Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucka.honza píše:
@Pesee23 čtvrtek 14.1. 2016Den jako každý jiný, přesto od rána něco visí ve vzduchu. Cítíte to téměr hmatatelně, že se něco stalo, ale utěšujete se, že se třeba jen mýlíte. Jenže pak to přijde. Zpráva, která vám vyrazí dech, zpráva, na kterou nikdy nebudete připraveni, zpráva, které v první chvíli nikdo nechce uvěřit. Nečekná tragédie zasáhne Ulici už dnes večer… toto je článek z dilu ulice
treba zemre konecne ten Kurez a bude vymalovano:-) ![]()
@Martrich píše:
@Xiraxinek ten to tam rozbali
Přesně
Ten tam jen tak do počtu nebude
![]()
Mimochodem, akorát mi běží jako kulisa stará Ulice na Telce a koukám, že v Coolně to býval teda větší fičák ![]()
Kam se vlastně poděl Bařinky synáček - mladý pan policista? ![]()
@Xiraxinek píše:
PřesněTen tam jen tak do počtu nebude
![]()
Mimochodem, akorát mi běží jako kulisa stará Ulice na Telce a koukám, že v Coolně to býval teda větší fičák
Kam se vlastně poděl Bařinky synáček - mladý pan policista?
to jsem si taky rikala, byl to sympos, nekam se vyparil:-)
@Martrich píše:
treba zemre konecne ten Kurez a bude vymalovano:-)
Myslíš, že ho při sexu klepne pepka? Tak třeba je Kuřezová žena nečekaných možností ![]()
@Martrich píše:
to jsem si taky rikala, byl to sympos, nekam se vyparil:-)
Viď
Ty starý díly - to bylo terno
Pešek s Miriam to vykání, Lumír - zmetek se Stárkem v zádech, krasavec Vasil
A začne vlastně linka mezi Gábinou a Hynkem ![]()
@Xiraxinek píše:
Myslíš, že ho při sexu klepne pepka? Tak třeba je Kuřezová žena nečekaných možností
K tragédii, Vilma se porve s Květuš a Vilmu z toho klepne pepka.
@bamba píše:
K tragédii, Vilma se porve s Květuš a Vilmu z toho klepne pepka.
ja bych radsi zvolila variantu, ze Kurez zemre, to by byla uleva pro vsechny. A starej Frgal by mohl sbalit Vilmu ![]()
@Martrich píše:
ja bych radsi zvolila variantu, ze Kurez zemre, to by byla uleva pro vsechny. A starej Frgal by mohl sbalit Vilmu
@Martrich píše:
ja bych radsi zvolila variantu, ze Kurez zemre, to by byla uleva pro vsechny. A starej Frgal by mohl sbalit Vilmu
Jo, tož to by se ulevilo spoustě lidí. Vilma by mohla být jeho matka, ale zase dnes je to moderní mít starou bábu.
@MUFICE píše:
Souhlasím a mám pocit jestli tam ten jejich děda nebyl, když byl u nich Lumír s Jardou a hrál ho někdo jiný
Že jo?! A byl to klasický děda, který do toho seděl.
@Martrich píše:
Starej Frgál sbalí nějakou mladou kočku, vsaď se ![]()
@radkka píše:
Starej Frgál sbalí nějakou mladou kočku, vsaď se
třeba Kuřízku, to by mělo říz ![]()
Jinak holky, co bude dál, nějaké informace? Dneska to dle ukázek bude doják, Olda coby hrdina, který se obětuje pro svou ex a k Vánocům jí daruje ledvinu ![]()