Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše:
Souhlasím, furt dělala hrdinku v kadeřnictví a chodila do práce i s ATB, i když nemusela![]()
![]()
Přesně tak, navíc měla takové bolesti, že to snad nemůže připadat normální nikomu
Ale ne, frajeřila a teď dcero, dej mi ledvinu.
To máte holky pravdu s tou Jitkou, já teda měla období zánětu močáku a já teda nebyla ani moc schopná makat, protože to prostě bolelo a to dělám taky s lidma a sakra víc se nadřu než jituna, ale mé zdraví bylo a je teda vždy důležité, jako nejdu s každým prdem, ale zas to nepřeháním být nějaká hrdinka…
@radkka píše:
Přesně tak, navíc měla takové bolesti, že to snad nemůže připadat normální nikomuAle ne, frajeřila a teď dcero, dej mi ledvinu.
Tak do té transplance je obě nahnala Monika, Jituna přece chtěla původně počkat na dárce.
A ještě za ní chodila furt stará Marečková a cpala jí ten kožich na ledviny
A hnala jí pokaždé k doktorovi, ale ona ne. Komu není rady, tomu není pomoci ![]()
@MUFICE píše:
Tak do té transplance je obě nahnala Monika, Jituna přece chtěla původně počkat na dárce.A ještě za ní chodila furt stará Marečková a cpala jí ten kožich na ledviny![]()
A hnala jí pokaždé k doktorovi, ale ona ne. Komu není rady, tomu není pomoci
To bylo myšleno obrazně, koneckonců chtěla si ji od ní vzít.
@MUFICE jako a´t je marečková poděs a fakt kapku hypochondr, tak ale kdyby jí poslechla Jituna a nebo tenkrát digina, tak nemuseli skončit pitomě jedna s nefunční ledvinou a druhá měla přece ten zápal plic ne?
![]()
@Kate888 píše:
@MUFICE jako a´t je marečková poděs a fakt kapku hypochondr, tak ale kdyby jí poslechla Jituna a nebo tenkrát digina, tak nemuseli skončit pitomě jedna s nefunční ledvinou a druhá měla přece ten zápal plic ne?![]()
to každopádně ![]()
Holky, snad mě tu nezboxujete
já jsem při Monice. Já jí prostě rozumím. Vždy měla k rodičům blíž, stála při nich. Chápu i Lídu, ale i tu Moniku. Už jenom proto že kdyby mohla, pro tu mámu by se přerazíla.
@Anna766 Já bych to víc chápala, kdyby alespoň chvíli počkali, jestli se nenajde dárce. Vždyť to strašně ženou, diagnozu má snad týden a hned transplantace. Navíc přes Vánoce.
@hofka píše:
tak hrozili mu policíí za to, že jezdí bez řidičáku, potom Simona volala té jeho manželce a domlouvala si předvánoční sraz a že má pro ni „má velký zprávy“..
Díky za info. ![]()
@Letee píše:
Určitě říkala, že je sama, ona se jí Zuzana přímo zeptala jestli má děti a ona řekla že ne…tyto detaily scénaristům ujíždí…
A tak už to mam, Bylina prostě byla tenkrát na mateřský s nějakym extra dlouho rostoucím náročnym květináčem ![]()
@Anna766 píše:
Holky, snad mě tu nezboxujetejá jsem při Monice. Já jí prostě rozumím. Vždy měla k rodičům blíž, stála při nich. Chápu i Lídu, ale i tu Moniku. Už jenom proto že kdyby mohla, pro tu mámu by se přerazíla.
Já jak o tom přemýšlim o té jejich situaci, tak jo, taky Moniku chápu jak to myslí, ale u ní je hrozná ta reakce jak bude hnusná na Lídu místo aby ji pochopila. Ze všech nejvíc nechápu Jitku, že prostě z pohledu matky tak rychle na to přistoupila „řezat“ svoje dítě místo aby ještě nějaký čas zkusila tu dialýzu a čekala na dárce. Ona sice teď mele Lidunko já to chápu, neni to povinnost dát mi ledvinu, ale kdyby Lída necouvla, tak to neuvěřitelně automaticky přijala a ani to s Lídou moc neřešila… V reálu by to takhle rychle nešlo, mě to odporuje tomu instiktivnímu vztahu matka-dítě ![]()
@vokishka píše:
@Anna766 Já bych to víc chápala, kdyby alespoň chvíli počkali, jestli se nenajde dárce. Vždyť to strašně ženou, diagnozu má snad týden a hned transplantace. Navíc přes Vánoce.
dneska jsem zrovna rikala priteli proc takhle rychle pred vanocema musi jit na transplantaci jako by to neslo o mesic dyl ![]()
Já chápu obě dvě Lídu i Moniku a znám jednoho pána co chodí na dialýzu už 7let a je v pohodě docela kromě té únavy ale žije štastný a spokojený rodinný život
Taky nechapu na co tak spechaji kdyz evidentne tu Jitku pustili domu tak evidentne to neni nijak zivot ohrozujici stav a ona jako matka by prave mela hlavne prvni zkusit pockat na darce… Proste jako matka by mela zvazovat nechat si od sve dcery vzit ledvinu az uplne na poslednim miste. Myslim ze zadna matka ktera ma matersky vztah ke svym detem by to nezadala a ne urcite hned jako prvni reseni a s takouvou samozrejmnosti zvlast kdyz se takhle da vydrzet i nekolik let. Sice asi vubec nic prijemneho ale nadruhou stranu to nema nijak strasne zvlast bolestive a nechala to zajit tak daleko jen svou hlouposti.