Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MUFICE píše:
No vidíš, to by mě nenapadlo
No, je pravda, že Jan tam prakticky nehraje, ale byla by to zajímavá zápletka i ve vztahu k Monice a Márovi.
Mě teda u Roziny napadá spíš nějaká psychická porucha, ale jestli jí někdo podšoupnul drogy, tak to teda potěš koště ![]()
@Raddkka píše:
Holky kde to stahujete? Na ulozto chce soubor heslo
Edisk
@koala123 píše:
Už si čtu tyto diskuse dlouho a nedá mi to nepřispět. Jak už se tu psalo, je to všechno takový sluníčkový, já bych brala nějakou velkou tragédii. Je to seriál o životě a takové věci se dějou. Fajn linka byla, jak ochrnul ten Vojta. Tragédie jak hrom a ze života a scénáristi tím zaplácli hodně dílů, hodně lidí sledovalo, jak to dopadne. Ale chtělo by to něco nečekaného, aby umřela třeba Nanča, Monika nebo mladá Maléřka nebo to Světlanino miminko. A zapojit to do nějaké reálné situace. Dítě zemře na syndrom úmrtí kojence, atd. V jiných seriálech a detektivkách je to černá knihovna a tady je to všechno takové decentní a chodí kolem horké kaše, nezdají se mi ty příběhy moc reálné. Chtělo by to pořádně okořenit, aby se něco dělo.
jezis marjaaaa… ja taky jen ctu a neprispivam ale ted musim teda
ja jsem rada za serial kde neumiraj kdyz je potrebujou vysoupnout ze serialu.. a par umrti uz tam byl oba brzobohaty i kdyz mladej tam uz dlouho nebyl.. svetlanin bracha celkem nedavno adriany mama.. a zapletky mate s mildou, kvetou, marou.. jejich situace tak slunickovy nejsou.. a lumca s nyklovkou se taky uplne slunickove nemaj
Když tak přemýšlím, tak se mi v ulici líbí snad všichni chlapy kromě Kuřízka. Vypadá to, že se na Vánoce dají z Danielou dohromady…
@Marcam píše:
Když tak přemýšlím, tak se mi v ulici líbí snad všichni chlapy kromě Kuřízka. Vypadá to, že se na Vánoce dají z Danielou dohromady…
v to pevně doufám ![]()
@atominnka píše:
@Raddkka Tak matrace za Mall včera dorazila a v pořádku![]()
To jsi chtěla napsat asi mně
Já jsem jiná Radka
to je dobře ![]()
@radkka píše:
To půjde Mára bouchnout šampáňo.Když už jsme u těch smrtí, neumře Lída při operaci? Chlap, který zůstane na dítě sám, ještě v Janově věku není blbé téma
no to by bylo drámo ![]()
@radkka jo, teď jsem to dokoukla a jsem fakt zvědavá, co se z toho vyvrbí ![]()
Hrozně se mi líbí, jak tam vzkvétá ta mladá láska. úplně vzpomínám na sebe za mlada…