Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Raddkka píše:
Spoiler https://www.youtube.com/watch?… upoutávka na příští týden. Myslím, že o Vánocích to Terka 100% skončí.
Takže Terka bude na vánoce nakonec s tátou nebo s Davidem. ![]()
@Anna766 píše:
Takže Terka bude na vánoce nakonec s tátou nebo s Davidem.
Myslím si, že Vánoce bude slavit s tátou a Matějem, Bětkou ![]()
Hustý ukázky mě tam zaujala ta Lída a její strach z transplantace, ta Monika je trošku kráva, že jí nechápe, jasně že se bojí a podle mě musí mít i. v hlavě, co když by jí jednou potřebovala moje dcera, tak už jí ji nebudu moct dát
@MUFICE píše:
Myslím si, že Vánoce bude slavit s tátou a Matějem, Bětkou
Já si právě myslim že s Matějem ne
protože bude mít opràvněné obavy z jeho „jásemtitoříkal“
@Marcam píše:
Nikdo se nemůže na Kuřízka ani dívat.
V Ulici mu napsali tak blbej scénář, že by to poškodilo i Tesco, tak ho museli vylifrovat i z té reklamy ![]()
Tak jsem viděla pondělí a ta monika je fakt kapku nechápavá, že máma je pro dítě prostě máma a to samý pro mámu je to pořád dcera
@Raddkka píše:
Spoiler https://www.youtube.com/watch?… upoutávka na příští týden. Myslím, že o Vánocích to Terka 100% skončí.
No šmarjá panno
. On je fakt trotl, co? A koukal na Terezu jakoby spadla z višně, když kvůli tomu výletu běsnila
. To by šel okamžitě! Vždyť není možný, aby si ho po tomto ještě vážila, chová se jako vůl..
@KPKristy píše:
V Ulici mu napsali tak blbej scénář, že by to poškodilo i Tesco, tak ho museli vylifrovat i z té reklamy
No počkej ještě, až mu pak ani neprodají v sámošce rohlíky a budou mu vyčítat, jak trápí Terezku
![]()
@Amalthea píše:
Já teda ještě nepobírám, na čem spí Tereza s Kuřezem, na tom rameni sedačky, kolik to může mít na šířku? Metr? A taky proč Rudolf hraje u Henryho furt na ty klapky, když tam je v rohu piano?
já třeba nechápu, proč vůbec hraje ![]()
@KPKristy Mně Kuřez vadil už v reklamách na Tesco, něco mi na něm nesedí ![]()
@Raddkka píše:
no jakej ten Kuřízek zase hodil kukuč na Terezu, to je jednomu na ![]()
Runcajs Kuřízek prostě není Abrahám z Nemocnice na kraji města, který svádí svobodnou Inu.Tomu lidi v té době fandili a mělo to romantický nádech. Přitom úplně stejná situace. ![]()
@atominnka píše:
@KPKristy Mně Kuřez vadil už v reklamách na Tesco, něco mi na něm nesedí
Mně taky. Nelíbil se mi od začátku. Nechápala jsem tu vlnu jeho obdivoovatelek tady ![]()
Koukam na Cetnicke humoresky a jsou tam Tona Hlozanek a Mastny zamlada. To je vam sranda ![]()
@atominnka píše:
@KPKristy Mně Kuřez vadil už v reklamách na Tesco, něco mi na něm nesedí
Mě na něm nesedí ten jeho hlas, respektive tón. On má furt-já nevim jak to popsat-no takovej rozjásanej nadšenej happy tón a tim by byl snad i schopnej Tereze oznamovat „v kuchyni hoří“
A nebo tématicky „Daniela se k nám stěhuje, budem žít všichni pohromadě“ a pak by házel udivený ublížený pohledy, že nemá radost, to mu taky de na facku ![]()