Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3140
23.12.15 10:25
@radkka píše: Ema přijde s tím, že se chce stěhovat k Evě, Nanča se hroutí.Příspěvek upraven 23.12.15 v 09:49

Nevím, co Andula čekala. Vždyť Ema se k Liškům vrátila oficiálně kvůli škole, neoficiálně proto, že Milošovi nechyběla, Eva se kvůli Miloškovi nevyspala a byla na zhroucení a Ema v takové p*deli bydlet nechtěla. Teď, když je Milošek větší a Eva bude mít svůj byt v Praze, tak všechny ty důvody pominuly.
Myslím, že v reálném světě by Andula Evě rozhodně tolik nepomáhala a nepouštěla si ji k tělu, protože by si byla naprosto vědomá rizika, že ji Eva o Emu připraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
23.12.15 10:48
@čtenář píše:
No tak asi nejspíš umře děda Vyskočil po včerejším dílu. To si moc dlouho nezahraje.

Tak to si nemyslím, přišlo mi spíš, že do nemocnice šel někoho navštívit. Třeba nějaká bývalá milenka a Verunka bude mít sourozence, těch možností je spousta, uvidíme co scénáristi vymysleli. Ta lednová tragedie se podle mě bude týkat někoho, koho bychom vůbec nepředpokládali a úmyslně nechávaj diváky spekulovat o Farských, frgálovic dědovi atd. Jako to bylo na jaře a pak zemřela frgalovic maminka a Marek a ty fakt nikoho nenapadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65230
23.12.15 10:49

@lena1968 taky si myslím, že to tak nějak bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
23.12.15 11:03
@me2dova píše:
Nevím, co Andula čekala. Vždyť Ema se k Liškům vrátila oficiálně kvůli škole, neoficiálně proto, že Milošovi nechyběla, Eva se kvůli Miloškovi nevyspala a byla na zhroucení a Ema v takové p*deli bydlet nechtěla. Teď, když je Milošek větší a Eva bude mít svůj byt v Praze, tak všechny ty důvody pominuly.
Myslím, že v reálném světě by Andula Evě rozhodně tolik nepomáhala a nepouštěla si ji k tělu, protože by si byla naprosto vědomá rizika, že ji Eva o Emu připraví…

Přesně, ale to by holt neladilo s Anduly svátostí. Teď zas bude klepat bradou, jak Evě pomáhali a ona jim „sebrala“ zas Emu.Je úplně blbá, každýho by to napadlo hned jak Eva přišla s návratem do Phy, kor když pár měsíců zpátky Emu přemlouvala jestki se nechce vrátit do Kašperek. Mimo to oficiálně ji má v péči ona furt, u Anduly byla jako „u tety na intru“. To si zas jen Andula vybájila že je to nafurt :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
23.12.15 12:37

Motyka Lídu opakovaně poslal do patřičných míst a o vánocích jí štve, že se ani neozve!? 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
23.12.15 12:56

@Raddkka taky jsem nechápala.. ale bude to mít dobrý konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
23.12.15 12:58

Celkově mi Motyka leze čím dál víc na nervy…jako kdyby byla jediná spravedlivá… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.12.15 13:44
@me2dova píše:
Vidím to stejně a čekala jsem to a Nanča by se měla trochu uklidnit, ne takhle vyvádět a ještě před Emou, to je vyložený citový vydírání. Navíc budou všichni v Praze, můžou se vidět kdykoli:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
23.12.15 14:10
@radkka píše: Vidím to stejně a čekala jsem to a Nanča by se měla trochu uklidnit, ne takhle vyvádět a ještě před Emou, to je vyložený citový vydírání. Navíc budou všichni v Praze, můžou se vidět kdykoli:zed:

Jaký to je díl? :dance: :dance: Děkujíííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
23.12.15 14:10

By mohla Andule rupnout cévka a byla by hnedka trága na světě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
23.12.15 14:34
@Xiraxinek píše: By mohla Andule rupnout cévka a byla by hnedka trága na světě :D

to bude ta zmiňovaná tragédie :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
23.12.15 14:47
@NinPe píše:
to bude ta zmiňovaná tragédie :-D

nebude protože přilítne babka kořenářka, dá ji nějekej plevel a cévka bude jako nová :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
23.12.15 15:38

Vám ta situace kolem Emy přijde realistická? Copak takhle může dítě lítat z rodiny do rodiny? 8o U Anči je přece jen u pěstounů, ne? copak oni by si ji mohli vzít zpět od bio matky, jak šla tenkrát z Kašprek k nim zpět? :think:

• Citovat
  • Upravit
287
23.12.15 15:38

Rudy Hložánek, v mladém podání, právě preluduje na vykoupaný klavír v „Chobotničkách“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
23.12.15 15:41

Prosím pěkně nemohla by Monika dostat od Ježíška konečně nové gatě? Všimla jsem si, že už v nich zářila i ve starých dílech co jsou teď na Telce. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí