Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3443
7.12.15 09:50

@koala123 jezis to jsou napady 8o a premyslet o smrti miminka byt v serialu jen aby se neco delo je prinejmensim zarazejici a pro me osobne hnusne :zed:

Příspěvek upraven 07.12.15 v 09:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
7.12.15 09:51
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@radkka píše: ¨
Neber si to, oni tu všichni řvou, jak je to nudné, ale když má přijít nějaká tragédie, tak se všichni ježí :roll: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
7.12.15 10:01
Neber si to, oni tu všichni řvou, jak je to nudné, ale když má přijít nějaká tragédie, tak se všichni ježí :roll: :mrgreen:

Tragedie muzou byt ruzne, a scenar lze taky vysperkovat a zdramatizovat bez umrti 8)
A navic si myslim, ze Ulice je sice serial „ze zivota“, ale primarne na nej koukaji zenske, co si chteji „odpocinout“ a pritakavat: ano, tem to slusi, a ti by si meli rozejit atd.
Smrti, a bohuzel i deti, je kolem v realnem zivote az moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.12.15 10:03
@spirunka píše:
Tragedie muzou byt ruzne, a scenar lze taky vysperkovat a zdramatizovat bez umrti 8)
A navic si myslim, ze Ulice je sice serial „ze zivota“, ale primarne na nej koukaji zenske, co si chteji „odpocinout“ a pritakavat: ano, tem to slusi, a ti by si meli rozejit atd.
Smrti, a bohuzel i deti, je kolem v realnem zivote az moc.

A proto by to nemělo chybět ani v seriálu ZE ŽIVOTA. Možná by stálo zamyslet se nad tím, jestli moc nežijete virtuálním světem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.12.15 10:07
:lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
7.12.15 10:09
@radkka píše:
A proto by to nemělo chybět ani v seriálu ZE ŽIVOTA. Možná by stálo zamyslet se nad tím, jestli moc nežijete virtuálním světem.
:think: :palec:

Vzdychá se, že Ulice je k ničemu (i já), ale když se TEORETICKY napíší možné zápletky, tak je hned zle… Děvčata, realita není virtualita :D

Vidím zde móresy z ostatních diskusí :lol:

• Citovat
  • Upravit
2338
7.12.15 10:09

@kometa32 Mám všechny postavy víceméně ráda, nikomu bych nepřála neštěstí, ale taky mi tam chybí nějaký záporák. Prostě aby se něco dělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
7.12.15 10:13

Jak se tady resi verze tragedie, tak jsem cetla rozhovor s dramaturgyni a myslim, ze tam psala, ze nemusi bezpodminecne nekdo umri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@ivik21 píše: :think: :palec:

Vzdychá se, že Ulice je k ničemu (i já), ale když se TEORETICKY napíší možné zápletky, tak je hned zle… Děvčata, realita není virtualita :D

Vidím zde móresy z ostatních diskusí :lol:

Přesně, nikomu nepřeji smrt, ale proboha je to seriál a myslím, že by bylo zajímavé, jak by se scénáristé poprali s nějakou takovou situací (raději nebudu psát příklady, abych nedostala čočku :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338

@spirunka To byl jen blbý příklad s tím miminkem. Právě proto, že je ten seriál ze života a podle mě drží dost slušnou úroveň (až na některé linky), dokonce tam řeší opravdové problémy (šikana, rozvody, HIV), tak mi přijde, že i ty tragické linky k tomu patří a nebránila bych se s nimi. Samozřejmě se nechci dívat na smrt seriálových postav, ale každý si v tom najde své a vidí, jak se s tragédií vyrovnávají jiní, na chvíli může pociťovat, že v tom není sám. No končím s diskusí na toto téma, jsem zvědavá, co nám scénáristi přichystají za překvápko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
7.12.15 10:20
@koala123 píše:
@kometa32 Mám všechny postavy víceméně ráda, nikomu bych nepřála neštěstí, ale taky mi tam chybí nějaký záporák. Prostě aby se něco dělo.

Všichni jsou tam napravení a sluníčkoví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39621
7.12.15 10:20
@koala123 píše:
@kometa32 Mám všechny postavy víceméně ráda, nikomu bych nepřála neštěstí, ale taky mi tam chybí nějaký záporák. Prostě aby se něco dělo.

Pche - ten přízemní tupoun Miloš Ti nestačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
7.12.15 10:22
@Žirafa 69 píše:
Pche - ten přízemní tupoun Miloš Ti nestačí?

Za mě ne. Vidím Miloše a je mi do smíchu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
7.12.15 10:25

@kometa32 jo, ten je spíš k smíchu :mrgreen:

Možná se něco vyvrbí z Mastného, zhrzená pomsta všem okolo :D

• Citovat
  • Upravit
3443
7.12.15 10:29

@radkka urcite virtualnim svetem neziji, ale proste smrt miminka opet v tomto serialu mi nepripada jako ta spravna tragicka zapletka 8)

@ivik21 nevzdycham, cti :roll:

@koala123 jak pises, souhlasim :potlesk: vse se da napsat na urovni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí