Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LennkaK.
to je sice fakt, ale já bych teda nechtěla půl roku koukat v televizi na to, jak Jituška běhá po vyšetřeních… prostě to trochu zkrátili, aby to mělo spád..
@me2dova píše:
@LennkaK.
to je sice fakt, ale já bych teda nechtěla půl roku koukat v televizi na to, jak Jituška běhá po vyšetřeních… prostě to trochu zkrátili, aby to mělo spád..
Třeba potřebujou aby po novym roce umřela a bude od ní klid ![]()
@bozuzu
Hlavně od toho jejího vzdychání, koulení očima a zipové blůzy ![]()
Já se teda přidávám k matkám, které by si od vlastního dítěte ledvinu nevzaly. Všichni na FB hrozně odsuzují Lídu, ale v tomhle bych se zachovala stejně. Nevím, co tím scénáristi zamýšlejí, ale strašně to hrotí. Navíc postava Jitky není ten typ matky, co by si jen tak vzal od vlastního dítěte ledvinu. ![]()
@Ikente píše:
Já se teda přidávám k matkám, které by si od vlastního dítěte ledvinu nevzaly. Všichni na FB hrozně odsuzují Lídu, ale v tomhle bych se zachovala stejně. Nevím, co tím scénáristi zamýšlejí, ale strašně to hrotí. Navíc postava Jitky není ten typ matky, co by si jen tak vzal od vlastního dítěte ledvinu.
taky mi to přijde situace nehodící se do typů těch postav. Jitka by si podle mě za žádnou cenu tu ledvinu nevzala. Taky má takový divný kukuče, když jako děkuje, jako by ji to v roli nesedlo:-)
@Ikente píše:
Já se teda přidávám k matkám, které by si od vlastního dítěte ledvinu nevzaly. Všichni na FB hrozně odsuzují Lídu, ale v tomhle bych se zachovala stejně. Nevím, co tím scénáristi zamýšlejí, ale strašně to hrotí. Navíc postava Jitky není ten typ matky, co by si jen tak vzal od vlastního dítěte ledvinu.
Ja Lídu neodsuzuju teda, jen prost3 chápu i.Moniku.Ona si na nic nehraje a kdyby mohla, neváhala by ani minutu a mámě tu ledvinu dala.
Prosím Vás, četla jsem, že v lednu se má stát něco tragického…Neví už se někde o co jde..? ![]()
PS: snad neumře Jitka
Kvůli tomu, že její dcera ji nechce dát ledvinu… ![]()
@bedruška1 píše:
Prosím Vás, četla jsem, že v lednu se má stát něco tragického…Neví už se někde o co jde..?
PS: snad neumře JitkaKvůli tomu, že její dcera ji nechce dát ledvinu…
Jestli umře Jitka, tak to nebude vinou Lídy, ale lékařů.
@radkka píše:
Jestli umře Jitka, tak to nebude vinou Lídy, ale lékařů.
no to asi jo…ale ledvinu ji nedala…
nedat mámě ledvinu a ona umřít, tak budu mít výčitky do konce života! Ale to by se mi nestalo, ledvinu bych ji dala bez mrknutí oka, je to samozřejmost!!
Safryš, tak jsem si přečetla pár komentářů na posledních stránkách (do téhle diskuze nechodím) a musím říct, že jsem v úplném šoku, kolik z Vás chápe Lídu, která nechce dát mámě ledvinu. Nebo prvně chce, pak nechce. Vůbec, ale opravdu vůbec mě nenapadlo, že by se na to někdo díval jinak, než že prostě máme má pomoct!!To podotýkám mám dítě a další chci!!! Ale ledvinu bych mámě darovala, i kdyby ona sama to odmítla! No jo, každý jsme jiný.
Nemíním tento příspěvek proti někomu, jen jsem chtěla napsat, že jsem překvapena, že jsou i protichůdné názory…vůbec by mě to nenapadlo.
@bedruška1 píše:
Safryš, tak jsem si přečetla pár komentářů na posledních stránkách (do téhle diskuze nechodím) a musím říct, že jsem v úplném šoku, kolik z Vás chápe Lídu, která nechce dát mámě ledvinu. Nebo prvně chce, pak nechce. Vůbec, ale opravdu vůbec mě nenapadlo, že by se na to někdo díval jinak, než že prostě máme má pomoct!!To podotýkám mám dítě a další chci!!! Ale ledvinu bych mámě darovala, i kdyby ona sama to odmítla! No jo, každý jsme jiný.
Nemíním tento příspěvek proti někomu, jen jsem chtěla napsat, že jsem překvapena, že jsou i protichůdné názory…vůbec by mě to nenapadlo.
jsem ráda, že jsi napsala svůj názor a neboj, tady tě nikdo nukamenuje
já Lídu chápu, je to taky matka. moje kamarádka třeba ledvinu od maminky dostala. Dívám se na to pragmaticky - dám ledvinu mamince, kteé je 70 let (v mém případě), za dalších deset let umře, ale co když bude moje dítě taky potřebovat dejme tomu za dalších deset let, aby mohlo žít dalších padesát? co pak? je to ale strašně těžké a nikdy bych nikomu nepřála se do této situace dostat!!!
Osobně si myslím, že Oldovi vyjdou dobře testy a dárce bude on.
@msonulka píše:
Osobně si myslím, že Oldovi vyjdou dobře testy a dárce bude on.
Což by si"zasloužil" za to co všechno Jitce provedl. ![]()
@Anna766 píše:
Což by si"zasloužil" za to co všechno Jitce provedl.
To bude další dějová linka, dá ji ledvinu, ona vděčná, on šťastný, obnova lásky a vrátí se k sobě ![]()