Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148920
24.12.15 04:39

@atominnka tak jsem ráda že to nevidim takhle sama. Já takhle zařvat na rodiče, že je to MOJE návštěva a kdesi cosi, to by byla facka 8o a já nevim co. Nedovolila bych si to prostě. A na nějaký vysedávánky po hospodách bych ani neměla prachy :think: chodila jsem se bavit až kdyż jsem si na to vydělala, tak od 19 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
24.12.15 08:09

Taky mi to v ukázce na leden tak přišloa taková situace v Ulici ještě nebyla. Ukňouranýmu Kuřezovi a splachovací Terezce zůstanou nakrku děti, třeba budou pak trochu akčnější :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.15 09:20
@Anna766 píše:
@atominnka tak jsem ráda že to nevidim takhle sama. Já takhle zařvat na rodiče, že je to MOJE návštěva a kdesi cosi, to by byla facka 8o a já nevim co. Nedovolila bych si to prostě. A na nějaký vysedávánky po hospodách bych ani neměla prachy :think: chodila jsem se bavit až kdyż jsem si na to vydělala, tak od 19 let.

Což to já takhle zařvat, tak by taky byla facka. Osobně vyzkoušeno. :-D

Ale prostě pocit, že chci říct svůj názor, kolikrát zvítězil, tak pak byly i následky. Přesto naši neměli potřebu mě držet doma a nikam nepouštět.
Taťka vždycky říkal, ať si užívám ten věk 15-20, že to je nejkrásnější životní období.

• Citovat
  • Upravit
8959
24.12.15 09:23

Holky, nedočítala jsem teda vše, ale mě taky přijde, že se Rozina chová jako kráva. Koukala jsem na včerejší díl a tam je fakt napřesdržku. Podle mě se z toho klube nová linka, jakože z poslušné vesnické holčičky se stane namyšlený měšťačka.. Navíc teď tam žádné problémové dítě není, a vždycky tam nějaké je :mrgreen:
Jinak rodiče Roziny chápu, je drzá a myslí si, že je stráášně dospělá. V 16 je to ještě dítě, kdyby jí bylo 18, tak to už je na pováženou.. MYslím, že dokud žije u rodičů, kteří ji živí, měla by sekat latinu, myslím, že nějak extra nepřiměřeně se k ní nechovají.. To jak se chovají, za to si může sama, narostl jí hřebínek a k rodičům se chová neuctivě.
Já byla taky držkatá, ale nikdy jsem si nedovolila na rodiče zvýšit hlas nebo jim říct „Co na mě řveš“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148920
24.12.15 09:28
@Lejaa píše:
Holky, nedočítala jsem teda vše, ale mě taky přijde, že se Rozina chová jako kráva. Koukala jsem na včerejší díl a tam je fakt napřesdržku. Podle mě se z toho klube nová linka, jakože z poslušné vesnické holčičky se stane namyšlený měšťačka.. Navíc teď tam žádné problémové dítě není, a vždycky tam nějaké je :mrgreen:
Jinak rodiče Roziny chápu, je drzá a myslí si, že je stráášně dospělá. V 16 je to ještě dítě, kdyby jí bylo 18, tak to už je na pováženou.. MYslím, že dokud žije u rodičů, kteří ji živí, měla by sekat latinu, myslím, že nějak extra nepřiměřeně se k ní nechovají.. To jak se chovají, za to si může sama, narostl jí hřebínek a k rodičům se chová neuctivě.
Já byla taky držkatá, ale nikdy jsem si nedovolila na rodiče zvýšit hlas nebo jim říct „Co na mě řveš“ :lol:

No asi tak. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.12.15 10:37
@Anna766 píše:
Právě proto si říkam že jsem měla bejt přísnější a víc jí přitahnout, ono to taky takhle začalo a kde to skončilo.

Myslíš, že kdybys jí třískala, tak těhotná nepřijde? O tom dost pochybuji, já byla poslušná, protože se ke mně mamka chovala jako k sobě rovnému dospělému člověku, neponižovala mě a pokud se jí něco nelíbilo, společnou a poklidnou diskuzí jsme došly k závěru. Kdyby na mě vřískala jako Frgál, tak bych dělala jeden naschvál za druhým a nebylo by se mnou moc k žití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.12.15 10:39
@Anna766 píše:

Já teda opravdu nechápu, jak tu můžeš hlásat, když tvoje vlastní výchova selhala, to bych si fakt netroufala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.12.15 10:40
@MUFICE píše: Viděla jsem páteční díl a po ukázkách na 11.1. mě napadlo, jestli neumře Kuřízková, jde prý na nějaké vyšetření, něco jí našli :think:

Aby to spíš nedopadlo tak, že se Kuřez vrátí k na smrt nemocné manželce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.12.15 10:59
@radkka píše:
Aby to spíš nedopadlo tak, že se Kuřez vrátí k na smrt nemocné manželce :lol:

holky ja si nemyslim, ze umrn Kurizka, spis bych tipla, ze si vymysli nakou nemoc, aby utahla Kurizka, pac na to on bude slyset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
24.12.15 11:03
@Martrich píše:
holky ja si nemyslim, ze umrn Kurizka, spis bych tipla, ze si vymysli nakou nemoc, aby utahla Kurizka, pac na to on bude slyset.

přesně

• Citovat
  • Upravit
12134
24.12.15 11:03

Jinak k tn vychove, ja v 17mela urcitou volnost, ale drza jsem nebyla.Mela jsem s mamkou a mam dodnes skvely vztah a tatka nebyl takovy rapl jako Frgal. Kazdopadne tvrda vychova rozhodne nezaruci, ze vase dite neotehotni nebo nebude brat drogy. Podle me je mnohem lepsi dobry vztah a vse o domluve, samozrejme nejake meze.Ale zakazy a prikazy vedou ke vzdoru, stejne jako u malych deti;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.12.15 11:05
@Martrich píše:

Myslím, že se k ní vrátí, jestli bude opravdu nemocná nebo si to vymyslí nevím, ale věřila bych i tomu druhému :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
24.12.15 11:06
@radkka píše:
Myslím, že se k ní vrátí, jestli bude opravdu nemocná nebo si to vymyslí nevím, ale věřila bych i tomu druhému :lol:

jo vrati a snad to bude uz brzy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.12.15 11:09
@Martrich píše:
jo vrati a snad to bude uz brzy :mrgreen:

A snad nebude Tereza moc dlouho bulet :roll: a ujme se jí David :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56300
24.12.15 11:15
@Lejaa píše:
Já byla taky držkatá, ale nikdy jsem si nedovolila na rodiče zvýšit hlas nebo jim říct „Co na mě řveš“ :lol:

Vidim to stejne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky