Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
A sluší mu to aspoň? Tak asi všechno je lepší než ten umaštěný bobek, co?
Vypadá rozhodně lépe, než v tom ulízaném a mastném culíku. Nejvíc se mi líbil, když si začal s Monikou poprvé.
@Moise píše:
Holky a kolik je vlastně té Elišce let? Kolem dvou? Mě dostává, jak tam řeší, že nemůže vydržet pár dní s tátouA že táta ani neví, kde má očkovací průkaz
![]()
K čemu proboha
Mě to vůbec nepřekvapuje, některé zdejší matky nedají z ruky ani starší dítě a řeší to až když mají jít do porodnice s druhým ![]()
@me2dova píše:
@Moise
Očkovací průkaz bych řekla, že byl naprosto zástupný problém.
Já Lídu celkem chápu, od začátku se jí do té operace moc nechtělo, ale Monika do toho šla tak nadšeně a samozřejmě a mluvila za ně obě, že jí bylo blbé to odmítnout. A pak jí k tomu rodina nedala příležitost, to bylo samé „ty jsi hrdinka, ty jsi tak hodná, že mi tu ledvinu dáš…“ takže se prostě sesypala až v den D, když přišlo z tlustejch do tenkejch. Ono to musí být dost hrozné mít sestru, jako je Monika, která bude považovat za vrchol největšího sobectví, že někdo nechce přijít o svůj orgán…
Ano, tohle všechno taky chápu a beru…
Jen asi poslední, co bych řešila v této situaci je, že pár dní neuvidím dítě, o které se mezitím bude starat jeho otec, víš jak to myslím? Prostě dítě tak jako tak několikadenní odloučení přežije a kolikrát líp než matka. Kdyby to bylo mimino, neřeknu, ale tohle je dobře dvouletý dítě. Spíš jsem chtěla poukázat na fakt, jak si některé matky myslí, že se bez nich zboří svět a otec je naprosto neschopný ![]()
Elisce jsou minimalne tri roky. Tri a pul bych rekla, narodila se tusim v kvetnu ![]()
Elišce od Lídy je dva a půl roku, pamatuji si, že jsme obě rodily přibližne ve stejný termin ![]()
@KPKristy píše:
A sluší mu to aspoň? Tak asi všechno je lepší než ten umaštěný bobek, co?
Uvidim až v pondělí, ale VŠECHNO je lepší než ta hrůza co tam měl.
@Vend píše:
Elišce od Lídy je dva a půl roku, pamatuji si, že jsme obě rodily přibližne ve stejný termin
Na jednom sále???
![]()
@Moise píše:
Ano, tohle všechno taky chápu a beru…
Jen asi poslední, co bych řešila v této situaci je, že pár dní neuvidím dítě, o které se mezitím bude starat jeho otec, víš jak to myslím? Prostě dítě tak jako tak několikadenní odloučení přežije a kolikrát líp než matka. Kdyby to bylo mimino, neřeknu, ale tohle je dobře dvouletý dítě. Spíš jsem chtěla poukázat na fakt, jak si některé matky myslí, že se bez nich zboří svět a otec je naprosto neschopný
Tak zase ale
jeho ostatní děti jsou velké a on se o ně m moc nestaral. Tohle taky nechtěl a že je starej, tady bych tomu i věřila že se nezapojuje nijak zvlášť. A že krom očkovacího průkazu nemá ponětí o více věcech ![]()
Mě připadá sobecká Eva, vzít dítě a skoro mu ho ani neukázat. Nedivím se Milošovi, snažil se udělat vstřícné kroky. Mohla to alespoň zkusit. Svatá Anna jí samozřejmě podporuje v rozvodu…
@MUFICE píše:Tak Liduna předvedla v Coolně hysterickou scénu a pak šli říct Jituně, že si to rozmyslela. Jituna byla celkem v klidu. Večer to pak řekla Monice a ta se mohla zbláznit. V dalším díle bude vyvádět a nakonec řekne Liduně, že je sobecká. Ta jí na oplátku sdělí, že je sobecká ona, když nechce dítě a chce radši studovat a cestovat
se nedivím, že se Lída sesypala, je to vše tak honem honem, nečekají třeba na případ. dárce ani chvilku, já na místě Jitky bych to asi tak snadno a rychle nedokázala přijmout, nevím. Těžko mluvit o něčem, co člověk nezažil, a ještě takovou! situaci.
Ale bohužel jsem čekala, že jen proto, že Monika zatím dítko nechce, jí to vpálí… ![]()
@Marcam píše:
Mě připadá sobecká Eva, vzít dítě a skoro mu ho ani neukázat. Nedivím se Milošovi, snažil se udělat vstřícné kroky. Mohla to alespoň zkusit. Svatá Anna jí samozřejmě podporuje v rozvodu…
ON a vstřícné kroky? Jak už tu někdo psal - on nenavrhuje nic, ona to řeší, on jak nemůže pochopit, jak se u tchánů ona cítí…?
Navíc ji nikdy nenechá domluvit, prostě neposlouchá a furt si mele svý.
@Anna766 píše:
Tak zase alejeho ostatní děti jsou velké a on se o ně m moc nestaral. Tohle taky nechtěl a že je starej, tady bych tomu i věřila že se nezapojuje nijak zvlášť. A že krom očkovacího průkazu nemá ponětí o více věcech
Hmmm, a v tomto nepomůže to, že je psycholog, co?
@Žirafa 69 Chtěl nechat udělat vlastní vchod. Tchánovcům domluvil.Je jaký je, takového si ho brala. Facka byla přes čáru, ale jednu šanci mu mohla dát. Je to o tom, že tam Hybnerová zase chce víc hrát no.Tak at si užívá romantiku samoživitelky ![]()
@Marcam píše:
@Žirafa 69 Chtěl nechat udělat vlastní vchod. Tchánovcům domluvil.Je jaký je, takového si ho brala. Facka byla přes čáru, ale jednu šanci mu mohla dát. Je to o tom, že tam Hybnerová zase chce víc hrát no.Tak at si užívá romantiku samoživitelky
No vždyť říkám, že nic nepochopil.
Kdekoli jinde, jen NE U TCHÁNŮ! Od nich prostě co nejdál, což leckdy o některých tchánech/rodičích platí všeobecně, i kdyby byli zlatí, natož tito. ![]()