Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9763
12.12.15 09:35
@Moise píše:
Ty deti v jinych mistnostech me nejak neberou. Milosek vetsinou „spi“ v kocaru, coz muze i bez dohledu a v kuchyni nebo u pil, vsak je pripoutanej v kocaru a Eliska uz je vetsi, klidne vydrzi chvili sama si hrat vedle. Mirinka tez :mrgreen: Nataceni s detmi je drahy, zvladt s temi malinkymi, proste to trva, nez to natoci tak jak chteji a deti maji prisnejsi omezeni co se tyce prestavek, proto kdyz se jich dej vylozene netyka, tak jsou „vedle“

Nene, kočár mu furt straší v předsíni když je u pil :mrgreen: Mirinku si mi připomněla, s tou byla sranda jak v záběrech nepromluvila skoro slovo a pak když o ní jen mluvili tak vždycky tvořila hotové souvětí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
12.12.15 09:36

@Gepardice ne, já mám teď 24 doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
12.12.15 09:50

Kolik let je Janovi a má nějaké jiné děti kromě té Elišky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
12.12.15 09:52
@bozuzu píše:
Mě už poněkolikátý v Ulici rozčiluje taková nedomyšlená „blbost“ - jak vždycky dospělý aby mohli být na scéně všichni, k tomu na návštěvách v jiných bytech, nechávaj imaginární batole v úplně jiné místnosti za zavřenýma X dveřma. To je věčně Milošek sám u Lišků v kuchyni, v pokoji, teď zas Eliška u Moniky a Máry doma… Jako v reálu by např. moje když byla ve věku Miloška udělala z Franty a Emy pokoje kůlničku na dříví, v kuchyni pustila Andule troubu i sporák nejmíň apod. :jazyk: Fakt mě to irituje, tak sem si tu musela ulevit :mrgreen:

No, Eliška jim řvala do scény, tak jí odnesli do pokojíku. Mirinka ta byla jako hadrová panenka. Je to hlavně kvůli natáčení, aby měli klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
12.12.15 09:55
@lupilka.cz píše:
@Gepardice ne, já mám teď 24 doma :)

No já vlastně taky :) Ale jen sesterskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
12.12.15 09:55
@Marcam píše:
Kašperské Hory nejsou vesnice. A je tam nádherně…

My tam byli loni na dovolené a byla jsem i na tom hradě, je to pěkná procházka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
12.12.15 10:00
@bozuzu píše:
Nene, kočár mu furt straší v předsíni když je u pil :mrgreen: Mirinku si mi připomněla, s tou byla sranda jak v záběrech nepromluvila skoro slovo a pak když o ní jen mluvili tak vždycky tvořila hotové souvětí :-D

Teda pamatuju si slavnou debatu o lepku s Lenkou :mrgreen: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
12.12.15 10:02
@trckaludmila22 píše:
Kolik let je Janovi a má nějaké jiné děti kromě té Elišky?

Myslím že mu bude kolem 50 jako rodičům Liduny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65201
12.12.15 10:29

Možná by mohli u té transplantace zpropagovat takový ten program několikanásobné transplantace. Několikrát už to bylo v televizi. Olda nemůže darovat Jitce, ale může někomu jinému, v té rodině někdo zase jinému. Zapojují to toho tak 5 rodin. Dělá se to tuším 1-2× do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
12.12.15 10:57
@Anna766 píše:
Fakt jo? :lol: tak to jsem srabácká. Malá mi může pomáhat vyklízet myčku, uklízet příbory a lžičky do přihrádek je jedna z nejoblíbenějších prací co jí můžu zadat :mrgreen: ale na nože sahat nesmí. :nevim:

My jsme příšerní rodiče, rok a půl staré dítě mi celý den běhalo po schodech, už dlouho leze po žebříku na svou oblíbenou 2,5 m vysokou klouzačku a tak… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
12.12.15 11:07
@Fjodorka píše:
Jenže oni před jejím odchodem nezkoušeli s tchánovci domluvu. Myslím, že zkusit žít s nimi s domluvením a oddělením vchodů je dobrý kompromis. Mělo na domluvu dojít dřív, to je jediné, ale k ní došlo teď a Evě je to u řiti, prostě jak malá.

oddělený vchod není kompromis… kdyby to byl nájem na druhém konci města, nebo sousední dědina, dejme tomu. I ten Beroun by teoreticky šel… ale tenhle nájem, kterej má přes šéfa a ten víkendovej job, tak to si myslím, je přijatelné pro oba, budou spolu s dítětem, ona bude mít klid a on práci najde a nebude muset dát většinu na nájem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
12.12.15 12:27

Mě teda krom rychloakce s ledvinou - takle rychlé řešení tak velké zdr. komplikace by si v reálu přál asi každý, že? Během téměř jednoho týdne se zjistí, že Jitka potřebuje ledvinu, se udělají všechny testy i s výsledky a je připravený dárce… drtí ještě jedna věc a sice ta stále vše naslouchající obsluha v kavárně. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.12.15 12:31

@LennkaK., tak to medrti stejna vec jako tebe. Ta nacuhujici obsluha je priserna. Lidi se o necem bavi a ona se tvari naprosto zucastnene 8o. Kdyz uz to teda nejde preslechnout, tak ason delam, ze neslysim a tvarim se neutralne, ne :nevim:. To by mela byt zakladni vybava podobnych povolani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
12.12.15 12:36

@KPKristy
A to ona se i zúčastňuje, za prvé nejen pohledem, ale i řečí a zcela automaticky. Kdyby se třeba nejdřív nějak dovolila: „smím se zeptat“… atd. Ale jak je stále " zúčastněná" tak ji ani nenapadne, že je to nevhodné, to její naslouchání a přikyvování do hovoru zákazníků. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
12.12.15 12:38
@Marcam píše:
@Žirafa 69 Chtěl nechat udělat vlastní vchod. Tchánovcům domluvil.Je jaký je, takového si ho brala. Facka byla přes čáru, ale jednu šanci mu mohla dát. Je to o tom, že tam Hybnerová zase chce víc hrát no.Tak at si užívá romantiku samoživitelky :roll:

To fakt funguje tak, že když si nějaký herec řekne, že chce hrát v seriálu tolik a tolik let, tak se tím všichni řídí? Já myslela, že to je věc režiséra a těch, co to píšou. :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!