Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13142
15.12.15 16:17
@Anna766 píše:
Což by si"zasloužil" za to co všechno Jitce provedl. :mrgreen:

To přece nemůže udělat, co kdyby ji potřebovaly někdy jeho děti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148684
15.12.15 16:18
@msonulka píše:
To bude další dějová linka, dá ji ledvinu, ona vděčná, on šťastný, obnova lásky a vrátí se k sobě :D

Ja to tu psala hned že se k sobě vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148684
15.12.15 16:19
@kometa32 píše:
To přece nemůže udělat, co kdyby ji potřebovaly někdy jeho děti ;)

Nebo vnuci… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
15.12.15 16:20
@Anna766 píše:
Nebo vnuci… :think:
:palec: :palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
15.12.15 16:31

Lída nejprve s darováním souhlasila a teď dělá scény, že nechce? Měla říct hned, že nedá… navíc ta její Eliška zase už tak malinká není, aby bez ní pár dní nepřežila s jiným hlídáním. Má přece tatínka, druhé prarodiče, Lída to moc prožívá a vymlouvá se na to, že bez Elí nevydrží pět dní. Z Lídiny strany jen výmluvy a pokus o vykroucení se z darování. Nikdy mi nebyla sympatická, to už jsem spíš na straně Moniky.

Příspěvek upraven 15.12.15 v 16:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65189
15.12.15 16:33

@Shreya to hlídání bude jen zástupný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148684
15.12.15 16:40

@Shreya že bych v obhajobě Moniky nakonec nezůstala sama? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
15.12.15 16:46
@Anna766 píše:
@Shreya že bych v obhajobě Moniky nakonec nezůstala sama? :think: :lol:

Mě je celkem jedno, kdo se tady na mě sesype, říkám jen svůj názor a pokud se někomu nelíbí, není to moje starost. Lída přehnaně hysterčí a dělá scény, je dospělá, svéprávná a natolik lucidní, že měla hned na začátku říct, že do toho nejde a ne tohleto. Zošklivila se mi už v době, když byla těhotná a co před porodem předváděla za divadlo. Komediantka. Ale je fakt, že teď se tam alespoň něco děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
15.12.15 17:08
@Shreya píše:
Lída nejprve s darováním souhlasila a teď dělá scény, že nechce? Měla říct hned, že nedá… navíc ta její Eliška zase už tak malinká není, aby bez ní pár dní nepřežila s jiným hlídáním. Má přece tatínka, druhé prarodiče, Lída to moc prožívá a vymlouvá se na to, že bez Elí nevydrží pět dní. Z Lídiny strany jen výmluvy a pokus o vykroucení se z darování. Nikdy mi nebyla sympatická, to už jsem spíš na straně Moniky.Příspěvek upraven 15.12.15 v 16:35

tak je jasné, že ty kecy o Elišce byly jen zástupný problém, navíc ti druzí prarodiče budou věkem kolem 80. Koukám, že jsem tady asi jediná, kdo chápe proč nejdřív řekla že ano, a pak si to rozmyslela, když jí předtím na to rozmyšlení nikdo nedal vůbec čas a jednala za ni Monika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
15.12.15 17:13

Jinak se mi ještě líbilo, jak dnes Monice Lída vpálí, že ona je taky dost sobecká, když nechce s Márou dítě, aby si mohla užívat studentského života. Mára uvažuje docela racionálně, není nejmladší a slečna chce cestovat :roll: žádný pádný argument mu nedala, ani žádný konkrétní časový horizont, nezbývá mu než čekat až dostuduje a docestuje nebo co. Být to obráceně, tak on bude ten nejhorší, takhle Monička prostě ještě nechce a hotovo. Aby nakonec nezůstala sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
15.12.15 17:15

@Amalthea No jo no… tak když si umotala Elí s o generaci starším chlapem :nevim:.

A jestli Márovi dojde trpělivost s Monikou ohledně toho, že ona ještě nechce, to se taky může stát a Monča zůstane ve třiceti sama. Pak se bude divit a fňukat všude okolo, že ji Mára nechal a myslím si, že to tak nakonec dopadne. V tomhle je Monika opravdu sobeček a jednou se jí to možná vymstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
15.12.15 17:42

@Amalthea To je možné, ze zůstane sama. Porad musí být po jejím. Všichni ji musí pochopit, ale ona chápat nemusí nikoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
15.12.15 18:54

@bedruška1 tady se spis divame na situaci z pohledu matky, zda bychom si od vlastniho ditete vzaly ledvinu nebo ne. Ja teda ne, co kdyby pak memu diteti nahodou ta jedna ledvina zkolabovala? Zila bych v neustalem stresu, ze jsem takhle nekomu, komu jsem darovala cenny zivot, jeho omezila nebo dokonce i vzala. Je to tezke rozhodnuti. Oni se rozhodli jakoby nic.

Jo a ta lednova tragedie se asi nejspis bude tykat Jitky. A asi to hrozne vyhroti az Lidy udelaji tu nejhorsi dceru na svete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
15.12.15 19:00

Holky a změnilo by se u vás něco ve vztahu k dětem, když byste věděly, že jedno by vám tu ledvinu bez problému dalo a to druhé by odmítlo (bez ohledu na okolnosti)?Díky, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
15.12.15 19:10
@Malaga píše:
Holky a změnilo by se u vás něco ve vztahu k dětem, když byste věděly, že jedno by vám tu ledvinu bez problému dalo a to druhé by odmítlo (bez ohledu na okolnosti)?Díky, M.

U mě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky