Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bozuzu píše:
Holky a já už vim jak to s Jitkou dopadne! Že nás to hned nenapadlo - dialýza ani transplantace netřeba, stačí říct Andule, ať jí seznámí s Bylinou, to by bylo aby ta neměla něco na ledviny
ježiš, to snad ne! A to je čí reklama na bylinkářství? Jako odsud pocuď:-)
@bozuzu píše:
Holky a já už vim jak to s Jitkou dopadne! Že nás to hned nenapadlo - dialýza ani transplantace netřeba, stačí říct Andule, ať jí seznámí s Bylinou, to by bylo aby ta neměla něco na ledviny
@KPKristy píše:
Ten Pepan! Co to je za typa, paneboze. Jako v serialu sranda, ja se bavim, ale mit tohle v okoli a jeste aby me to takhle otravovalo
. A Simona spasitelka si ho nasackuje rovnou domu..
naprostý souhlas, já bych mu ani neotevřela, tohle je moc ![]()
@bozuzu píše:
Jo, ta by určitě něco našla a Marečková by jí ještě dala ten kožich na zahřátí ![]()
@Ikente, no presne. A jak nebyla schopna ho vyhodit z kadernictvi
. Ani nemluvim o tom, ze ho tam vubec nechala vlezt. Aby se pak nedivila. Tohle zachranovani trosek casto nici vztahy a nemusime chodit daleko - Adriana, Edy, Smyd…
@spirunka píše:
V Bille maji ted predvanocni vyprodej - pultovky jatra, ledvinky, srdicka, na co si vzpomenes
Tak ledvinová linka se nám pěkně rozjíždí… Je to vlastně dost smutný, ve chvíli, kdy by rodina měla držet nejvíc pohromadě, po sobě ségry řvou v kavárně jak bláznivý Viktorky a nejvíc ze všeho se řeší, kdo koho vlastně tahal za fusekli a kdo je větší sobec… Evidentně nervy pracujou všem, Motyka to teda za mě těžce nezvládá - na jednu stranu chápu, nemocná máma je nemocná máma, ona by tak moc chtěla pomoct a nemůže, není divu, že to vyčítá Lídě, která může, leč nechce. Ale Lídiny důvody já chápu, Monika se svým vlažným postojem k mateřství to asi opravdu nedokáže posoudit z jejího úhlu pohledu. Nakonec nejlepší by bylo, kdyby se k transplantaci hodila Oldova mírně jetá ledvina, by to s Jituš už snad nějak do důchodu doklepali ![]()
Kdyby vyhovovala Oldova ledvina, to by byla velká náhoda…jak ze seriálu. ![]()
Ale jak Olda podotkl, o jeho orgány asi není moc co stát, při jeho životním stylu…
Moniky hláška na Lídu- něco jako „…si myslíš, že když nemám děti, tak nemůžu posoudit…“, no můj život (a hlavně myšlení) před dětmi a s nimi mi ukazuje, že fakt nemůže nic posoudit. ![]()
@Gorlami píše:
To se proste stava, hlavne mladym lidem, ze po opadnuti prvotniho zamilovani a poblouzneni si clovek uvedomi, ze ten vztah neni uplne to ono. Nemaji zavazky, jsou mladi, tkz rozchod neni zadna zivotni tragedie. A Eddie se proste posunul, nemohl prece do konce zivota lemtat lahvace v usmudlanym balonaku a potloukat se po brigadach. I kdyz i takovi se najdou, ale vyhra takovy zivot ani zivot s takovym partnerem rozhodne neni.
Presne..
@hofka píše:
ježiš, to snad ne! A to je čí reklama na bylinkářství? Jako odsud pocuď:-)
Já jí úplně slyšim - "Nechci Vás nějak přesvědčovat, ale povím Vám příběh jedné mojí klientky, chodila na dialýzy a vůůůbec jí to nedělalo dobře, tak sem se rozhodla vyzkoušet to jinak… " ![]()
@KPKristy píše:
@Raddkka, ale jo, ja tomu verim. Ale nechapu. Kdyby byl Pepan nejakej chudak.. ale je to vysirka, podvodnik a kdovico jeste. Poslala bych ho udelat si poradek doma nebo at se postara sam..
Já hlavně Pepanovi vůbec nerozumim jak furt huhňá, nemam tu jeho dějovou linku ráda, je divnej.
@Svítící žárovka píše:Klidně si může nechat transplantovat dvě. Anebo i tři. Pro jistotu, A ještě k tomu třeba dostaně nějakej ten bodík, nebo plyšáka.
Tak to mě po ránu zabilo ![]()
@bozuzu píše:
Já hlavně Pepanovi vůbec nerozumim jak furt huhňá, nemam tu jeho dějovou linku ráda, je divnej.
mě Pepan a vše okolo něj taky vůbec nebaví…
dá se říct, že celkově mi Ulice nebaví ![]()
@bozuzu píše:
Já jí úplně slyšim - "Nechci Vás nějak přesvědčovat, ale povím Vám příběh jedné mojí klientky, chodila na dialýzy a vůůůbec jí to nedělalo dobře, tak sem se rozhodla vyzkoušet to jinak… "
Tak jsem viděla hodně dopředu a zase se nestačím divit - jak to, že Nykl zjistil až teď, že se dá Květu z pekařství tak snadno vyšachovat? To museli nechat zajít až tak daleko, aby vymyslel tak jednoduchý plán? Vždyť když s ní byly problémy na začátku, určitě by jim přesně tohle nějaký šikovný právník poradil
A Kuřízek mě teda taky neskutečně irituje - výlet s bývalkou jen proto, že je to jejich tradice, bych mu teda okamžitě zatrhla. Tereza je pěkně blbá a už se těšim, až konečně Kuřízek vypadne z Ulice.