Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@koala123 jezis to jsou napady
a premyslet o smrti miminka byt v serialu jen aby se neco delo je prinejmensim zarazejici a pro me osobne hnusne ![]()
Příspěvek upraven 07.12.15 v 09:52
@radkka píše: ¨
Neber si to, oni tu všichni řvou, jak je to nudné, ale když má přijít nějaká tragédie, tak se všichni ježí![]()
Neber si to, oni tu všichni řvou, jak je to nudné, ale když má přijít nějaká tragédie, tak se všichni ježí![]()
Tragedie muzou byt ruzne, a scenar lze taky vysperkovat a zdramatizovat bez umrti ![]()
A navic si myslim, ze Ulice je sice serial „ze zivota“, ale primarne na nej koukaji zenske, co si chteji „odpocinout“ a pritakavat: ano, tem to slusi, a ti by si meli rozejit atd.
Smrti, a bohuzel i deti, je kolem v realnem zivote az moc.
@spirunka píše:
Tragedie muzou byt ruzne, a scenar lze taky vysperkovat a zdramatizovat bez umrti
A navic si myslim, ze Ulice je sice serial „ze zivota“, ale primarne na nej koukaji zenske, co si chteji „odpocinout“ a pritakavat: ano, tem to slusi, a ti by si meli rozejit atd.
Smrti, a bohuzel i deti, je kolem v realnem zivote az moc.
A proto by to nemělo chybět ani v seriálu ZE ŽIVOTA. Možná by stálo zamyslet se nad tím, jestli moc nežijete virtuálním světem.
@radkka píše:
A proto by to nemělo chybět ani v seriálu ZE ŽIVOTA. Možná by stálo zamyslet se nad tím, jestli moc nežijete virtuálním světem.
Vzdychá se, že Ulice je k ničemu (i já), ale když se TEORETICKY napíší možné zápletky, tak je hned zle… Děvčata, realita není virtualita ![]()
Vidím zde móresy z ostatních diskusí ![]()
@kometa32 Mám všechny postavy víceméně ráda, nikomu bych nepřála neštěstí, ale taky mi tam chybí nějaký záporák. Prostě aby se něco dělo.
Jak se tady resi verze tragedie, tak jsem cetla rozhovor s dramaturgyni a myslim, ze tam psala, ze nemusi bezpodminecne nekdo umri.
@ivik21 píše:![]()
![]()
Vzdychá se, že Ulice je k ničemu (i já), ale když se TEORETICKY napíší možné zápletky, tak je hned zle… Děvčata, realita není virtualita
Vidím zde móresy z ostatních diskusí
Přesně, nikomu nepřeji smrt, ale proboha je to seriál a myslím, že by bylo zajímavé, jak by se scénáristé poprali s nějakou takovou situací (raději nebudu psát příklady, abych nedostala čočku
)
@spirunka To byl jen blbý příklad s tím miminkem. Právě proto, že je ten seriál ze života a podle mě drží dost slušnou úroveň (až na některé linky), dokonce tam řeší opravdové problémy (šikana, rozvody, HIV), tak mi přijde, že i ty tragické linky k tomu patří a nebránila bych se s nimi. Samozřejmě se nechci dívat na smrt seriálových postav, ale každý si v tom najde své a vidí, jak se s tragédií vyrovnávají jiní, na chvíli může pociťovat, že v tom není sám. No končím s diskusí na toto téma, jsem zvědavá, co nám scénáristi přichystají za překvápko.
@koala123 píše:
@kometa32 Mám všechny postavy víceméně ráda, nikomu bych nepřála neštěstí, ale taky mi tam chybí nějaký záporák. Prostě aby se něco dělo.
Všichni jsou tam napravení a sluníčkoví ![]()
@koala123 píše:
Pche - ten přízemní tupoun Miloš Ti nestačí?
@Žirafa 69 píše:
Pche - ten přízemní tupoun Miloš Ti nestačí?
Za mě ne. Vidím Miloše a je mi do smíchu. ![]()
@kometa32 jo, ten je spíš k smíchu ![]()
Možná se něco vyvrbí z Mastného, zhrzená pomsta všem okolo ![]()
@radkka urcite virtualnim svetem neziji, ale proste smrt miminka opet v tomto serialu mi nepripada jako ta spravna tragicka zapletka ![]()
@ivik21 nevzdycham, cti ![]()
@koala123 jak pises, souhlasim
vse se da napsat na urovni ![]()