Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
7.12.15 21:38
@MUFICE píše:
No vidíš, to by mě nenapadlo :think:

No, je pravda, že Jan tam prakticky nehraje, ale byla by to zajímavá zápletka i ve vztahu k Monice a Márovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.12.15 21:43

Mě teda u Roziny napadá spíš nějaká psychická porucha, ale jestli jí někdo podšoupnul drogy, tak to teda potěš koště :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
7.12.15 22:19

Holky kde to stahujete? Na ulozto chce soubor heslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.12.15 22:25
@Raddkka píše:
Holky kde to stahujete? Na ulozto chce soubor heslo

Edisk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
7.12.15 22:26

@radkka děkuju, jdu na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
8.12.15 09:10
@koala123 píše:
Už si čtu tyto diskuse dlouho a nedá mi to nepřispět. Jak už se tu psalo, je to všechno takový sluníčkový, já bych brala nějakou velkou tragédii. Je to seriál o životě a takové věci se dějou. Fajn linka byla, jak ochrnul ten Vojta. Tragédie jak hrom a ze života a scénáristi tím zaplácli hodně dílů, hodně lidí sledovalo, jak to dopadne. Ale chtělo by to něco nečekaného, aby umřela třeba Nanča, Monika nebo mladá Maléřka nebo to Světlanino miminko. A zapojit to do nějaké reálné situace. Dítě zemře na syndrom úmrtí kojence, atd. V jiných seriálech a detektivkách je to černá knihovna a tady je to všechno takové decentní a chodí kolem horké kaše, nezdají se mi ty příběhy moc reálné. Chtělo by to pořádně okořenit, aby se něco dělo.

jezis marjaaaa… ja taky jen ctu a neprispivam ale ted musim teda :mrgreen: ja jsem rada za serial kde neumiraj kdyz je potrebujou vysoupnout ze serialu.. a par umrti uz tam byl oba brzobohaty i kdyz mladej tam uz dlouho nebyl.. svetlanin bracha celkem nedavno adriany mama.. a zapletky mate s mildou, kvetou, marou.. jejich situace tak slunickovy nejsou.. a lumca s nyklovkou se taky uplne slunickove nemaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
8.12.15 09:49

Když tak přemýšlím, tak se mi v ulici líbí snad všichni chlapy kromě Kuřízka. Vypadá to, že se na Vánoce dají z Danielou dohromady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
8.12.15 10:02
@Marcam píše:
Když tak přemýšlím, tak se mi v ulici líbí snad všichni chlapy kromě Kuřízka. Vypadá to, že se na Vánoce dají z Danielou dohromady…

v to pevně doufám :palec:

• Citovat
  • Upravit
22614
8.12.15 10:05

@Raddkka Tak matrace za Mall včera dorazila a v pořádku :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.12.15 10:09
@atominnka píše:
@Raddkka Tak matrace za Mall včera dorazila a v pořádku :pankac: :mrgreen:

To jsi chtěla napsat asi mně :mrgreen: Já jsem jiná Radka :cert: to je dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.12.15 10:11

@Raddkka Viděla jsi tu Rozinu? 8o Mně to přijde děsivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
8.12.15 10:16
@radkka píše:
To půjde Mára bouchnout šampáňo.Když už jsme u těch smrtí, neumře Lída při operaci? Chlap, který zůstane na dítě sám, ještě v Janově věku není blbé téma :think:

no to by bylo drámo 8o

• Citovat
  • Upravit
1008
8.12.15 10:17

@radkka jo, teď jsem to dokoukla a jsem fakt zvědavá, co se z toho vyvrbí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
8.12.15 10:18
@radkka píše:
@Raddkka Viděla jsi tu Rozinu? 8o Mně to přijde děsivý.

no v popisu dílů píšou, že se o ni budou bát, tak to bude asi šílený. tys už to viděla? napiš víc!

• Citovat
  • Upravit
116
8.12.15 10:19

Hrozně se mi líbí, jak tam vzkvétá ta mladá láska. úplně vzpomínám na sebe za mlada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí