Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56295
12.12.15 12:59
@MUFICE píše:
My tam byli loni na dovolené a byla jsem i na tom hradě, je to pěkná procházka :pankac:

:palec: Já to tam znám dobře, je tam krásně. Kašperk je super. Ale bydlet bych tam taky nechtěla :mrgreen:
Nicméně fakt není reálné, jak Eva říkala, že by pracovala v Klatovech… to je skoro 45km, chtěla bych jí vidět dojíždět - a ani tam tolik příležitostí není, to už bych je spíš viděla přes sezonu v Kašperkách - je tam dost turistů, hodně restaurací, penziony, pěkný čtyřhvězdičkový hotel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
12.12.15 13:17

@Moise tak proč ne, pracovat by tam mohla, ovšem ne teda jen pár dnů v týdnu, protože by víc projela. a to nemluvím o ježdění v zimě, tam je to v zimě vyloženě super :zed: Ale i v zimě by mohla v Kašperkách teoreticky něco sehnat, mají tam ski areál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
12.12.15 14:29
@Moise píše: :palec: Já to tam znám dobře, je tam krásně. Kašperk je super. Ale bydlet bych tam taky nechtěla :mrgreen:
Nicméně fakt není reálné, jak Eva říkala, že by pracovala v Klatovech… to je skoro 45km, chtěla bych jí vidět dojíždět - a ani tam tolik příležitostí není, to už bych je spíš viděla přes sezonu v Kašperkách - je tam dost turistů, hodně restaurací, penziony, pěkný čtyřhvězdičkový hotel…

No, to je nenapadlo, že by mohla pracovat v nějakém hotelu jako servírka, tam jich je dost. Šumava je pěkná, ale brala bych tam chalupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
12.12.15 14:35
@atominnka píše:
@Moise tak proč ne, pracovat by tam mohla, ovšem ne teda jen pár dnů v týdnu, protože by víc projela. a to nemluvím o ježdění v zimě, tam je to v zimě vyloženě super :zed: Ale i v zimě by mohla v Kašperkách teoreticky něco sehnat, mají tam ski areál :nevim:

jj, to je vlastně pravda, ski areál tam je, nějak nově ho tam před pár lety udělali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.12.15 15:18

Koukám na pondělní díl a ty kecy Šmýda s Peškem o fotbalu jsou úděsný. Podobná nuda jako Bedřichova kapela. Za chvíli v těch dílech nebude nic, na co by se dalo v kuse dívat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39676
12.12.15 15:53
@Gosi píše:
oddělený vchod není kompromis... kdyby to byl nájem na druhém konci města, nebo sousední dědina, dejme tomu. I ten Beroun by teoreticky šel… ale tenhle nájem, kterej má přes šéfa a ten víkendovej job, tak to si myslím, je přijatelné pro oba, budou spolu s dítětem, ona bude mít klid a on práci najde a nebude muset dát většinu na nájem… :nevim:

moje řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
12.12.15 16:06
@LennkaK. píše:
Mě teda krom rychloakce s ledvinou - takle rychlé řešení tak velké zdr. komplikace by si v reálu přál asi každý, že? Během téměř jednoho týdne se zjistí, že Jitka potřebuje ledvinu, se udělají všechny testy i s výsledky a je připravený dárce… drtí ještě jedna věc a sice ta stále vše naslouchající obsluha v kavárně. :zed:

No že jo, hrrr a během týdne seš bez ledviny včetně všech testů a předoperačních vyšetření :mrgreen: Jinak u té kavárny se divim že eště nekrachla, maj tam jeden odposlechovej stolek a to je celý, to musej bejt kšefty :pankac:

Edit: a gauč sem zapomněla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.12.15 16:22

@bozuzu, kavárnu zvětšili o ten tetovací salón, nějakej komparz tam sedává :mrgreen:

Jinak teda akci s ledvinou chápu, Lídu chápu. Musí to být celé hrozná situace :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
12.12.15 16:26

@Kobliha51 Tak někdy je to tak, že mají o toho herce opravdu zájem a ten herec chce mít jistotu třeba na 2 roky, tak jim vyjdou vstříc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
12.12.15 17:54
@Anna766 píše:
Na jednom sále??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lida rodila doma, ne? :)

• Citovat
  • Upravit
22614
12.12.15 17:58

@brko nakonec ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
12.12.15 18:21
@brko píše:
lida rodila doma, ne? :)

Ona chtěla a nevyšlo to nebo ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39676
12.12.15 18:35
@Anna766 píše:
Ona chtěla a nevyšlo to nebo ne? :think:

nevyšlo, i když už si nepamatuju, proč, ale vím, že chtěla. Možná si vzpomenu…nebo někdo tady.

Mám něco:
http://ulice.nova.cz/…da-rodi.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
12.12.15 18:43
@KPKristy píše:
@bozuzu, kavárnu zvětšili o ten tetovací salón, nějakej komparz tam sedává :mrgreen:Jinak teda akci s ledvinou chápu, Lídu chápu. Musí to být celé hrozná situace :(

A hergot, to jim ten jeden stůl sypal, tak mohli expandovat za zeď :mrgreen:

Já taky Lídu chápu, má sama dítě a mě by prostě lítalo hlavou co když by jí v budoucnu potřebovalo a já už neměla… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39676
12.12.15 18:48

@bozuzu Nápodobně,na tom už se nás tu shodlo spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí