Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3774
19.12.15 15:11

@tumpach Klasika je 15 v devítce, takže na v prváku 16, v druháku 17…tak to se scénáristům těžce nepovedlo.
Dá se jít do školy do konce roku - tedy v pěti letech, ale je to spíše výjimka potvrzující pravidlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.15 16:37

Ještě když od Tonyho chtěli, aby jim v Coolně nalil, tak on že ne a oni ho přesvědčovali, že slavěj narozky aon že toví, ale že teprve šestnáctý.

A jen jestli to nedopadne tak, že operaci nepřežije ani Jitka, ani Olda. Aspoň jednoho z nich zná v ulici snad každý a to by se dotklo opravdu všech.

Po operaci jsou Liduna a motyka v nemocnici, potkají se na chodbě a Motyka se ptá - Nevíš kde je táta? A Liduna že ne, a pak takovým tragickým hlasem dodá - Ale vím, kde je máma.

Ale jak znám novu, tak to bude jen schválně takhle sestříhaný, takže třeba Olda operaci nepřežije, Jituna bude v kritickým stavu a pak, v lednu, to taky nezvládne. A bude vymalováno. A Liduna bude „na koni“ před Monikou - ještě že jsem do toho nešla a zároveň si bude vyčítat, že kvůli ní nepřežil Olda.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
56298
19.12.15 18:23

Me to ale prijde divny. Chodi do tridy s Frantou, tak by meli byt podobne stary. A ten mi prijde na vic nez 16 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
19.12.15 18:55

Pražák, co střídá mladé holky bude hrát vesničana z Loučky :roll: 8o a kdo se bude starat o dům a zvířata v Loučce 8o Tereza by měla být z učitelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
19.12.15 19:14
@hofka píše:
i Rozina přece v jedné scéně říkala, mami, nechci oslavu doma, nebude mi 6 ale 16:-)

já si taky říkala, že mi 16 nesedí, měla jsem za to, že Frantovi je 17 a oni jsou stejně staří, ne? Mají to tam nějak popletený celý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.12.15 19:21
@Martrich píše:
já si taky říkala, že mi 16 nesedí, měla jsem za to, že Frantovi je 17 a oni jsou stejně staří, ne? Mají to tam nějak popletený celý :nevim:

Že spolu chodí do třídy neznamená, že jsou stejně staří. Ale také mě její věk překvapil, myslím, že to scénáristé trochu zmrvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16210
19.12.15 19:26
@radkka píše: Že spolu chodí do třídy neznamená, že jsou stejně staří. Ale také mě její věk překvapil, myslím, že to scénáristé trochu zmrvili.

To je jasný, kdyby jí bylo 17, byla by na modelku už moc stará, tak jí museli ubrat, aby se jí rozjela kariéra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
19.12.15 19:39

No co se týče věku, tak takovej Bárt Simpson má deset let už takovýho čvrt století, třeba přejali tenhle vzor… pred narozeninama 16, po narozeninách 16, příští rok bude slavit 16 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50161
19.12.15 19:56
@Martrich píše:
já si taky říkala, že mi 16 nesedí, měla jsem za to, že Frantovi je 17 a oni jsou stejně staří, ne? Mají to tam nějak popletený celý :nevim:

Taky si myslím, že je mu 17 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50161
19.12.15 19:57
@Jannnča píše:
@tumpach Klasika je 15 v devítce, takže na v prváku 16, v druháku 17…tak to se scénáristům těžce nepovedlo.
Dá se jít do školy do konce roku - tedy v pěti letech, ale je to spíše výjimka potvrzující pravidlo…

V 5 do školy se může jen pár let zpátky, tak to nebude její případ. Weber maturuje, tak tomu by mělo být max 19, ale nevím, kolik mu tam je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
19.12.15 19:58

Videli jste ukazky na pristi tyden? Vypada to zajimave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
19.12.15 20:14
@MUFICE píše:
V 5 do školy se může jen pár let zpátky, tak to nebude její případ. Weber maturuje, tak tomu by mělo být max 19, ale nevím, kolik mu tam je :nevim:

Jak jen pár let zpátky do školy v 5 letech? To šlo odjakživa, tedy pokud je myšleno, že 6 bylo dítěti v průběhu roku, obvykle se týkalo podzimních dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
19.12.15 20:18

Ona nebude repriza na dily v pristim tydnu? Nevi nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
19.12.15 20:19
@Samamama píše:
Jak jen pár let zpátky do školy v 5 letech? To šlo odjakživa, tedy pokud je myšleno, že 6 bylo dítěti v průběhu roku, obvykle se týkalo podzimních dětí.

Né v průběhu roku, ale do konce září bez problémů. Pak to teoreticky lze, ale musí být různá doporučení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
19.12.15 20:24

@Gosi Nějaký papír asi musí být, to jo (ani jsem nevěděla, že u zářijových ne). Já jen vím z rodiny, že to šlo bez větších problémů vždy, máma je říjnová (nar. 1947) a brácha listopadový (nar. 1973), oba šli v 5 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí