Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Podle toho, jak ho licila Frgalka, tak klidne Skopecka nebo Trojana. Proste dedu
Vyskocil mi tam asi vadit nebude, ale k tomu puvodnimu popisu zatim nejde, uvidime
takhle jsem si ho taky představovala, ale určitě ne Vyskočila ![]()
@LennkaK. píše:
„Děda Vyskočil“ mi jaké moravský děda přijde jako dost velký přestřel, nejen zjevem, ale i chováním, vystupováním a mluvou.Jak se o něm u Frgálů pořád mluvilo, tak byly hezčí představy než skutečnost
Přesně, prezentovali ho jako dědka nad hrobem, co si bez nich ani neprdne. Mohl by se Vyskočil chovat jako ve svém životě a sbalit nějakou mladou krasavici
To by byla zápletka
![]()
@Malaga píše:
Holky a jakého herce byste si představovaly jako toho moravského dědu? dík, M.
Satoranský.
@KPKristy píše:
Podle toho, jak ho licila Frgalka, tak klidne Skopecka nebo Trojana. Proste dedu
Vyskocil mi tam asi vadit nebude, ale k tomu puvodnimu popisu zatim nejde, uvidime
Tihle dva herci mě taky hned napadli, to je náhoda ![]()
@Malaga píše:
Holky a jakého herce byste si představovaly jako toho moravského dědu? dík, M.
Kačer ![]()
@MUFICE píše:
Nechápu, že to musí být takhle na rychlo, když Jituně nejde o život, to mohli nechat až na to pondělí po Vánocích![]()
To také nechápu, hlavně takhle den před štědrým dnem? Proč? Každý normální člověk by to udělal v lednu a nekazil tím svátky celé rodině. Dialýza sice není med, ale určitě by si užili svátky víc, než v nemocnici.
@radkka píše:
To také nechápu, hlavně takhle den před štědrým dnem? Proč? Každý normální člověk by to udělal v lednu a nekazil tím svátky celé rodině. Dialýza sice není med, ale určitě by si užili svátky víc, než v nemocnici.
Přesně tak, akorát si celá rodina zkazí Vánoce a budou je trávit v nemocnici ![]()
@Fíková Kačer je starý, mámě je tak 37let tak tátovi by mělo být do 65ti dle mně. Na vesnici se dřív plodilo brzo.
@Malaga třeba Navrátil by se mi tam hodil do role nesamostatného otce, dědy
Potřebují transplantovat teď, aby v lednu mohl někdo na následky operace umřít…
@me2dova píše:
Potřebují transplantovat teď, aby v lednu mohl někdo na následky operace umřít…
taky si myslím
Dneska mela Terka ranu v tom sedem svetru a vykukujici nadrazackou kosili
A zase naletela na kecy Kureze ![]()
@spirunka píše:
Dneska mela Terka ranu v tom sedem svetru a vykukujici nadrazackou kosiliA zase naletela na kecy Kureze
Je blbá, ale ono jí to časem docvakne, už nalétává míň a míň nadšeně.