Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lizzi píše:
Vám ta situace kolem Emy přijde realistická? Copak takhle může dítě lítat z rodiny do rodiny?U Anči je přece jen u pěstounů, ne? copak oni by si ji mohli vzít zpět od bio matky, jak šla tenkrát z Kašprek k nim zpět?
Tak pokud se nenajde okolo nikdo, kdo má potřebu se o to podělit třeba se sociálkou, tak možné to je, coby ne
Jen to díkybohu běžné fakt není.
Kolikrát takhle děti lítají mezi rodiči, ačkoliv třeba v péči má dítě jen jeden rodič.
@NinPe píše:
to bude ta zmiňovaná tragédie
No, akorát mě by to teda nezasáhlo… Já bych asi bouchla šáňo a škrtla jednu blbku ze seznamu a čekala, kdy zaklepe bačkorama další ![]()
@Sherry píše:
nebude protože přilítne babka kořenářka, dá ji nějekej plevel a cévka bude jako nová![]()
![]()
Ta už by taky měla sež. at něco jedovatýho, ať je od ní pokoj ![]()
@Lizzi
joo, chápue, že černá je praktická a zeštíhluje, ale nosit osmou sezónu jedny a ty samý, to se musí eklovat i jí samotné.
![]()
@MUFICE píše:
Jo, Čárka ta je hodně do větru
jo, nevyšel jí mladej moravák, tak aspoň starej moravák. Furt bude v rodině. ![]()
@Xiraxinek píše:
Ta už by taky měla sež. at něco jedovatýho, ať je od ní pokoj
Bouchám šáňo s tebou ženo
A kdyby zaklepala i Bylina po něčem jedovatym, tak to je na ohňostroj
![]()
@radkka píše:
Richard to ale řekl tak, že mi to vyznělo jako vtip, ne rýpání, Frgálův řev a vyhazování také není zrovna chování na úrovni. Vyváděl, jak kdyby ho Ričrd poslal do prd.ele.
Já bych za takový chování dostala přes držku už dávno ![]()
@LennkaK. píše:
@Lizzi
joo, chápue, že černá je praktická a zeštíhluje, ale nosit osmou sezónu jedny a ty samý, to se musí eklovat i jí samotné.![]()
A já myslela jak jí roste p.rdel, tak ono nic ![]()
@Svítící žárovka píše:
jo, nevyšel jí mladej moravák, tak aspoň starej moravák. Furt bude v rodině.
A když nevyjde ani druhej tak dorůstá další co?
![]()
Me hlavne zajima jak dlouho chtej takhle drzet rozu jeste..az dostuduje, bude dojizdet na skolu, co budou delat? ja jezdila sama vlakem od 12let..chapu ze drzkuje a vadi jim to..ale driv nebo pozdej budlu muset njak ustoupit nebo to davkovat..
Také jsem moc nepochopila, proč nemůže jet vlakem. Já ve 13 jezdila vlakem do Salzburgu - se dvěma přestupy, jedním v Hradišti, druhým v Linzi ![]()
@Fjodorka tak to zase chápu, já jako dospělá se necítím dobře při cestování v noci. Možná je to tím, že žijeme v regionu s velkou kriminalitou. Tady klidně znásilnili mladou holku v 6 ráno u autobusového nádraží.