Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39675
18.12.15 20:18
@bozuzu píše:
Totálně, tohle dělá furt - něco mu horko těžko vmlátí do palice (místo teda aby ho rovnou kopala dopr ) a pak vycouvá :cert:

No já čekala, že mu konečně poví svý a…zas nasadila ten svůj útrpnej a taaaak chápavej výraz. :roll: Chjo.

Ale mně se ta proužkovaná košile teda líbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
18.12.15 20:26

@Žirafa 69 košile jo, ale ten svetr a vyčuhuijící limešek byl děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
18.12.15 20:40
@radkka píše:
Docela tam seděl, už jsem ten díl viděla, ale stejně, já ho prostě nemám ráda :oops:

tak to já taky ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9763
18.12.15 20:45
@Žirafa 69 píše:
No já čekala, že mu konečně poví svý a…zas nasadila ten svůj útrpnej a taaaak chápavej výraz. :roll: Chjo.Ale mně se ta proužkovaná košile teda líbila.

A on z toho byl eště vyoranější než normálně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
18.12.15 21:02

Nestíhám vás dočítat, nicméně dnešní díl - Terýsek a Kuřížek, to je tragická dvojka. Proč se tak divně oblíkaj? Furt jako formálně? A ti jeho přátelé, teda ta ženská, tu bych vystřelila na Mars… Bože to je trapárna ten jejich vztah…

Digina to tam má dobře zařízené, co? O děcka se jí furt někdo stará a ona přijde domů, sedne si na gauč strašně unavená a nemusí ani hnout prstem. Já jsem si dneska říkala, že bych takovou samozvanou náhradní babču jako je Věrka brala všema deseti. Naše babičky moc nehlídají, kluk furt marodí. Klidně bych jí dala klíče, ať si dělá s bytem i dítětem co chce a vzala roha :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
18.12.15 21:04

Jste mě pobavily s výběrem starého Frgála :mrgreen: Příště by měli dát nějakou anketu, než vyberou novýho člena Ulice :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
18.12.15 21:26
@bozuzu píše:
Já sem teda vůbec nepochopila proč mu nakonec řekla ať na ty hory jede?! :zed:

Abych tu mohla už frustrovaně hulákat na televizi „ježiši kriste, ta je tak pitomá!!!“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
18.12.15 21:48
@Fjodorka píše:
Abych tu mohla už frustrovaně hulákat na televizi „ježiši kriste, ta je tak pitomá!!!“ :lol:

Já horší výraz jaká je búúú - a ona to tam dokonce sama řekla předtim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9763
18.12.15 21:56
@Martrich píše:
Nestíhám vás dočítat, nicméně dnešní díl - Terýsek a Kuřížek, to je tragická dvojka. Proč se tak divně oblíkaj? Furt jako formálně? A ti jeho přátelé, teda ta ženská, tu bych vystřelila na Mars… Bože to je trapárna ten jejich vztah…Digina to tam má dobře zařízené, co? O děcka se jí furt někdo stará a ona přijde domů, sedne si na gauč strašně unavená a nemusí ani hnout prstem. Já jsem si dneska říkala, že bych takovou samozvanou náhradní babču jako je Věrka brala všema deseti. Naše babičky moc nehlídají, kluk furt marodí. Klidně bych jí dala klíče, ať si dělá s bytem i dítětem co chce a vzala roha :mrgreen: :mrgreen:

Viď furt tak upjatý, do toho ta scéna s jejich jednou jedinou skříní kam oba v bundách přiletěj schovat dary, děsně vtipný :jazyk:

Digina je na roztrhání, každej jí chce s „cácorkama“ na Vánoce domů :zed: A příští rok na tuty skončí s tim zázračně napravenym kriminálníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
18.12.15 22:03

@Martrich taky bych jednu takovou Věrku potřebovala a kort ted před svátky a to jí jinak nemusím ale ted by se hodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
18.12.15 22:44
@věrasek80 píše:
@Martrich taky bych jednu takovou Věrku potřebovala a kort ted před svátky a to jí jinak nemusím ale ted by se hodila

moje řeč, navíc ona u Diginy není tak protivná, jako s Motykou. Tam je teď za hodnou paní na hlídání, kterou cácorky milujou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
18.12.15 23:23
@bozuzu píše:
Já horší výraz jaká je búúú - a ona to tam dokonce sama řekla předtim :mrgreen:

Mám doma vše opakující batole, tak se mírním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
19.12.15 08:28

Dokonalá Digina se předvedla (úterý), jednou peče sama bez hospodyně :mrgreen: a černota je na světě :roll: 

Jinak jsem ani ještě neviděla záběr kde by nevalila oči nebo nevzdychala zaneprázdněností.
Nějak nechápu z čeho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
19.12.15 08:38
@LennkaK. píše: Dokonalá Digina se předvedla (úterý), jednou peče sama bez hospodyně :mrgreen: a černota je na světě :roll: Jinak jsem ani ještě neviděla záběr kde by nevalila oči nebo nevzdychala zaneprázdněností.
Nějak nechápu z čeho :nevim:

To nechápe nikdo. Možná ani ona sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
19.12.15 09:36
@Martrich píše:
Nestíhám vás dočítat, nicméně dnešní díl - Terýsek a Kuřížek, to je tragická dvojka. Proč se tak divně oblíkaj? Furt jako formálně? A ti jeho přátelé, teda ta ženská, tu bych vystřelila na Mars… Bože to je trapárna ten jejich vztah…Digina to tam má dobře zařízené, co? O děcka se jí furt někdo stará a ona přijde domů, sedne si na gauč strašně unavená a nemusí ani hnout prstem. Já jsem si dneska říkala, že bych takovou samozvanou náhradní babču jako je Věrka brala všema deseti. Naše babičky moc nehlídají, kluk furt marodí. Klidně bych jí dala klíče, ať si dělá s bytem i dítětem co chce a vzala roha :mrgreen: :mrgreen:

Jo, ta kamarádka Daniely je tragická, tu bych hnala svinským krokem a ani bych je domů nezvala :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí