Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše:
My tam byli loni na dovolené a byla jsem i na tom hradě, je to pěkná procházka
Já to tam znám dobře, je tam krásně. Kašperk je super. Ale bydlet bych tam taky nechtěla ![]()
Nicméně fakt není reálné, jak Eva říkala, že by pracovala v Klatovech… to je skoro 45km, chtěla bych jí vidět dojíždět - a ani tam tolik příležitostí není, to už bych je spíš viděla přes sezonu v Kašperkách - je tam dost turistů, hodně restaurací, penziony, pěkný čtyřhvězdičkový hotel…
@Moise tak proč ne, pracovat by tam mohla, ovšem ne teda jen pár dnů v týdnu, protože by víc projela. a to nemluvím o ježdění v zimě, tam je to v zimě vyloženě super
Ale i v zimě by mohla v Kašperkách teoreticky něco sehnat, mají tam ski areál ![]()
@Moise píše:Já to tam znám dobře, je tam krásně. Kašperk je super. Ale bydlet bych tam taky nechtěla
Nicméně fakt není reálné, jak Eva říkala, že by pracovala v Klatovech… to je skoro 45km, chtěla bych jí vidět dojíždět - a ani tam tolik příležitostí není, to už bych je spíš viděla přes sezonu v Kašperkách - je tam dost turistů, hodně restaurací, penziony, pěkný čtyřhvězdičkový hotel…
No, to je nenapadlo, že by mohla pracovat v nějakém hotelu jako servírka, tam jich je dost. Šumava je pěkná, ale brala bych tam chalupu.
@atominnka píše:
@Moise tak proč ne, pracovat by tam mohla, ovšem ne teda jen pár dnů v týdnu, protože by víc projela. a to nemluvím o ježdění v zimě, tam je to v zimě vyloženě superAle i v zimě by mohla v Kašperkách teoreticky něco sehnat, mají tam ski areál
jj, to je vlastně pravda, ski areál tam je, nějak nově ho tam před pár lety udělali ![]()
Koukám na pondělní díl a ty kecy Šmýda s Peškem o fotbalu jsou úděsný. Podobná nuda jako Bedřichova kapela. Za chvíli v těch dílech nebude nic, na co by se dalo v kuse dívat ![]()
@Gosi píše:
oddělený vchod není kompromis... kdyby to byl nájem na druhém konci města, nebo sousední dědina, dejme tomu. I ten Beroun by teoreticky šel… ale tenhlenájem, kterej má přes šéfaa ten víkendovej job, tak to si myslím, je přijatelné pro oba, budou spolu s dítětem, ona bude mít klid a on práci najde a nebude muset dát většinu na nájem…
moje řeč.
@LennkaK. píše:
Mě teda krom rychloakce s ledvinou - takle rychlé řešení tak velké zdr. komplikace by si v reálu přál asi každý, že? Během téměř jednoho týdne se zjistí, že Jitka potřebuje ledvinu, se udělají všechny testy i s výsledky a je připravený dárce… drtí ještě jedna věc a sice ta stále vše naslouchající obsluha v kavárně.
No že jo, hrrr a během týdne seš bez ledviny včetně všech testů a předoperačních vyšetření
Jinak u té kavárny se divim že eště nekrachla, maj tam jeden odposlechovej stolek a to je celý, to musej bejt kšefty ![]()
Edit: a gauč sem zapomněla ![]()
@bozuzu, kavárnu zvětšili o ten tetovací salón, nějakej komparz tam sedává ![]()
Jinak teda akci s ledvinou chápu, Lídu chápu. Musí to být celé hrozná situace ![]()
@Kobliha51 Tak někdy je to tak, že mají o toho herce opravdu zájem a ten herec chce mít jistotu třeba na 2 roky, tak jim vyjdou vstříc.
@brko píše:
lida rodila doma, ne?
Ona chtěla a nevyšlo to nebo ne? ![]()
@Anna766 píše:
Ona chtěla a nevyšlo to nebo ne?
nevyšlo, i když už si nepamatuju, proč, ale vím, že chtěla. Možná si vzpomenu…nebo někdo tady.
Mám něco:
http://ulice.nova.cz/…da-rodi.html
@KPKristy píše:
@bozuzu, kavárnu zvětšili o ten tetovací salón, nějakej komparz tam sedáváJinak teda akci s ledvinou chápu, Lídu chápu. Musí to být celé hrozná situace
A hergot, to jim ten jeden stůl sypal, tak mohli expandovat za zeď ![]()
Já taky Lídu chápu, má sama dítě a mě by prostě lítalo hlavou co když by jí v budoucnu potřebovalo a já už neměla… ![]()