Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11439
21.12.15 10:41

@NinPe Já ho vůbec neznám, vůbec netuším, o koho jde, tak asi proto to tak nechápu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.12.15 10:42
@Fjodorka píše:
A co je na tom Vyskočilovi? Já to furt nechápu.

Že je někdo v reálu takový nebo makový je snad jedno, ne? Od toho se živí herectvím, aby si hráli na něco jiného.

Mně tady ty protesty proti němu přijdou takové úsměvné. Taky se tu nikdo nepobuřoval, že třeba Jašków hraje mafiána, ačkoliv je to jinak tak příjemný chlapík, který nikdy nedržel zbraň v ruce :lol:
:jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.12.15 10:46
@Fjodorka píše:
A co je na tom Vyskočilovi? Já to furt nechápu.

Že je někdo v reálu takový nebo makový je snad jedno, ne? Od toho se živí herectvím, aby si hráli na něco jiného.

Mně tady ty protesty proti němu přijdou takové úsměvné. Taky se tu nikdo nepobuřoval, že třeba Jašków hraje mafiána, ačkoliv je to jinak tak příjemný chlapík, který nikdy nedržel zbraň v ruce :lol:

Je jedno, jaký Vyskočil je v reálu (i když i to je dost zvláštní, aby děv. kař hrál věřícího děděčka…), Frgálová ho vykreslila jako nemohoucího chudáka a tak on prostě nevypadá, ona popsala dědu, který je bezradný a nesoběstačný, ale najednou je schopný sám dojet do Prahy, neztratit se a najít cestu k nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
21.12.15 10:52

@radkka přesně tak… :-D v Praze bych nikam nedojela ani já :-D sice jssem mladší než dědula :-D ale můj orientační smysl neexistuje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
21.12.15 10:55
@radkka píše:
Je jedno, jaký Vyskočil je v reálu (i když i to je dost zvláštní, aby děv. kař hrál věřícího děděčka…), Frgálová ho vykreslila jako nemohoucího chudáka a tak on prostě nevypadá, ona popsala dědu, který je bezradný a nesoběstačný, ale najednou je schopný sám dojet do Prahy, neztratit se a najít cestu k nim.

tak to, že má hlap smysl pto orientaciv terenu ještě neznamená, že semorientuje v kuchyni, nebo domácnosti, zvlášť, jestli tam 40 let na nic nešáh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.12.15 11:02
@Gosi píše:
tak to, že má hlap smysl pto orientaciv terenu ještě neznamená, že semorientuje v kuchyni, nebo domácnosti, zvlášť, jestli tam 40 let na nic nešáh…

Vystupuje v ulici jako suverén a naprosto soběstačný muž, člověka, kterému hrozí zhynutí hlady nebo ve špíně si takhle nepředstavuji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
21.12.15 11:09

Holky, zas bych to tak nehrotila, když zemřela máma, tak táta byl fakt jak bez života, sám si nešel ani nakoupit, natož aby si uvařil. První půlrok to bylo hodně náročný.

• Citovat
  • Upravit
11439
21.12.15 11:10

Já ho ještě neviděla, jak vystupuje v Ulici. Vždyť přijede až dnes večer :mrgreen:

Nepřijde mi, že by ho popisovali vyloženě jako debila, který si ani nenamaže chleba máslem a ještě je těsně nad hrobem. Jen to, že vše v domácnosti dělala bába, jako vaření a tak, že mu tedy sousedka chodí pomáhat s domácnosti. A že měl nějakou depresi po smrti manželky, což může postihnout kohokoliv. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
21.12.15 11:10

Nevíte prosím někdo, kdy budou reprízovat díly z tohoto týdne? Vždycky to bylo ráno v 9.20, ale teď ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
21.12.15 11:11

@Malaga :lol: :lol: To už je nové, to neplatí! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148887
21.12.15 11:20
@radkka píše:
Vystupuje v ulici jako suverén a naprosto soběstačný muž, člověka, kterému hrozí zhynutí hlady nebo ve špíně si takhle nepředstavuji :roll:

No já taky ne. Mě prostě do tý role nesedne.Asi jako kdyby tam nasadili Anife, aby hrála jeptišku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.12.15 11:20
@Anna766 píše:
No já taky ne. Mě prostě do tý role nesedne.Asi jako kdyby tam nasadili Anife, aby hrála jeptišku.
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
21.12.15 11:52
  • Citovat
  • Upravit
brko
21.12.15 12:20

Nekdo tady zminil Maru v souvislosti s tou tragedii-ten se mi mihnul taky. pak me jeste napadlo, ze se tam jeste nikdo nezasebevrazdil-to zatim chybi pro iluzi dokonalosti toho panoptika :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7744
21.12.15 12:38
@brko píše:
Nekdo tady zminil Maru v souvislosti s tou tragedii-ten se mi mihnul taky. pak me jeste napadlo, ze se tam jeste nikdo nezasebevrazdil-to zatim chybi pro iluzi dokonalosti toho panoptika :mrgreen:

byl tam pokus o sebevraždu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky