Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Svítící žárovka píše:
@Anna766 Je jí 17.A já teda ještě prošla puberou před érou mobilních telefonů. A běžně jsem jezdila od cca 16 let busama a vlakem za kámoškou, šly jsme pěšky na zábavu, po zábavě v noci k ní domů a v neděli jsem zase cestovala domů.
Já tohle neznám, dokud jsem nedodělala školu, a to mi bylo19 let, musela jsem poslouchat. Žádný vysedávání v restauracích, vodění kluků domu, odsekávání nebo vůbec řvaní na rodiče. Mě prostě nepřijdou Rozy rodiče jako tyrani roku.
Franta slavil v létě šestnáctiny, takže by jí logicky mělo být 17. Pokud teda nešla do školy v pěti.
Jinak já bych za takové chování dostala pěknej céres, to jsou ještě hodně mírní. ![]()
Je fakt ze drzkovat by nemusela a ty Rysovo pripominky, kdyby sel na Frgala uctive, dones mu lahev trnkovice a byl slusnej, urcite by se uklidnil, prijde mi ze ho provokujo..ale musi se pripravit ze holka bude kolem sebe kopat no..ja dneska cekala ze ji tu jednu placne jak prisla ![]()
@radkka píše:
Mně se Frgálův přístup nelíbí, neříkám, že jí má pustit, ale asi by se měl naučit trochu ovládat, až bude mít doma dva puberťáky, tak aby ho nesejmula mrtvice.
Ale Richard ho dost drze provokuje, to mi fakt neprislo jako vtip, proste se jim vysmival
A Martin je vznetlivy, takze me to ani neprekvapilo.
Chapu jeste, ze Rozina drzkuje, taky jsem si leccos dovolila, kdyz jsem se chtela prosadit, ale Richard pretapl, ten by se mel snazit, aby bylo vse ok ![]()
Musi se s tim nejak poprat a dohodnout se
@radkka píše:
Je to puberťačka, tvoje přišla domu těhotná, ona odsekává, každý má něco.EDIT: jestli si tě teda s někým nepletu
Právě proto si říkam že jsem měla bejt přísnější a víc jí přitahnout, ono to taky takhle začalo a kde to skončilo.
@Anna766 píše:
Já tohle neznám, dokud jsem nedodělala školu, a to mi bylo19 let, musela jsem poslouchat. Žádný vysedávání v restauracích, vodění kluků domu, odsekávání nebo vůbec řvaní na rodiče. Mě prostě nepřijdou Rozy rodiče jako tyrani roku.
Jenže já byla hodnej puberťák. Nikdy jsem nepila, nekouřila, nedrogovala, poslouchala jsem, ale teda blbě jsem se učila - (spíš neučila), domů jsem kluka dovedla až v 19 letech, ale taky jsem s prvním začala chodit až v 18 a půl. V restauracích jsem nevysedávala - to snad nikdo z vrstevníků. Kolem roku 1998.
Ale určitě jsem občas odsekávala a určitě jsem obbčas dostala pár facek.
Ale prostě jednou za 14 dní byla zábava, tak jsem mohla jet. Jenže jsem kamarády měla v místě, kam jsem dojížděla do školy, tak jsem ty zábavy měla trochu z ruky.
@Svítící žárovka já byla a stále jsem
naprosto slušná a bezkonfliktní, nekouřila a nepila jsem nikdy, ani v mládí, ani teď
moje mamka šla až tak daleko že tvrdila že puberta je americkej výmysl
![]()
@Gorlami píše:
Vsimly jste si v jakym malym hrnci delala Roza ten gulas? V tom bych delala maximalne polivku pro tri, ne gulas pro pet.
To samé jsem řkala taky. V takovým nevařím ani pro nás dva.Toho masa bylo taky jak pro vrabce.
@bamba Však jsou jak za groš kudly. Postraší si talíř a dorazí se rohlíkem. ![]()
Me prijde prehnana Rozina i Frgal. Z Rozy udelali desnou pipinu, Frgal vyskakuje jak certit z krabicky. Z cele familie je mi ted nejsympatictejsi deda Frgal
.Jinak darovani ledviny mi prijde jako neuveritelna hura akce ![]()
@Martrich píše:
Me prijde prehnana Rozina i Frgal. Z Rozy udelali desnou pipinu, Frgal vyskakuje jak certit z krabicky. Z cele familie je mi ted nejsympatictejsi deda Frgal.Jinak darovani ledviny mi prijde jako neuveritelna hura akce
Souhlasím ![]()
@Svítící žárovka píše:
Jenže je tu jeden zásadní problém, ono jí nic nejede.![]()
Už ležím, dítko spí vedle mě v postýlce, ale tenhle příspěvek me dorazil. Bezva. Vyhledat, ze ji nic nejede.
http://jizdnirady.idnes.cz/…vse/spojeni/
@Moise Já myslím těch 17. víc to odpovídá. Spíš se scénáristi při narozeninách sekli.