Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
12.12.15 07:37

@Žirafa 69 No je už starší a nechce se mu žít jinde, většinu chlapů v jeho věku bys nepřesadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
12.12.15 07:41

Tak tedy at Eva Zůstane v Praze, pracuje po barech a je štastná…A co dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39638
12.12.15 07:43
@Marcam píše:
@Žirafa 69 No je už starší a nechce se mu žít jinde, většinu chlapů v jeho věku bys nepřesadila.

Ale že do Phy před tím šel, frajer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39638
12.12.15 07:44
@Marcam píše:
Tak tedy at Eva Zůstane v Praze, pracuje po barech a je štastná…A co dítě?

Až povyroste, tatínek si ho bude 1× za 14 dní vozit do Kašperek. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
12.12.15 08:01

Mě už poněkolikátý v Ulici rozčiluje taková nedomyšlená „blbost“ - jak vždycky dospělý aby mohli být na scéně všichni, k tomu na návštěvách v jiných bytech, nechávaj imaginární batole v úplně jiné místnosti za zavřenýma X dveřma. To je věčně Milošek sám u Lišků v kuchyni, v pokoji, teď zas Eliška u Moniky a Máry doma… Jako v reálu by např. moje když byla ve věku Miloška udělala z Franty a Emy pokoje kůlničku na dříví, v kuchyni pustila Andule troubu i sporák nejmíň apod. :jazyk: Fakt mě to irituje, tak sem si tu musela ulevit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39638
12.12.15 08:11

@bozuzu Tak to víš - tam jde především o ten děj, kdy děti jsou tam „někde“ nebo pořád spí :mrgreen:,ale spíš je asi nemůžou v tom věku stále tahat někam na natáčení. To jsou i lidi navíc, co je musí hlídat/věnovat se jim. Nebo rodiče těch dětí to třeba nepovolí často…co my víme.

Takových věcí je. Stejně tak v Ordinaci (nebo jedno, v čem) má dr denní a řekne, že má „dnes noční“…mívají sice 24ky, ale to spíš o vík (třeba ono pa-so-ne),a nebo vrchní honí lékaře…no to by si tak v reálu mohla dovolit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
12.12.15 08:19
@MUFICE píše:
Taky si myslím, že se chytnou, ale já stojím při Liduně. Navíc to takhle blbě naplánovali zrovna na svátky :roll:

Já taky, Monika je úplně na facku, za prvý do toho Lídu natlačila ona, strašně narychlo a to jak pak vyvádí když si to Lída rozmyslí, to bych jí kopla ať se vzpamatuje, chová se jak když je darování ledviny vytrženi zubu… Já furt přemýšlim co bych dělala na místě Jitky, nechtěla bych od svýho dítěte ledvinu takhle rychle aniž bych nějakou dobu počkala na jiného dárce, vůbec tomu nedali šanci. Přitom lidi choděj na dialýzi i roky, myslim že bezprostředně ohrožena na životě neni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148641
12.12.15 08:23
@bozuzu píše:
Mě už poněkolikátý v Ulici rozčiluje taková nedomyšlená „blbost“ - jak vždycky dospělý aby mohli být na scéně všichni, k tomu na návštěvách v jiných bytech, nechávaj imaginární batole v úplně jiné místnosti za zavřenýma X dveřma. To je věčně Milošek sám u Lišků v kuchyni, v pokoji, teď zas Eliška u Moniky a Máry doma… Jako v reálu by např. moje když byla ve věku Miloška udělala z Franty a Emy pokoje kůlničku na dříví, v kuchyni pustila Andule troubu i sporák nejmíň apod. :jazyk: Fakt mě to irituje, tak sem si tu musela ulevit :mrgreen:

Já bych hlavně nenechávala samotný dítě v pokoji kde jsou na zdi nainstalovány kotouče z pily :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
12.12.15 08:38

@Žirafa 69 doktoři pracuji jednosměnný provoz. 7-15:30 většinou. Noční znamená, že má k tomu službu od 15:30 do 7:00 přes týden. Takže pokud je v práci přes den a řekne, že má noční, znamená, že je tam i přes noc (jen Teda doktoři říkají, že slouží, mají službu). Přes víkend je služba 7-7… To jen na opravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56293
12.12.15 09:08
@Marcam píše:
Kašperské Hory nejsou vesnice. A je tam nádherně…

Vesnice ne, ale chcipl tam pes, zvlast mimo sezonu, navic do vetsich mest to taky neni kousek.Ale krasne tam je, to jo.
Jinak nejsem si jista, ze kdyby bydleli treba v tom Beroune, ze nebude vyvadet stejne.
Fakt to neni vesnice, aby tam nezily rodiny s detmi, aby si tam nenasla kamaradku… Jak to tam prezentuji, tak je fakt, ze to pasuje spis na vylozene vesnici nez Kasperky

Příspěvek upraven 12.12.15 v 09:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
12.12.15 09:10
@Žirafa 69 píše:
No vždyť říkám, že nic nepochopil. :roll: Kdekoli jinde, jen NE U TCHÁNŮ! Od nich prostě co nejdál, což leckdy o některých tchánech/rodičích platí všeobecně, i kdyby byli zlatí, natož tito. :?

Jenže oni před jejím odchodem nezkoušeli s tchánovci domluvu. Myslím, že zkusit žít s nimi s domluvením a oddělením vchodů je dobrý kompromis. Mělo na domluvu dojít dřív, to je jediné, ale k ní došlo teď a Evě je to u řiti, prostě jak malá.

@Anna766 píše:
Já bych hlavně nenechávala samotný dítě v pokoji kde jsou na zdi nainstalovány kotouče z pily :think:

A to já klidně jo. Mně tedy nebezpečné nepřijdou, když jsou nalepené na zdi. Ale já jsem divná, já nechávám dvouletou manipulovat s nožem a nůžkami :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56293
12.12.15 09:14

Ty deti v jinych mistnostech me nejak neberou. Milosek vetsinou „spi“ v kocaru, coz muze i bez dohledu a v kuchyni nebo u pil, vsak je pripoutanej v kocaru a Eliska uz je vetsi, klidne vydrzi chvili sama si hrat vedle. Mirinka tez :mrgreen: Nataceni s detmi je drahy, zvladt s temi malinkymi, proste to trva, nez to natoci tak jak chteji a deti maji prisnejsi omezeni co se tyce prestavek, proto kdyz se jich dej vylozene netyka, tak jsou „vedle“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148641
12.12.15 09:15
@Fjodorka píše:
A to já klidně jo. Mně tedy nebezpečné nepřijdou, když jsou nalepené na zdi. Ale já jsem divná, já nechávám dvouletou manipulovat s nožem a nůžkami :mrgreen:

Fakt jo? :lol: tak to jsem srabácká. Malá mi může pomáhat vyklízet myčku, uklízet příbory a lžičky do přihrádek je jedna z nejoblíbenějších prací co jí můžu zadat :mrgreen: ale na nože sahat nesmí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
12.12.15 09:22
@lupilka.cz píše:
@Žirafa 69 doktoři pracuji jednosměnný provoz. 7-15:30 většinou. Noční znamená, že má k tomu službu od 15:30 do 7:00 přes týden. Takže pokud je v práci přes den a řekne, že má noční, znamená, že je tam i přes noc (jen Teda doktoři říkají, že slouží, mají službu). Přes víkend je služba 7-7… To jen na opravu

Jako u nás. Neděláme náhodou ve stejném zařízení :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
12.12.15 09:23
@Žirafa 69 píše:
@bozuzu Tak to víš - tam jde především o ten děj, kdy děti jsou tam „někde“ nebo pořád spí :mrgreen:,ale spíš je asi nemůžou v tom věku stále tahat někam na natáčení. To jsou i lidi navíc, co je musí hlídat/věnovat se jim. Nebo rodiče těch dětí to třeba nepovolí často…co my víme.Takových věcí je. Stejně tak v Ordinaci (nebo jedno, v čem) má dr denní a řekne, že má „dnes noční“…mívají sice 24ky, ale to spíš o vík (třeba ono pa-so-ne),a nebo vrchní honí lékaře…no to by si tak v reálu mohla dovolit. :lol:

To jo, ale řikám si že už by bylo reálnější kdyby tam pustili nějaké žvatlání z pod stolu, tak jako občas pouštěj řev Miloška z prázdného kočárku v předsíni :mrgreen:
Jinak věčně spící děti sou taky vtipný, takovej chůvičkovej Alex to je mimino snů, malej hodnej reproduktor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí