Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše:
Taky jsem na to koukala jak péro z gauče
Láska se na věk neptá
jen na finance ![]()
@radkka píše:
Starej Frgál sbalí nějakou mladou kočku, vsaď se
Taky už jsem to tu psala, to bude sranda, jestli to vyjde
![]()
@MUFICE píše:
Taky už jsem to tu psala, to bude sranda, jestli to vyjde![]()
Tu Šárku z hospody bych na to viděla ![]()
@Anna766 píše:
Tu Šárku z hospody bych na to viděla
Jo, Čárka ta je hodně do větru ![]()
Holky, na co Ričrd v ukázce na zítra reagoval téma řečma o 19.století a vesnici?
přišlo mi to teda od něj dost oprsklé ![]()
@Lizzi na to, že táta frgál nechtěl, aby Rozina jela pozdě večer sama vlakem do tý jejich řitě
Richard byl pěkně drzej, dovoluje si až moc.. ona teda Roza taky vlčí
Podle mého se Rozina začíná konečně chovat jako uvěřitelný puberťák
Tomu jejich malému klukovi to šlo mnohem dřív ![]()
@Fjodorka píše:
Podle mého se Rozina začíná konečně chovat jako uvěřitelný puberťákTomu jejich malému klukovi to šlo mnohem dřív
No, na její povahu mi to přijde dost přehnané. To zase scénáristi udělali ze slušnačky rebelku ![]()
@atominnka píše:
@Lizzi na to, že táta frgál nechtěl, aby Rozina jela pozdě večer sama vlakem do tý jejich řitěRichard byl pěkně drzej, dovoluje si až moc.. ona teda Roza taky vlčí
Ale co bylo pak vtipný, když se nevrátila do toho jejich odjezdu slavnýho, tak prohlásil že jedou bez ní ať se tam dopraví jak chce
Přitom stačilo dojít si za ní do Coolny, já bych to přinejmenším jako nas. raný rodič zkusila, kde tak asi může dřepět že jo.
Ema přijde s tím, že se chce stěhovat k Evě, Nanča se hroutí.
Příspěvek upraven 23.12.15 v 09:49
@atominnka píše:
@Lizzi na to, že táta frgál nechtěl, aby Rozina jela pozdě večer sama vlakem do tý jejich řitěRichard byl pěkně drzej, dovoluje si až moc.. ona teda Roza taky vlčí
Richard to ale řekl tak, že mi to vyznělo jako vtip, ne rýpání, Frgálův řev a vyhazování také není zrovna chování na úrovni. Vyváděl, jak kdyby ho Ričrd poslal do prd.ele.
@radkka píše:Ema přijde s tím, že se chce stěhovat k Evě, Nanča se hroutí.Příspěvek upraven 23.12.15 v 09:49
fakt??? no tvl…
No tak asi nejspíš umře děda Vyskočil po včerejším dílu. To si moc dlouho nezahraje.