Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5808
15.12.15 22:46
@MUFICE píše:
No, já si myslím, že se spíš rozejdou, pt nebude chtít mít dítě. Ta tvoje varianta mě taky napadla. To IVF mi k ní vůbec nejde, když dítě nechce :mrgreen:

teď nechce, ale po vánocích si to rozmyslí a podle tempa s transplantací jak jim to nevýjde první cyklus už budou sedět v čekárně CARu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39652
15.12.15 22:53
@Levandulina píše:
Ja to dnes nevidela a zitra opakovani taky neuvidim. Proc je Eddie vul? :)

Budu jen kopčit názory zde:

• Nezdá se Vam, že Eddie začíná byt namyšlený a povrchní jako ta Zora? Splatil si svoje dluhy a ted je geroj, který muže soudit druhé!
  • Přijde mi, že se dost změnil a asi zapomněl, kdo mu pomohl, když se mu stal ten jeho průser. Zora je psychotická nána, z něj se stává nadutý frajírek.
  • S tím Ediem máte pravdu. já ho stejně měla nejradši zarostlýho v baloňáku popíjející pivko :mrgreen: byl prostě svůj, na nic si nehrál. a do takovýho Edieho se i Adriana zamilovala. myslím, že to s nima nebude mít hladký průběh a že on možná nakonec skončí s tou Zorou, protože jsou oba sečtělý, mají stejný zájmy a Adriana je někde úplně jinde a do toho ten Šmýd. nevím, co Edieho furt čílí, vždyť jeho se to prakticky přímo nějak netýká, jen se mu Adriana svěřuje, co a jak, ale to je přeci základ každýho normálního vztahu :nevim: no přijde mi škoda, jak se změnil.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148698
15.12.15 23:11
@Žirafa 69 píše:
Budu jen kopčit názory zde:
  • Nezdá se Vam, že Eddie začíná byt namyšlený a povrchní jako ta Zora? Splatil si svoje dluhy a ted je geroj, který muže soudit druhé!
  • Přijde mi, že se dost změnil a asi zapomněl, kdo mu pomohl, když se mu stal ten jeho průser. Zora je psychotická nána, z něj se stává nadutý frajírek.
  • S tím Ediem máte pravdu. já ho stejně měla nejradši zarostlýho v baloňáku popíjející pivko :mrgreen: byl prostě svůj, na nic si nehrál. a do takovýho Edieho se i Adriana zamilovala. myslím, že to s nima nebude mít hladký průběh a že on možná nakonec skončí s tou Zorou, protože jsou oba sečtělý, mají stejný zájmy a Adriana je někde úplně jinde a do toho ten Šmýd. nevím, co Edieho furt čílí, vždyť jeho se to prakticky přímo nějak netýká, jen se mu Adriana svěřuje, co a jak, ale to je přeci základ každýho normálního vztahu :nevim: no přijde mi škoda, jak se změnil.

Halelujah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
15.12.15 23:16

Uff, Nyklová zachráněna před Květou a blázincem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
15.12.15 23:30
@Moise píše:
Kasperk ted na Nove :mrgreen:
Moc hezka reportaz :palec:

Taky jsem to viděla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
15.12.15 23:30
@Raddkka píše:
@Moise uteče Mára :D

jo, to se klidně může stát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
15.12.15 23:32
@Raddkka píše: Uff, Nyklová zachráněna před Květou a blázincem

Ted jsem to dokoukala, konečně jí Lumír díky náhodě prokoukl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39652
15.12.15 23:51
@MUFICE píše: Ted jsem to dokoukala, konečně jí Lumír díky náhodě prokoukl :pankac:

No konečně!! :palec: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
16.12.15 00:00

Edie ještě ušel dřív, ale co pracuje ted u Drbohlava tak je namyšlenej nj prachy, auto…
a uplně jinej a Zora je pořád připravena při ruce a nebo na telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148698
16.12.15 01:28
@irca11 píše:
Edie ještě ušel dřív, ale co pracuje ted u Drbohlava tak je namyšlenej nj prachy, auto…
a uplně jinej a Zora je pořád připravena při ruce a nebo na telefonu.

Je fakt že par takových případů ze života znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
16.12.15 01:31

Co dela Eddie, ze vam prijde namysleny? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148698
16.12.15 01:33
@Gorlami píše:
Co dela Eddie, ze vam prijde namysleny? :think: :nevim:

Začíná se povyšovat. A lhát. To dřív nedělal. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
16.12.15 01:42
@Anna766 píše:
Začíná se povyšovat. A lhát. To dřív nedělal. :think: :think:

Neprijde mi, ze by byl nejaky povyseny :think: ; ale ta schuzka se Zorou za Adrianinymi zady, to nebylo koser.

Mne spis prijde, ze si zacina uvedomovat, ze si s Adrianou nemaji moc co rict, ze jsou oba hodne odlisni. Ted se tu objevila Zorka, s kterou ma spoustu spolecnych zajmu a tak zrejme zacina premyslet, jstl je Adriana ta prava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
16.12.15 02:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
16.12.15 08:31
@Fjodorka píše: :zed: Jen to už ne! Pak se zase usměje na prodavačku v Mallu cézet a v Ulici bude už ZASE rozchod Návalovky s Oldou. Ale ne rozvod, aby další návraty měli jednodušší

Ojeee, takze vrchol sezony bude svatba exotu, no potes koste :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky