Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
16.12.15 21:24
@bozuzu píše:
Holky a já už vim jak to s Jitkou dopadne! Že nás to hned nenapadlo - dialýza ani transplantace netřeba, stačí říct Andule, ať jí seznámí s Bylinou, to by bylo aby ta neměla něco na ledviny :mrgreen:

ježiš, to snad ne! A to je čí reklama na bylinkářství? Jako odsud pocuď:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
16.12.15 21:30

@Raddkka @tumpach děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
16.12.15 21:32
@bozuzu píše:
Holky a já už vim jak to s Jitkou dopadne! Že nás to hned nenapadlo - dialýza ani transplantace netřeba, stačí říct Andule, ať jí seznámí s Bylinou, to by bylo aby ta neměla něco na ledviny :mrgreen:
:lol: :lol: to si mě pobavila :mrgreen:
@KPKristy píše:
Ten Pepan! Co to je za typa, paneboze :roll:. Jako v serialu sranda, ja se bavim, ale mit tohle v okoli a jeste aby me to takhle otravovalo :roll:. A Simona spasitelka si ho nasackuje rovnou domu..

naprostý souhlas, já bych mu ani neotevřela, tohle je moc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
16.12.15 21:52
@bozuzu píše:

Jo, ta by určitě něco našla a Marečková by jí ještě dala ten kožich na zahřátí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
16.12.15 21:55

@Ikente, no presne. A jak nebyla schopna ho vyhodit z kadernictvi 8o. Ani nemluvim o tom, ze ho tam vubec nechala vlezt. Aby se pak nedivila. Tohle zachranovani trosek casto nici vztahy a nemusime chodit daleko - Adriana, Edy, Smyd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.15 22:42
@spirunka píše:
V Bille maji ted predvanocni vyprodej - pultovky jatra, ledvinky, srdicka, na co si vzpomenes :mrgreen:
:mrgreen: Klidně si může nechat transplantovat dvě. Anebo i tři. Pro jistotu, A ještě k tomu třeba dostaně nějakej ten bodík, nebo plyšáka. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
14618
16.12.15 23:23

Tak ledvinová linka se nám pěkně rozjíždí… Je to vlastně dost smutný, ve chvíli, kdy by rodina měla držet nejvíc pohromadě, po sobě ségry řvou v kavárně jak bláznivý Viktorky a nejvíc ze všeho se řeší, kdo koho vlastně tahal za fusekli a kdo je větší sobec… Evidentně nervy pracujou všem, Motyka to teda za mě těžce nezvládá - na jednu stranu chápu, nemocná máma je nemocná máma, ona by tak moc chtěla pomoct a nemůže, není divu, že to vyčítá Lídě, která může, leč nechce. Ale Lídiny důvody já chápu, Monika se svým vlažným postojem k mateřství to asi opravdu nedokáže posoudit z jejího úhlu pohledu. Nakonec nejlepší by bylo, kdyby se k transplantaci hodila Oldova mírně jetá ledvina, by to s Jituš už snad nějak do důchodu doklepali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
16.12.15 23:54

Kdyby vyhovovala Oldova ledvina, to by byla velká náhoda…jak ze seriálu. :mrgreen:

Ale jak Olda podotkl, o jeho orgány asi není moc co stát, při jeho životním stylu…

Moniky hláška na Lídu- něco jako „…si myslíš, že když nemám děti, tak nemůžu posoudit…“, no můj život (a hlavně myšlení) před dětmi a s nimi mi ukazuje, že fakt nemůže nic posoudit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
17.12.15 08:01
@Gorlami píše:
To se proste stava, hlavne mladym lidem, ze po opadnuti prvotniho zamilovani a poblouzneni si clovek uvedomi, ze ten vztah neni uplne to ono. Nemaji zavazky, jsou mladi, tkz rozchod neni zadna zivotni tragedie. A Eddie se proste posunul, nemohl prece do konce zivota lemtat lahvace v usmudlanym balonaku a potloukat se po brigadach. I kdyz i takovi se najdou, ale vyhra takovy zivot ani zivot s takovym partnerem rozhodne neni.

Presne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
17.12.15 08:05
@hofka píše:
ježiš, to snad ne! A to je čí reklama na bylinkářství? Jako odsud pocuď:-)

Já jí úplně slyšim - "Nechci Vás nějak přesvědčovat, ale povím Vám příběh jedné mojí klientky, chodila na dialýzy a vůůůbec jí to nedělalo dobře, tak sem se rozhodla vyzkoušet to jinak… " :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
17.12.15 08:08
@KPKristy píše:
@Raddkka, ale jo, ja tomu verim. Ale nechapu. Kdyby byl Pepan nejakej chudak.. ale je to vysirka, podvodnik a kdovico jeste. Poslala bych ho udelat si poradek doma nebo at se postara sam..

Já hlavně Pepanovi vůbec nerozumim jak furt huhňá, nemam tu jeho dějovou linku ráda, je divnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
17.12.15 08:10
@Svítící žárovka píše: :mrgreen: Klidně si může nechat transplantovat dvě. Anebo i tři. Pro jistotu, A ještě k tomu třeba dostaně nějakej ten bodík, nebo plyšáka. :mrgreen:

Tak to mě po ránu zabilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
17.12.15 08:36
@bozuzu píše:
Já hlavně Pepanovi vůbec nerozumim jak furt huhňá, nemam tu jeho dějovou linku ráda, je divnej.

mě Pepan a vše okolo něj taky vůbec nebaví… :roll: dá se říct, že celkově mi Ulice nebaví :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
17.12.15 09:56
@bozuzu píše:
Já jí úplně slyšim - "Nechci Vás nějak přesvědčovat, ale povím Vám příběh jedné mojí klientky, chodila na dialýzy a vůůůbec jí to nedělalo dobře, tak sem se rozhodla vyzkoušet to jinak… " :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
17.12.15 10:24

Tak jsem viděla hodně dopředu a zase se nestačím divit - jak to, že Nykl zjistil až teď, že se dá Květu z pekařství tak snadno vyšachovat? To museli nechat zajít až tak daleko, aby vymyslel tak jednoduchý plán? Vždyť když s ní byly problémy na začátku, určitě by jim přesně tohle nějaký šikovný právník poradil :nevim: A Kuřízek mě teda taky neskutečně irituje - výlet s bývalkou jen proto, že je to jejich tradice, bych mu teda okamžitě zatrhla. Tereza je pěkně blbá a už se těšim, až konečně Kuřízek vypadne z Ulice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí