Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sherry píše:
A nemůže se třeba stát něco i Evě.. Ta je teď na dne… [ Anča s Emou se budou s Midloněm přetahovat o Milouška co?
@Marcam píše:
Vyskočil jako děda z Loučky???Starej seladon co žije s mladýma holkama bude hrát vesničana? A hospodářství v Loučce bude poklízet kdo? A starat se o dům?
Ha Ivan nečekán nezván… ![]()
V ulici má končit Matěj. Říkal v rozhovoru kdy režíroval klip Michala Hrůzi, padesátka, že v ulici končí a chce se věnovat pouze režii. Jak ho scénáristé odklidí bohužel neřekl. ![]()
@kam2 píše:
V ulici má končit Matěj. Říkal v rozhovoru kdy režíroval klip Michala Hrůzi, padesátka, že v ulici končí a chce se věnovat pouze režii. Jak ho scénáristé odklidí bohužel neřekl.
oni většinou někoho odklidí tak, že zemře, takže ta vaše smrt, kterou tady pořád všichni řešíte, bude zřejmě Matěj, nemám slov.
@Frantiskaaa píše:
oni většinou někoho odklidí tak, že zemře, takže ta vaše smrt, kterou tady pořád všichni řešíte, bude zřejmě Matěj, nemám slov.
no snad neeee
, se třeba odstěhují s Bětkou za prací nebo co já vím.
Tipuju na Rybovu mamku, a na těch serverech o Ulici spíš podivně napínají lidi v tom smyslu, jako kdyby měl umřít mladý člověk, ač bych to pochopitelně nepřála nikomu! Ani té Rybově mamce, ale když už, a ona jestli je už nějak postarší nebo jak to říct, aby to blbě nevyznělo…
Ale asi víte, jak to myslím.
@Žirafa 69 píše:
no snad neeee, se třeba odstěhují s Bětkou za prací nebo co já vím.
Taky bych to tak viděla ![]()
@Frantiskaaa píše:
tak já teda doufám, že ho hned nezabijou
škoda ho ![]()
@Jensina píše:
tak já teda doufám, že ho hned nezabijouškoda ho
no ještě aby něco takovýho.
By to bylo už dost přitažený za vlasy, přehnaný.
Konec teorií - počkáme si!
![]()
Lenka a Tony, to bude tedy terno… neznám nikoho, kdo by se k sobě víc nehodil, jako vzhledově jo, ale povahou… ti dva jsou úplně jiní, každopádně, bude to zajímavé…
@Frantiskaaa píše:
Nepřijde mi že většinou zemře. Hodně lidí už se jen odstěhovalo-Ingrid, Jordánka, Lenka, Magda, Miriam, Libuska, Liborova źena, Max, Nekonečných, Thea, Boháčovi, Vasil, Miládka, Romana, Lída Farských, Petra, Betyna, Pepan, Jiří, Markéta, Lan i s rodinou, a určitě ještě někdo a taky se jich pár vrátilo, Henry, Digi atd. ![]()
@Anna766 píše:
@FrantiskaaaNepřijde mi že většinou zemře. Hodně lidí už se jen odstěhovalo-Ingrid, Jordánka, Lenka, Magda, Miriam, Libuska, Liborova źena, Max, Nekonečných, Thea, Boháčovi, Vasil, Miládka, Romana, Lída Farských, Petra, Betyna, Pepan, Jiří, Markéta, Lan i s rodinou, a určitě ještě někdo a taky se jich pár vrátilo, Henry, Digi atd.
mas pravdu, babi
Jak jste tady spekulovaly o tom kdo daruje Jituš ledvinu, mohla by být dárcem Monika, když nedávno prodělala mononukleozu?
@Anna766 píše:
@FrantiskaaaNepřijde mi že většinou zemře. Hodně lidí už se jen odstěhovalo-Ingrid, Jordánka, Lenka, Magda, Miriam, Libuska, Liborova źena, Max, Nekonečných, Thea, Boháčovi, Vasil, Miládka, Romana, Lída Farských, Petra, Betyna, Pepan, Jiří, Markéta, Lan i s rodinou, a určitě ještě někdo a taky se jich pár vrátilo, Henry, Digi atd.
Pááni, Ty máš paměť!
![]()