Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5239
9.12.15 19:36

Holky co bude ty Rozine? jsem se uplne lekla??to si neco dala? moc mi to k ni nejde :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
9.12.15 20:05

Tak podle ukázek mi to na ganju taky nepřišlo, spíš LSD nebo houby, to by tak odpovídalo tomu stavu halucinací.. ale když to tak scénáristi vymysleli :nevim: uvidíme, jakou to bude mít u Maléřů dohru. A to jí to nabídl Dominik nebo Ričrd?

• Citovat
  • Upravit
20767
9.12.15 20:10
@MUFICE píše:
Ted jsem se podívala na celý ten díl. Jednoho špeka vyhulilo 3-4 lidi a ona má takové halušky… 8o :mrgreen:

Já jsem ještě neviděla nikoho, kdo by vyhulil jednoho sám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148629
9.12.15 20:16
Li
@radkka píše:
Já jsem ještě neviděla nikoho, kdo by vyhulil jednoho sám :lol:

Já jsem ještě neviděla nikoho kdo by to hulil vůbec. :oops: pohybuju se zřejmě v trapně nehuličské společnosti
:jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
9.12.15 20:20

@radkka nechci rejpat, ale Pražáci jsou známí tím, že si každý ubalí svoje brčko a kouří to jako cigaretu, mají to smíchaný se spoustou tabáku. U nás na moravě by se z jednoho špeka zhulila celá hospoda a ještě fotbalová jedenáctka :lol: proto se hulí ze skleněnky, kde si každý potáhne jednou a stačí mu to :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6388
9.12.15 20:23

Holky, nečtěte vy, které nechcete vědět nic o ledvině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Frantiskaaa
9.12.15 20:23

O se stalo mezi Terezou a Kuřízkem?

• Citovat
  • Upravit
20767
9.12.15 20:25
@Lizzi píše:
@radkka nechci rejpat, ale Pražáci jsou známí tím, že si každý ubalí svoje brčko a kouří to jako cigaretu, mají to smíchaný se spoustou tabáku. U nás na moravě by se z jednoho špeka zhulila celá hospoda a ještě fotbalová jedenáctka :lol: proto se hulí ze skleněnky, kde si každý potáhne jednou a stačí mu to :mrgreen:

A já za pět let života v Praze nikoho takového nepotkala. Znám jen natolik silné brko, že by to položilo slona, jsem zvyklá, že si každý potahne dvakrát a má dost, i to byl důvod, proč mě zarazilo, jak si Rozina bezostyšně potahla 3× a pořádně :mrgreen: Ale samozřejmě záleží na tom, jak silné je to namíchané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.12.15 20:27
@SlecnaSally píše: Holky, nečtěte vy, které nechcete vědět nic o ledvině

Moc se mi tomu nechce věřit, hlavně protože Jitka bude po transplantaci jistě pod přísným dohledem lékařů, kteří by ji poslali na dialýzu, kdyby se ledvina neuchytila… tomu komatu nevěřím. Ale pokud se to stane, mohla by se vrátit Ingrid :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65165
9.12.15 20:27

@SlecnaSally nevím, moc tomu nevěřím. Že by jen tak dávali někomu nahlídnout do scénáře? To se mi nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.12.15 20:29
@vokishka píše:
@SlecnaSally nevím, moc tomu nevěřím. Že by jen tak dávali někomu nahlídnout do scénáře? To se mi nezdá.

A hlavně je ten první příspěvek napsaný dost blbě, až pak se opravuje..A v ČR není možnost někoho odpojit od přístrojů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
9.12.15 20:30

@radkka @vokishka

No uvidíme uvidíme :think:
Bylo by to ale každopádně zajímavé, kdyby to byla pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
9.12.15 20:31

@SlecnaSally Po tom, co mi docvaklo, že neexistuje možnost rozhodnout o odpojení od přístrojů si myslím, že je to totální blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
9.12.15 20:37
@radkka píše:
A já za pět let života v Praze nikoho takového nepotkala. Znám jen natolik silné brko, že by to položilo slona, jsem zvyklá, že si každý potahne dvakrát a má dost, i to byl důvod, proč mě zarazilo, jak si Rozina bezostyšně potahla 3× a pořádně :mrgreen: Ale samozřejmě záleží na tom, jak silné je to namíchané.

tak to potom jo ;-)

• Citovat
  • Upravit
50147
9.12.15 20:56
@Anna766 píše:
Ja taky ne :mrgreen: ale já nekouřim ani cíga a alkohol mi nic neříká. Jsem exot :think:

Taky nekouřím, ale ráda si dám dobré víno k televizi a k tomu něco na zub :jazyk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí