Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:Ema přijde s tím, že se chce stěhovat k Evě, Nanča se hroutí.Příspěvek upraven 23.12.15 v 09:49
Nevím, co Andula čekala. Vždyť Ema se k Liškům vrátila oficiálně kvůli škole, neoficiálně proto, že Milošovi nechyběla, Eva se kvůli Miloškovi nevyspala a byla na zhroucení a Ema v takové p*deli bydlet nechtěla. Teď, když je Milošek větší a Eva bude mít svůj byt v Praze, tak všechny ty důvody pominuly.
Myslím, že v reálném světě by Andula Evě rozhodně tolik nepomáhala a nepouštěla si ji k tělu, protože by si byla naprosto vědomá rizika, že ji Eva o Emu připraví…
@čtenář píše:
No tak asi nejspíš umře děda Vyskočil po včerejším dílu. To si moc dlouho nezahraje.
Tak to si nemyslím, přišlo mi spíš, že do nemocnice šel někoho navštívit. Třeba nějaká bývalá milenka a Verunka bude mít sourozence, těch možností je spousta, uvidíme co scénáristi vymysleli. Ta lednová tragedie se podle mě bude týkat někoho, koho bychom vůbec nepředpokládali a úmyslně nechávaj diváky spekulovat o Farských, frgálovic dědovi atd. Jako to bylo na jaře a pak zemřela frgalovic maminka a Marek a ty fakt nikoho nenapadli.
@me2dova píše:
Nevím, co Andula čekala. Vždyť Ema se k Liškům vrátila oficiálně kvůli škole, neoficiálně proto, že Milošovi nechyběla, Eva se kvůli Miloškovi nevyspala a byla na zhroucení a Ema v takové p*deli bydlet nechtěla. Teď, když je Milošek větší a Eva bude mít svůj byt v Praze, tak všechny ty důvody pominuly.
Myslím, že v reálném světě by Andula Evě rozhodně tolik nepomáhala a nepouštěla si ji k tělu, protože by si byla naprosto vědomá rizika, že ji Eva o Emu připraví…
Přesně, ale to by holt neladilo s Anduly svátostí. Teď zas bude klepat bradou, jak Evě pomáhali a ona jim „sebrala“ zas Emu.Je úplně blbá, každýho by to napadlo hned jak Eva přišla s návratem do Phy, kor když pár měsíců zpátky Emu přemlouvala jestki se nechce vrátit do Kašperek. Mimo to oficiálně ji má v péči ona furt, u Anduly byla jako „u tety na intru“. To si zas jen Andula vybájila že je to nafurt ![]()
Motyka Lídu opakovaně poslal do patřičných míst a o vánocích jí štve, že se ani neozve!?
Celkově mi Motyka leze čím dál víc na nervy…jako kdyby byla jediná spravedlivá… ![]()
@me2dova píše:
@radkka píše:Vidím to stejně a čekala jsem to a Nanča by se měla trochu uklidnit, ne takhle vyvádět a ještě před Emou, to je vyložený citový vydírání. Navíc budou všichni v Praze, můžou se vidět kdykoli
Jaký to je díl?
Děkujíííí
By mohla Andule rupnout cévka a byla by hnedka trága na světě ![]()
@Xiraxinek píše:By mohla Andule rupnout cévka a byla by hnedka trága na světě
to bude ta zmiňovaná tragédie ![]()
@NinPe píše:
to bude ta zmiňovaná tragédie
nebude protože přilítne babka kořenářka, dá ji nějekej plevel a cévka bude jako nová
![]()
Vám ta situace kolem Emy přijde realistická? Copak takhle může dítě lítat z rodiny do rodiny?
U Anči je přece jen u pěstounů, ne? copak oni by si ji mohli vzít zpět od bio matky, jak šla tenkrát z Kašprek k nim zpět? ![]()
Rudy Hložánek, v mladém podání, právě preluduje na vykoupaný klavír v „Chobotničkách“. ![]()
Prosím pěkně nemohla by Monika dostat od Ježíška konečně nové gatě? Všimla jsem si, že už v nich zářila i ve starých dílech co jsou teď na Telce. ![]()