Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@věrasek80 píše:
@MUFICE no já jsem v září a musela jsem automaticky v7letech a má spolužačka která byla 1.9. tak také v 7 jinak škola chtěla doporučení s PPP KDO CHTĚL JÍT V 5 a tak to je i dosud
No právě, tak nechápu, že někdo to jde automaticky bez doporučení PPP ![]()
Na FB už se zase vesele řeší, kdo v lednu umře, lidi se na tu smrt snad těší či co
![]()
@Martrich tak to se řeší asi ve všech diskuzích. Každého to zajímá, já jsem taky zvědavá. A není to o tom, že bych se těšila na něčí smrt.
@Martrich píše:
Na FB už se zase vesele řeší, kdo v lednu umře, lidi se na tu smrt snad těší či co![]()
Jsou Vánoce a oni řeší smrt v seriálu…OMG
![]()
@bamba píše:
Už víte, kdo je Davidova ctitelka? Fakt mě to rozesmálo.
@bamba píše:
Už víte, kdo je Davidova ctitelka? Fakt mě to rozesmálo.
@lena1968 píše:Otík
Nekecej ![]()
A ma to byt sranda nebo je Otik gay a nevi, jak jinak to rict?? ![]()
Teď je Vyskočil alias děda Frgál ve Snídani s Novou a asi v serialu neumre on. Říkal, že se v Ulici bude objevovat, čas od času přijede do Prahy k Frgalovym a že to není takový ten dědeček, kterému se vylozene stýská, že je to svérázná postava, která má nějaké tajemství.
Já jen nechápu, proč tam dědek Frgál byl vykreslenej, jako totální neschopný starý chlap, co si neohřeje ani polívku a pak tam strčí Vyskočila… Nebo to Frgálka jenom zveličovala… ![]()
@NinPe píše:
Já jen nechápu, proč tam dědek Frgál byl vykreslenej, jako totální neschopný starý chlap, co si neohřeje ani polívku a pak tam strčí Vyskočila… Nebo to Frgálka jenom zveličovala…
Tak byl v depresi ze smrti své ženy a už ho to přešlo.