Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NinPe píše:Jestli jsem správně četla, tak díky chůvičce, že v ní Lumír slyšel Květu
A v jakem dilu to bude?
@NinPe píše:Jestli jsem správně četla, tak díky chůvičce, že v ní Lumír slyšel Květu
A v jakem dilu to bude?
@tumpach píše:
@Ikente zítra to je díl 2939
jj, zítra, v ukázce bylo, jak na Nyklovou řve doma u Lumíra a chůvička ležela viditelně na stole. Tak to jsem zvědavá, Lumír už by měl konečně poznat pravou Květuščinu tvář.. ![]()
@Žirafa 69 píše:
jj, zítra, v ukázce bylo, jak na Nyklovou řve doma u Lumíra a chůvička ležela viditelně na stole. Tak to jsem zvědavá, Lumír už by měl konečně poznat pravou Květuščinu tvář..
neboj pozná
Holky a já už vim jak to s Jitkou dopadne! Že nás to hned nenapadlo - dialýza ani transplantace netřeba, stačí říct Andule, ať jí seznámí s Bylinou, to by bylo aby ta neměla něco na ledviny ![]()
@bozuzu píše:
Holky a já už vim jak to s Jitkou dopadne! Že nás to hned nenapadlo - dialýza ani transplantace netřeba, stačí říct Andule, ať jí seznámí s Bylinou, to by bylo aby ta neměla něco na ledviny
ze nas to hned nenapadlo ![]()
@Raddkka píše:
@bozuzu Něbo si koupí novou ledvinu v Mall
V Bille maji ted predvanocni vyprodej - pultovky jatra, ledvinky, srdicka, na co si vzpomenes ![]()
Ten Pepan! Co to je za typa, paneboze
. Jako v serialu sranda, ja se bavim, ale mit tohle v okoli a jeste aby me to takhle otravovalo
. A Simona spasitelka si ho nasackuje rovnou domu..
@KPKristy Hele, ale oni takoví lidé jako Simona opravdu jsou. Od muže nějaká teta domů přitáhla kdekoho, jednou jí tam měla přespat celá rodina od známé- dle vyprávění Pepan krát čtyři. Bydleli tam několik měsíců i po tom co manžela této „Simony“ odvezli na psychiatrii- vystartoval na ně nožem či co.
@Raddkka, ale jo, ja tomu verim. Ale nechapu. Kdyby byl Pepan nejakej chudak.. ale je to vysirka, podvodnik a kdovico jeste. Poslala bych ho udelat si poradek doma nebo at se postara sam..