Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148822
21.12.15 23:30

Mě tam prostě Vyskok nesedí. Do tè role, v jaké je vykreslený,nepadne.To je jako ta farářmáti, popisovaná jako nemocná stará paní od slepiček a ona by tam pak přiskotačila vystajlovaná Carmen Maierová třeba :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148822
21.12.15 23:31
@Pesee23 píše:
Jde porad vsichni berete to s tou tragedii po novem roce?? :nevim: :nevim: :think: :think: :think:

Intuice 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148822
21.12.15 23:32
@Pesee23 píše:
Jde porad vsichni berete to s tou tragedii po novem roce?? :nevim: :nevim: :think: :think: :think:

Intuice 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
21.12.15 23:37
@lena1968 píše:
Když byl Lumír na Moravě byl děda tuším v lázních, ukázali nám jen jen maminku Veroniky

Přesně tak..Dědu nám neukázali..

• Citovat
  • Upravit
222
22.12.15 00:13

@Pesee23 čtvrtek 14.1. 2016

Den jako každý jiný, přesto od rána něco visí ve vzduchu. Cítíte to téměr hmatatelně, že se něco stalo, ale utěšujete se, že se třeba jen mýlíte. Jenže pak to přijde. Zpráva, která vám vyrazí dech, zpráva, na kterou nikdy nebudete připraveni, zpráva, které v první chvíli nikdo nechce uvěřit. Nečekná tragédie zasáhne Ulici už dnes večer… toto je článek z dilu ulice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
22.12.15 00:17

Teď se koukám na dnešní díl a dědek mi v té roli přijde docela normální. Nemám žádné předsudky, toho člověka vůbec neznám a netuším, jestli v reálném životě klátí patnáctky a je mi to u řiti.

Prostě dědek, v dědkovském svetru, jen to nářečí ho měli naučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
22.12.15 00:36

To jako fakt? To Tereza dostala k prvním společným Vánocům knížku, kterou žral třináctiletý kluk? 8o

Doufám, že na oplátku Kuřízek dostane balíček vložek, které Tereze ve dvanácti otevřely svět rané dospělosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
22.12.15 00:41
@Fjodorka píše:
To jako fakt? To Tereza dostala k prvním společným Vánocům knížku, kterou žral třináctiletý kluk? 8oDoufám, že na oplátku Kuřízek dostane balíček vložek, které Tereze ve dvanácti otevřely svět rané dospělosti.

Jo a nejlíp použity aby věděl zač je toho loket…

Já myslela že ji dá aspoň kamasutru nebo tak něco :mrgreen :lol: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
22.12.15 00:55
@Fjodorka píše:
To jako fakt? To Tereza dostala k prvním společným Vánocům knížku, kterou žral třináctiletý kluk? 8oDoufám, že na oplátku Kuřízek dostane balíček vložek, které Tereze ve dvanácti otevřely svět rané dospělosti.

Jo to byl masakr, je to traged. Ona mi teda chvili taky prisla trosku zarazena, ale myslim, ze si ji o svatcich bude pred spanim cist a pak si ji da pod polstar… a Kurez bude zatim s.kat s kurezovou :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
22.12.15 00:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
22.12.15 01:00

Je fakt, že ona je ještě větší tragédka. Ona nad tím bude celé Vánoce masturbovat, protože je to blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.12.15 07:46
@Moise píše:
Me tam ten Vyskocil nijak extremne nevadi, zatim celkem v pohode. Ulisne na me pusobil „zamlada“, ale v roli Veronicina taty ok. Nejaky dedecek s hulcickou by se tam nehodil, Veronika je jeste mlada

Ale prave tak ho cely rok vykresluji. Jako dedecka nad hrobem, pomalu s alzheimerem v poslednim stadiu. A pak prijde docela normalni chlapek kolem sedesatky. Nevadi mi, vypadata tam prirozene, ale to dramo o nem teda mohli vynechat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
22.12.15 08:11
@Gorlami píše:
Jo to byl masakr, je to traged. Ona mi teda chvili taky prisla trosku zarazena, ale myslim, ze si ji o svatcich bude pred spanim cist a pak si ji da pod polstar… a Kurez bude zatim s.kat s kurezovou.

A všichni budou spokojení :D Kuřez zasune dle tradice, Teréz bude unešená jakým krásným darem ji její milý obdaroval a Kuřízková bude happy, že to natřela slečně učitelce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
22.12.15 08:13

Ja z vas nemuzu, z Ulice slusny PECKO :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:,zasmala jsem se

Příspěvek upraven 22.12.15 v 08:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
22.12.15 08:13
@KPKristy píše:
Ale prave tak ho cely rok vykresluji. Jako dedecka nad hrobem, pomalu s alzheimerem v poslednim stadiu. A pak prijde docela normalni chlapek kolem sedesatky. Nevadi mi, vypadata tam prirozene, ale to dramo o nem teda mohli vynechat :mrgreen:

Beztak dědek jezdí celý roky štrejchat do Práglu, tak je to ostřelenej měšťák :D To bude Frgálka ještě čumět :D Proti tomu bude Rózi škrtící akce jen slabá sprška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí