Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1455
17.12.15 23:44
@Raddkka píše: Mně by zajímalo, kdyby při té transplataci či po ní olda umřel-jestli to Motyka bude Lídě taky vyčítat.

To i mě napadlo - jak diskutující zminovali katastrofu v začátku roku, že to bude Olda kvůli ledvině…no a Monika to bude vyčítat i mámě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
17.12.15 23:45
@Anna766 píše:

Souhlas nebo nesouhlas? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148793
17.12.15 23:47
@Maartina7 píše:
Souhlas nebo nesouhlas? :-)

Mělo tam být :palec: ale nějak se nezdařilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
17.12.15 23:49
@Maartina7 píše:
To i mě napadlo - jak diskutující zminovali katastrofu v začátku roku, že to bude Olda kvůli ledvině…no a Monika to bude vyčítat i mámě…

Jen jestli by neměla umřít Monika, aby byl klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
17.12.15 23:49
@Anna766 píše:
Mělo tam být :palec: ale nějak se nezdařilo :mrgreen:

Jsem ráda, že to někdo vidí podobně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
17.12.15 23:56
@Fjodorka píše:
Jen jestli by neměla umřít Monika, aby byl klid :lol:

Jj…ta hysterie není normální projev. Pochopím, že ji to v ten první moment překvapilo, zarazilo, vzalo…ale další den po předložení argumentů mámy i Máry (dvou blízkých lidí, u kterých by měla akceptovat jejich pohled) by mohla trochu vychladnout, ikdyž jí to štve - ta scéna v kůlně byla z její strany hnusná a nepochopitelná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
18.12.15 07:40
@Raddkka píše: Mně by zajímalo, kdyby při té transplataci či po ní olda umřel-jestli to Motyka bude Lídě taky vyčítat.

To si piš, Lídu rozcupuje že táta byl hrdina narozdíl od ní ale měl tu mrtvici dřív :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.12.15 08:51

Tak jsem viděla dnešek a miluju Otíka. Ty jeho hlášky nemají chybu :palec:
Vilma s Růžou mě dojaly, to víte, Vánoce :oops: a v ukázkách na pondělí přijel Frgálovic děda. Takže je to ten Vyskočil vobšourník, to jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.12.15 08:53

Ale teda Tereza taky moc neví, co chce :nevim:. Ta atmosféra u nich (celkově, nemyslím jen při té návštěvě) je dusná a blbá, já bych v tom nevydržela. Kde je zamilování a radost? Furt jen výčitky, formality, fuj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
18.12.15 09:25

„Děda Vyskočil“ mi jaké moravský děda přijde jako dost velký přestřel, nejen zjevem, ale i chováním, vystupováním a mluvou. :zed: Jak se o něm u Frgálů pořád mluvilo, tak byly hezčí představy než skutečnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.12.15 09:38
@LennkaK. píše:
„Děda Vyskočil“ mi jaké moravský děda přijde jako dost velký přestřel, nejen zjevem, ale i chováním, vystupováním a mluvou. :zed: Jak se o něm u Frgálů pořád mluvilo, tak byly hezčí představy než skutečnost :mrgreen:

Třeba bude hrát a opravdu zahraje moravského dědu :think:. V ukázce mi teda přišel spíš jako švihák lázeňský, než jako nějakej chudák vdovec, co si ani neohřeje polívku a potřebuje pomoc sousedky s každým prdem, jak ho prezentuje Frgálka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
18.12.15 09:43

Tak já viděla pondělí a děda z Moravy fakt neodpovídá tomu, jak byl doposud prezentován, ale třeba scénáristi s ním mají nějaké úmysly (bude balit mladá děvčata, a třeba bude mít Verunka sourozence)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148793
18.12.15 09:43
@LennkaK. píše:
„Děda Vyskočil“ mi jaké moravský děda přijde jako dost velký přestřel, nejen zjevem, ale i chováním, vystupováním a mluvou. :zed: Jak se o něm u Frgálů pořád mluvilo, tak byly hezčí představy než skutečnost :mrgreen:

Naposled v Redakci jak hral toho rozhádanýho rodiče nevěsty, tam mu to sedlo.Tady si ho neumim zařadit prostě mi do té role nesedne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
18.12.15 12:51

Ja si myslím, ze ten děda nejakym způsobem bude,,pomáhat,, Rozine v tom, ze bude stát pri ní kdyz nekam bude chtít jít aby měla větší volnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
18.12.15 13:10
@yasmine5 píše:
Ja si myslím, ze ten děda nejakym způsobem bude,,pomáhat,, Rozine v tom, ze bude stát pri ní kdyz nekam bude chtít jít aby měla větší volnost.

je to možný.
a tak jsem nad tím uvažovala a vlastně by se tam ani starej děda moc nehodil, vždyť Veronika s Martinem měli děti docela mladí a jejich rodiče určitě taky, nebo je to tak aspoň prezentováno, takže děda s mladým vzezřením se tam nekonec i bude hodit :palec: no a jestli bude stát za Rozinou a bude jí fandit s Ričrdem, tak to bude príma :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!