kuchyni pustila Andule troubu i sporák nejmíň apod.Fakt mě to irituje, tak sem si tu musela ulevit
No, Eliška jim řvala do scény, tak jí odnesli do pokojíku. Mirinka ta byla jako hadrová panenka. Je to hlavně kvůli natáčení, aby měli klid ![]()
@lupilka.cz píše:
@Gepardice ne, já mám teď 24 doma
No já vlastně taky
Ale jen sesterskou.
@Marcam píše:
Kašperské Hory nejsou vesnice. A je tam nádherně…
My tam byli loni na dovolené a byla jsem i na tom hradě, je to pěkná procházka ![]()
@bozuzu píše:
Nene, kočár mu furt straší v předsíni když je u pilMirinku si mi připomněla, s tou byla sranda jak v záběrech nepromluvila skoro slovo a pak když o ní jen mluvili tak vždycky tvořila hotové souvětí
Teda pamatuju si slavnou debatu o lepku s Lenkou
![]()
@trckaludmila22 píše:
Kolik let je Janovi a má nějaké jiné děti kromě té Elišky?
Myslím že mu bude kolem 50 jako rodičům Liduny.
Možná by mohli u té transplantace zpropagovat takový ten program několikanásobné transplantace. Několikrát už to bylo v televizi. Olda nemůže darovat Jitce, ale může někomu jinému, v té rodině někdo zase jinému. Zapojují to toho tak 5 rodin. Dělá se to tuším 1-2× do roka.
@Anna766 píše:
Fakt jo?tak to jsem srabácká. Malá mi může pomáhat vyklízet myčku, uklízet příbory a lžičky do přihrádek je jedna z nejoblíbenějších prací co jí můžu zadat
ale na nože sahat nesmí.
My jsme příšerní rodiče, rok a půl staré dítě mi celý den běhalo po schodech, už dlouho leze po žebříku na svou oblíbenou 2,5 m vysokou klouzačku a tak… ![]()
@Fjodorka píše:
Jenže oni před jejím odchodem nezkoušeli s tchánovci domluvu. Myslím, že zkusit žít s nimi s domluvením a oddělením vchodů je dobrý kompromis. Mělo na domluvu dojít dřív, to je jediné, ale k ní došlo teď a Evě je to u řiti, prostě jak malá.
oddělený vchod není kompromis… kdyby to byl nájem na druhém konci města, nebo sousední dědina, dejme tomu. I ten Beroun by teoreticky šel… ale tenhle nájem, kterej má přes šéfa a ten víkendovej job, tak to si myslím, je přijatelné pro oba, budou spolu s dítětem, ona bude mít klid a on práci najde a nebude muset dát většinu na nájem… ![]()
Mě teda krom rychloakce s ledvinou - takle rychlé řešení tak velké zdr. komplikace by si v reálu přál asi každý, že? Během téměř jednoho týdne se zjistí, že Jitka potřebuje ledvinu, se udělají všechny testy i s výsledky a je připravený dárce… drtí ještě jedna věc a sice ta stále vše naslouchající obsluha v kavárně. ![]()
@LennkaK., tak to medrti stejna vec jako tebe. Ta nacuhujici obsluha je priserna. Lidi se o necem bavi a ona se tvari naprosto zucastnene
. Kdyz uz to teda nejde preslechnout, tak ason delam, ze neslysim a tvarim se neutralne, ne
. To by mela byt zakladni vybava podobnych povolani..
@KPKristy
A to ona se i zúčastňuje, za prvé nejen pohledem, ale i řečí a zcela automaticky. Kdyby se třeba nejdřív nějak dovolila: „smím se zeptat“… atd. Ale jak je stále " zúčastněná" tak ji ani nenapadne, že je to nevhodné, to její naslouchání a přikyvování do hovoru zákazníků. ![]()
@Marcam píše:
@Žirafa 69 Chtěl nechat udělat vlastní vchod. Tchánovcům domluvil.Je jaký je, takového si ho brala. Facka byla přes čáru, ale jednu šanci mu mohla dát. Je to o tom, že tam Hybnerová zase chce víc hrát no.Tak at si užívá romantiku samoživitelky
To fakt funguje tak, že když si nějaký herec řekne, že chce hrát v seriálu tolik a tolik let, tak se tím všichni řídí? Já myslela, že to je věc režiséra a těch, co to píšou.
![]()