Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si myslím, že Lída nikoho netahala za fusekli, jak řekl Olda, ale prostě se snažila to překonat, hlavně, když viděla Motyčino odhodlání, ale prostě jí nakonec strach přemohl.
Eddie se charakterově změnil, dřív to byl jiný kluk. Že s Adrianou nemají tolik společného si měl rozmyslet, než jí uhnal. Adriana ho podržela v hodně těžkých životních situacích, stojí při něm, miluje ho, ale se Zorou si popovídá o básničkách.. to je totiž v životě to nejpodstatnější.
@radkka píše:
Já si myslím, že Lída nikoho netahala za fusekli, jak řekl Olda, ale prostě se snažila to překonat, hlavně, když viděla Motyčino odhodlání, ale prostě jí nakonec strach přemohl.Eddie se charakterově změnil, dřív to byl jiný kluk. Že s Adrianou nemají tolik společného si měl rozmyslet, než jí uhnal. Adriana ho podržela v hodně těžkých životních situacích, stojí při něm, miluje ho, ale se Zorou si popovídá o básničkách.. to je totiž v životě to nejpodstatnější.
já stejně nechápu, jak to můžou takhle podat „tahat za fusekli“ a podobně. Jako by se celkově bavili absolutně o něčem jiným a ne o ledvině:-)
Zdravím vás, konečně mám taky chvilku reagovat ![]()
zrovna včera jsem byla u rodičů na kávě a koukali jsme na Ulici a bavila jsem se s mami o té ledvině. Řikala, že by nikdy nepřijala ledvinu ode mě. Že by to nedokázala. Že mám svojí rodinu, svoje dítě a kdyby jednou potřebovala moje malá, tak už bych nemohla…Lídu chápu. já mam s mami nádherný vztah, udělala bych pro ní první poslední, ALE moje dcera je pro mě víc…
@MUFICE píše:Ted jsem to dokoukala, konečně jí Lumír díky náhodě prokoukl
Ja jsem ted ulici nevidela, muzete me zasvetit prosim? Kdo koho prokoukl? Lumir tu Kvetu? Jak?
@tlustyhrosik píše:
Ja jsem ted ulici nevidela, muzete me zasvetit prosim? Kdo koho prokoukl? Lumir tu Kvetu? Jak?
@radkka píše:
Já si myslím, že Lída nikoho netahala za fusekli, jak řekl Olda, ale prostě se snažila to překonat, hlavně, když viděla Motyčino odhodlání, ale prostě jí nakonec strach přemohl.Eddie se charakterově změnil, dřív to byl jiný kluk. Že s Adrianou nemají tolik společného si měl rozmyslet, než jí uhnal. Adriana ho podržela v hodně těžkých životních situacích, stojí při něm, miluje ho, ale se Zorou si popovídá o básničkách.. to je totiž v životě to nejpodstatnější.
To se proste stava, hlavne mladym lidem, ze po opadnuti prvotniho zamilovani a poblouzneni si clovek uvedomi, ze ten vztah neni uplne to ono. Nemaji zavazky, jsou mladi, tkz rozchod neni zadna zivotni tragedie. A Eddie se proste posunul, nemohl prece do konce zivota lemtat lahvace v usmudlanym balonaku a potloukat se po brigadach. I kdyz i takovi se najdou, ale vyhra takovy zivot ani zivot s takovym partnerem rozhodne neni.
@Gorlami píše:
To se proste stava, hlavne mladym lidem, ze po opadnuti prvotniho zamilovani a poblouzneni si clovek uvedomi, ze ten vztah neni uplne to ono. Nemaji zavazky, jsou mladi, tkz rozchod neni zadna zivotni tragedie. A Eddie se proste posunul, nemohl prece do konce zivota lemtat lahvace v usmudlanym balonaku a potloukat se po brigadach. I kdyz i takovi se najdou, ale vyhra takovy zivot ani zivot s takovym partnerem rozhodne neni.
Ale jo, já jen na Zoře nevidím nic extra. Se svým manželem si také nepopovídám o všem, je jako Adriana trochu povrchnější nebo jednodušší, nevím, jak to říct, nicméně je to muž mého srdce a i když nečte Holana, tak jím bude.
Hlavně mi od něj ale přijde nehezké, že Adrianě lže, to mi k němu nesedí, vždy mi přišel jako čestný chlap.
@radkka píše:
Ale jo, já jen na Zoře nevidím nic extra. Se svým manželem si také nepopovídám o všem, je jako Adriana trochu povrchnější nebo jednodušší, nevím, jak to říct, nicméně je to muž mého srdce a i když nečte Holana, tak jím bude.
Hlavně mi od něj ale přijde nehezké, že Adrianě lže, to mi k němu nesedí, vždy mi přišel jako čestný chlap.
Souhlas. A ani si nemyslím, že by se Edie nějak „posunul“,ve srovnání s Adri spíš ona, co už vše dokázala a překonala, v hledání táty byl při ní a pomáhal -a teď má dojem, že když ho našla, že tím to končí, když je to její jediný žijící rodič??
A on ještě raději tamtu, která ještě z Adriany dělá blbku tím, jak se na ni povyšuje a on na to bohužel slyší! Blbec jeden. ![]()
Holky já ulici roky nesledovala. Co se stalo, když Jitka při té hádce kvůli Lídě a ledvině říkala, že Motyce taky pomohla když měla problém?
@Gorlami píše:
Neprijde mi, ze by byl nejaky povyseny; ale ta schuzka se Zorou za Adrianinymi zady, to nebylo koser.Mne spis prijde, ze si zacina uvedomovat, ze si s Adrianou nemaji moc co rict, ze jsou oba hodne odlisni. Ted se tu objevila Zorka, s kterou ma spoustu spolecnych zajmu a tak zrejme zacina premyslet, jstl je Adriana ta prava.
Myslím, že šel se Zorkou na kafe kvůli tomu, že byl u nich doma nakvartýrovanej Šmýd a nechtěl se s ním potkat.
@NinPe píše:Jestli jsem správně četla, tak díky chůvičce, že v ní Lumír slyšel Květu
Jo, bylo to tak ![]()
Taky mi nepřijde, že by se Edie jakkoli povyšoval či zpychl. Jiný je, ve srovnání se santusem v baloňáku, ale myslím, že to je reálné i v běžném životě, že bezstarostný poflakující se student jednou dostane rozum a začne se chovat zodpovědně (tj. pracovat, platit, co se má apod.). Vývoj vztahu mi taky nepřijde divný, to snad zažil každý z nás. Není hezké, že Adrianě lže, volí asi jednodušší cestu, než aby musel vyvracet její podezřívavé řeči ohledně Zory, to nakonec chlapi taky dělají (teda asi nejen chlapi
).
A u Lídy bych taky nebyla tak přísná. Nehledě na to, že jak píšete, aktivnější v rozhodování byla Monika, tak myslím, že v případě darování vlastního orgánu (tj. možnosti ohrozit sebe na životě, navíc v situaci, kdy obdarovaný není v akutním ohrožení života) má naprosto každý nárok změnit názor.
@MUFICE píše:
Myslím, že šel se Zorkou na kafe kvůli tomu, že byl u nich doma nakvartýrovanej Šmýd a nechtěl se s ním potkat.
Ja mela na mysli to, jak sel za Zorou, kdyz Adriana sla na tu pracovni akci (konec uterniho dilu).
Holky, vim, ze ma pravdu Lida i Monika, kazda ze sveho pohledu, ale Monice bych byt Lidou v Coolne asi liskla ![]()
Přesně tak. Liduš na něco takového od začátku sílu neměla. Není to o tom, že nejdřív chtěla a pak nechtěla. Myslím, že se moc snažila, ale prostě to nedala.