Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bozuzu píše:
Viď furt tak upjatý, do toho ta scéna s jejich jednou jedinou skříní kam oba v bundách přiletěj schovat dary, děsně vtipnýDigina je na roztrhání, každej jí chce s „cácorkama“ na Vánoce domů
A příští rok na tuty skončí s tim zázračně napravenym kriminálníkem.
No, já to tipuju na jaro 2016
Na podzim mu nemohla přijít na jméno a ted je jí Tony dobrej, dokonce jí vyzvedává děti z družiny ![]()
tak jsem shlédla úterní díl a rozebírali tam s dědou oslavu Roziny a říkali, že slavila 17. narozeniny, přitom slavila 16.,jestli se nepletu?
@weyky
Jj taky mi to nějak neštimuje
Krom toho v úterý děda volá s „nemocnicí“, že už je v Praze a na jaký pavilon se má dostavit, pak když přijde dcérka Frgálka tak hovor rychle ukončuje
a potřebuje se jít ven projít
@weyky píše:tak jsem shlédla úterní díl a rozebírali tam s dědou oslavu Roziny a říkali, že slavila 17. narozeniny, přitom slavila 16.,jestli se nepletu?
Jojo, predtim rikali 16 a me to prislo taky divny ![]()
@Moise píše:
Jojo, predtim rikali 16 a me to prislo taky divny
tak nejsem sama, kdo to slyšel…už jsem si říkala, zda mi nehrabe ![]()
@LennkaK. píše:
@weyky
Jj taky mi to nějak neštimuje![]()
Krom toho v úterý děda volá s „nemocnicí“, že už je v Praze a na jaký pavilon se má dostavit, pak když přijde dcérka Frgálka tak hovor rychle ukončuje
a potřebuje se jít ven projít
jo jo, to mi taky vrtá hlavou..třeba se bude ta slibovaná tragedie týkat jeho ![]()
@MUFICE píše:
No, já to tipuju na jaro 2016Na podzim mu nemohla přijít na jméno a ted je jí Tony dobrej, dokonce jí vyzvedává děti z družiny
Hlavně to s cácorkama strašně umí, se všim si ví rady, na všechno má radu a je polepšenost sama ![]()
@weyky píše:tak jsem shlédla úterní díl a rozebírali tam s dědou oslavu Roziny a říkali, že slavila 17. narozeniny, přitom slavila 16.,jestli se nepletu?
V Ulici maj asi jiné časové pásmo, čas tam běží jak splašený ![]()
@Moise píše:
Jojo, predtim rikali 16 a me to prislo taky divny
Před těmi narozeninami jí bylo 16 a ted slavila 16.narozeniny, tak jsem z toho už jelen ![]()
@MUFICE píše:
Před těmi narozeninami jí bylo 16 a ted slavila 16.narozeniny, tak jsem z toho už jelen
i Rozina přece v jedné scéně říkala, mami, nechci oslavu doma, nebude mi 6 ale 16:-)
@hofka píše:
i Rozina přece v jedné scéně říkala, mami, nechci oslavu doma, nebude mi 6 ale 16:-)
To si právě pamatuju, tak fakt nevím, kolik jí teda je
Loni, když se přistěhovali, tak šla do druháku, tak ted by měla být ve třetáku, takže těch 17 mi přijde reálnější ![]()
@MUFICE asi 17 podle mě, ale v té době ji bylo ještě 16, tak proto si myslím ![]()
Hlavne jsem zvedava co ten jejich deda, ze se tam tak vyloupne. ![]()
@hofka píše:
A v Coolně jim nenalili, protože podle růží slaví 16.narozky.
@MUFICE píše:
Před těmi narozeninami jí bylo 16 a ted slavila 16.narozeniny, tak jsem z toho už jelen
jjo, slavila 16.narozky