Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
376
8.12.15 15:02

Podle toho co v chatu zaspoileroval představitel Richarda, to vypadá na drogy než na nějakou psychiku. Tady ten chat: http://ulice.nova.cz/…hanem-madrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148574
8.12.15 15:31
@Raddkka
@Raddkka píše:
@radkka :D Nick podobný, ale ty profilovky. Tvoje by mojí sežrala :D

Holky mám ve vás buřtguláš :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
8.12.15 15:32

Já bych to taky na psych. poruchu neviděla, s nezkušenými mlaďochy toto může udělat i alkohol popř. marijanka když slyším své dospívající děti vyprávět, kdo se jak opil a co vyváděl, jsem ráda, že už jsou plnoletý a už si to vyzkoušeli a nemají potřebu to zkoušet dál, mám pocit, že jakmile něco mají povolený už je to tak neláká (myslím tím alkohol). Věk okolo 16 je na toto asi úplně nejhorší. (Samozřejmě vím, že to není pravidlo, ale máme zatím štěstí na kolektiv, kde to takto funguje)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.12.15 15:48
@Raddkka píše:
@radkka :D Nick podobný, ale ty profilovky. Tvoje by mojí sežrala :D

Ne ne, to je hodňoučkej pejsánek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
8.12.15 16:01

@radkka @radkka jedna z vás by si mohla připisovat aspoň číslo, jinak já osobně rozeznávám jen podle profilovky :lol:

• Citovat
  • Upravit
1707
8.12.15 16:13

Prosím vás, darovat ledviny, žít s jednou ledvinku. Není to kontraindikace k těhotenství? Nevím jaká je vaše zkušenost, ja se setkala 2× s tim, ze kdo ma jednu ledvinu nemuze mit deti.
Takže Monika jak byla hrrr… divila jsem se, ze to ten lékař nezmínil. 8o jak to vidíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16188
8.12.15 16:14
@Bobiše píše:
Prosím vás, darovat ledviny, žít s jednou ledvinku. Není to kontraindikace k těhotenství? Nevím jaká je vaše zkušenost, ja se setkala 2× s tim, ze kdo ma jednu ledvinu nemuze mit deti.
Takže Monika jak byla hrrr… divila jsem se, ze to ten lékař nezmínil. 8o jak to vidíte vy?

Moje příbuzná s jednou ledvinou dítě má :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
8.12.15 16:23
@Bobiše píše:
Takže Monika jak byla hrrr… divila jsem se, ze to ten lékař nezmínil. 8o jak to vidíte vy?

Nejde o to kolik máš ledvin, ale na kolik procent ti pracují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
8.12.15 16:27

Máma mi vyprávěla, že pracovala s paní (40let zpět), u které náhodou lékař u jiného vyšetření zjistil, že nemá ledvinu. Oznámil jí že nemůže mít děti, tak mu odpověděla že už má čtyři :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
8.12.15 16:33

Holky díky vám se budu těšit na opakování ráno že večer to nuvidím ale bude aspon vzrůšo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148574
8.12.15 16:46
@Raddkka píše:
Máma mi vyprávěla, že pracovala s paní (40let zpět), u které náhodou lékař u jiného vyšetření zjistil, že nemá ledvinu. Oznámil jí že nemůže mít děti, tak mu odpověděla že už má čtyři :D

Tak skvělý :palec: už vidim Moniku s Kryštůvkem, Oldříškem, Moničkou a Jituškou okolo. :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Příspěvek upraven 08.12.15 v 17:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
8.12.15 16:55

@zrcadlo @lena1968 @Raddkka
U nas v rodině bratranec měl krásnou holku, měli se brát a najednou zpráva, rozešli se, ona má jen jednu ledvinu, nemohla by mít děti. Příklad za 10 let na to má dobrá kamarádka mi při řeči říká, že její babička má jen jednu ledvinu. Říkám a ona mohla mít děti, tvou mamku? Kamarádka se zarazila a říká, vidíš, lanka je adoptovana. :-(
Tak moje zkušenost. :-)
Tak to je dobře, ze jsou výjimky a že to nelze pausalizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.12.15 17:39
@ivik21 píše:
@radkka @radkka jedna z vás by si mohla připisovat aspoň číslo, jinak já osobně rozeznávám jen podle profilovky :lol:

Já tu jsem dýl :cert: myslim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
8.12.15 18:55
@Ester13 píše:
Frgálová se poradí s Rybou a zavolají na Rozinu exorcistu.
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
8.12.15 19:14

@ivik21 Vždyť my si profilovky neměníme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...