Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148572
6.12.15 09:36
@Sherry píše:
A nemůže se třeba stát něco i Evě.. Ta je teď na dne… [ Anča s Emou se budou s Midloněm přetahovat o Milouška co? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
6.12.15 09:37
@yasmine5 píše:
@lena1968 Ten by mi sedel mnohem víc :palec:

Presne tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148572
6.12.15 09:42
@Marcam píše:
Vyskočil jako děda z Loučky???Starej seladon co žije s mladýma holkama bude hrát vesničana? A hospodářství v Loučce bude poklízet kdo? A starat se o dům?

Ha Ivan nečekán nezván… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
6.12.15 10:15
@Anna766 píše:
Ha Ivan nečekán nezván… :roll:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
6.12.15 10:27

V ulici má končit Matěj. Říkal v rozhovoru kdy režíroval klip Michala Hrůzi, padesátka, že v ulici končí a chce se věnovat pouze režii. Jak ho scénáristé odklidí bohužel neřekl. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Frantiskaaa
6.12.15 11:17
@kam2 píše:
V ulici má končit Matěj. Říkal v rozhovoru kdy režíroval klip Michala Hrůzi, padesátka, že v ulici končí a chce se věnovat pouze režii. Jak ho scénáristé odklidí bohužel neřekl. :mavam:

oni většinou někoho odklidí tak, že zemře, takže ta vaše smrt, kterou tady pořád všichni řešíte, bude zřejmě Matěj, nemám slov.

• Citovat
  • Upravit
39632
6.12.15 11:33
@Frantiskaaa píše:
oni většinou někoho odklidí tak, že zemře, takže ta vaše smrt, kterou tady pořád všichni řešíte, bude zřejmě Matěj, nemám slov.

no snad neeee 8o, se třeba odstěhují s Bětkou za prací nebo co já vím.
Tipuju na Rybovu mamku, a na těch serverech o Ulici spíš podivně napínají lidi v tom smyslu, jako kdyby měl umřít mladý člověk, ač bych to pochopitelně nepřála nikomu! Ani té Rybově mamce, ale když už, a ona jestli je už nějak postarší nebo jak to říct, aby to blbě nevyznělo… :nevim: Ale asi víte, jak to myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
6.12.15 11:42
@Žirafa 69 píše:
no snad neeee 8o, se třeba odstěhují s Bětkou za prací nebo co já vím.

Taky bych to tak viděla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
6.12.15 11:43
@Frantiskaaa píše:
oni většinou někoho odklidí tak, že zemře, takže ta vaše smrt, kterou tady pořád všichni řešíte, bude zřejmě Matěj, nemám slov.

tak já teda doufám, že ho hned nezabijou 8o škoda ho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39632
6.12.15 11:47
@Jensina píše:
tak já teda doufám, že ho hned nezabijou 8o škoda ho :lol:

no ještě aby něco takovýho. 8o By to bylo už dost přitažený za vlasy, přehnaný.
Konec teorií - počkáme si! ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Frantiskaaa
6.12.15 13:45

Lenka a Tony, to bude tedy terno… neznám nikoho, kdo by se k sobě víc nehodil, jako vzhledově jo, ale povahou… ti dva jsou úplně jiní, každopádně, bude to zajímavé…

• Citovat
  • Upravit
148572
6.12.15 13:58
@Frantiskaaa
@Frantiskaaa píše:

Nepřijde mi že většinou zemře. Hodně lidí už se jen odstěhovalo-Ingrid, Jordánka, Lenka, Magda, Miriam, Libuska, Liborova źena, Max, Nekonečných, Thea, Boháčovi, Vasil, Miládka, Romana, Lída Farských, Petra, Betyna, Pepan, Jiří, Markéta, Lan i s rodinou, a určitě ještě někdo a taky se jich pár vrátilo, Henry, Digi atd. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Frantiskaaa
6.12.15 14:10
@Anna766 píše:
@FrantiskaaaNepřijde mi že většinou zemře. Hodně lidí už se jen odstěhovalo-Ingrid, Jordánka, Lenka, Magda, Miriam, Libuska, Liborova źena, Max, Nekonečných, Thea, Boháčovi, Vasil, Miládka, Romana, Lída Farských, Petra, Betyna, Pepan, Jiří, Markéta, Lan i s rodinou, a určitě ještě někdo a taky se jich pár vrátilo, Henry, Digi atd. :nevim:

mas pravdu, babi

• Citovat
  • Upravit
670
6.12.15 14:48

Jak jste tady spekulovaly o tom kdo daruje Jituš ledvinu, mohla by být dárcem Monika, když nedávno prodělala mononukleozu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39632
6.12.15 15:41
@Anna766 píše:
@FrantiskaaaNepřijde mi že většinou zemře. Hodně lidí už se jen odstěhovalo-Ingrid, Jordánka, Lenka, Magda, Miriam, Libuska, Liborova źena, Max, Nekonečných, Thea, Boháčovi, Vasil, Miládka, Romana, Lída Farských, Petra, Betyna, Pepan, Jiří, Markéta, Lan i s rodinou, a určitě ještě někdo a taky se jich pár vrátilo, Henry, Digi atd. :nevim:

Pááni, Ty máš paměť! :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky