Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
18.12.15 13:34
@bozuzu píše:
Aneb jak darovat ex manželce expres dárek k Vánocům - ledvinu jí doručíme během 72hodin garance do Štědrýho dne :pankac:

tak to jsem se od srdce zasmála :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
18.12.15 13:38

S tou transplantací také jen zírám, jak to jde hopem… v reálu vše trvá měsíce, než se něco pohne, na dialýze je spousta lidí, i když je to asi dost nepříjemné a tady je najednou pro Jitku dárců, se divím, že se nepřihlásila půlka Ulice :mrgreen:
Kuřeze nemůžu ani vidět a Terezu taky ne. Ve starých dílech, co občas mrknu, byla úplně jiná, vše řešila víc impulzivně, normálně… tady je furt za ublíženou chudinku, co drží hubu a krok, no udělali z ní hroznou pipinu… tohle už by mě nebavilo ani hrát na místě Solaříkový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
18.12.15 14:11

Jinak k té Motyce, jak řeší mít/nemít dítě. Všechny ty herečky: Gábina, Monika, Tereza budou mít za chvíli okolo 30ti let, bude zajímavé jak budou mizet a zakládat rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
18.12.15 14:44

Ted koukam s malym na Ct Art a David tam uvadi porad pro deti. Zrovna je v prevleku kone :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.12.15 15:43
@Lizzi píše:
je to možný.
a tak jsem nad tím uvažovala a vlastně by se tam ani starej děda moc nehodil, vždyť Veronika s Martinem měli děti docela mladí a jejich rodiče určitě taky, nebo je to tak aspoň prezentováno, takže děda s mladým vzezřením se tam nekonec i bude hodit :palec: no a jestli bude stát za Rozinou a bude jí fandit s Ričrdem, tak to bude príma :-)

No, ale Veronika ho od začátku líčí jako stoletého chudáčka stařečka, který sotva leze. Tak to přepískli ve scénáři, a pak nasadili vitálního taťuldu ve věku kolem šedesátky :lol:
Tento děda mi přijde přirozený vzhledem k tomu, co píšeš, že všichni měli děti relativně brzy. To spíš ta předchozí prezentace je ujetá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
18.12.15 16:02
@koala123 píše:
Ted koukam s malym na Ct Art a David tam uvadi porad pro deti. Zrovna je v prevleku kone :).

to je telátko, ne? :think: říkal, že nějaká kravička je jeho sestřička :lol:

• Citovat
  • Upravit
2338
18.12.15 16:09
@Lizzi píše:
to je telátko, ne? :think: říkal, že nějaká kravička je jeho sestřička :lol:
:P Jo, to bude telatko :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
18.12.15 17:27
@NinPe píše:
děkuju…jen se divim, že je to nenapadlo dřív :-D

že jo :mrgreen: No, asi by neměli co vysílat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
18.12.15 17:29
@Samamama píše:
Kdyby vyhovovala Oldova ledvina, to by byla velká náhoda…jak ze seriálu. :mrgreen:Ale jak Olda podotkl, o jeho orgány asi není moc co stát, při jeho životním stylu…

Tak Olda fakt bude ten vhodný dárce, bylo to v ukázkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
18.12.15 17:31
@atominnka píše:
@bamba co nevyhovuje,… ale jíé se to kecá, protože prostě nemá děti a nedovede si to představit :nevim:Hoplky a možná se teda blbě zeptám… ale Když je ten barák Nyklových, tak tam můžou být obecní byty? :think:

Ty byty byly nad hospodou, Květa z nich udělala ten penzion. Na pekárnou bydlí Lumír a má tam pronájem Kobyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
18.12.15 17:36
@Anna766 píše:
Naposled v Redakci jak hral toho rozhádanýho rodiče nevěsty, tam mu to sedlo.Tady si ho neumim zařadit prostě mi do té role nesedne :nevim:

Holky a jakého herce byste si představovaly jako toho moravského dědu? dík, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.15 17:54

Ono už jsem asi jednou dědu viděli, ne? Loni, když byli Lumír a Jarda za Martinem na Moravě.

• Citovat
  • Upravit
50155
18.12.15 18:01
@lena1968 píše:
V ukázce na úterý Olda je vhodný dárce, berou to pěkně hopem, operace bude ve středu

Nechápu, že to musí být takhle na rychlo, když Jituně nejde o život, to mohli nechat až na to pondělí po Vánocích :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.12.15 18:01
@Malaga píše:
Holky a jakého herce byste si představovaly jako toho moravského dědu? dík, M.

Podle toho, jak ho licila Frgalka, tak klidne Skopecka nebo Trojana. Proste dedu :nevim:
Vyskocil mi tam asi vadit nebude, ale k tomu puvodnimu popisu zatim nejde, uvidime :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
18.12.15 18:04

@MUFICE To se Ulice nevysílá, mají pauzu :mrgreen: To bychom si t neužili v přímém přenosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí