Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bamba co nevyhovuje,… ale jíé se to kecá, protože prostě nemá děti a nedovede si to představit ![]()
Hoplky a možná se teda blbě zeptám… ale Když je ten barák Nyklových, tak tam můžou být obecní byty? ![]()
@atominnka píše:Hoplky a možná se teda blbě zeptám… ale Když je ten barák Nyklových, tak tam můžou být obecní byty?
Tam snad nejsou obecní byty, ne?
Ta Monika mě teda taky neskutečně irituje. Pořád všem radí, jak by se měli chovat a jednat, a sama kouká (teda teď krom mámy a ledviny) především na svojí spokojenost. Viz třeba Mára a dítě.
@atominnka píše:
@bamba co nevyhovuje,… ale jíé se to kecá, protože prostě nemá děti a nedovede si to představitHoplky a možná se teda blbě zeptám… ale Když je ten barák Nyklových, tak tam můžou být obecní byty?
ale v tom baráku přece nejsou obecní byty, ne? ![]()
@Ikente @NinPe já to možná jen nepochopila
ale myslela jsem, že jo, že právě vyšachovali ty nájemníky jinam. kvůli „nevyhovujícímu stavu bytů“ ![]()
@atominnka píše:
@bamba co nevyhovuje,… ale jíé se to kecá, protože prostě nemá děti a nedovede si to představit
Přesně tak. Tož udělali z ní pěknou blbku.
@atominnka ty byty byly vedle, tam kde je ted penzion.
V jejich baraku je jen pekarna, Lumiruv byt a ten Gabiny kutloch
Ted jsem viděla včerejšek a chce se mi
takže raději nebudu koukat a počkám si až co tu napíšete vy ale dnešek chci vidět zítra v repríze bo jsem zvědavá na Lumena a Granuli
Ten Kuřez je ale krypl, jak se tváří jak největší chudáček
Já bych mu dala…
@atominnka píše:
Ten Kuřez je ale krypl, jak se tváří jak největší chudáček![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()