Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Saharka píše:
Tak já nevím ale mi přijde Vyskočil docela dobrý dědek
Na dedecka poboznych Frgalu je zafixovany jako moc velky obsournik ![]()
@Saharka ten bejvalej od Anife?? Ten mi přijde jako takovej starej vypelichanej kocour. Moc mi na zbožnýho dědečka nesedí. ![]()
@KPKristy píše:
Deda Vyskocil??
Je divnej a na Frgalovych dedu malo dedkovskej
Taky si myslím. Mám pocit, jestli tam ten děda nebyl, když byl u nich Lumír s Jardou
Ale Vyskočila jsem tam teda neviděla ![]()
@Jensina píše:
@Saharka ten bejvalej od Anife?? Ten mi přijde jako takovej starej vypelichanej kocour. Moc mi na zbožnýho dědečka nesedí.
To by byl spíš děda kurevník
![]()
@KPKristy miminko urcite ne, to bych se ani nedivala, a navic uz tam jedno miminko umrelo ![]()
@Jensina píše:
Po dlouhé době vás dočítám. Ježkovy zraky on zas někdo umře??? už máte zase teorie?
No
jen doufám že ne Jitka bože
spíš čekám že zesne v Pánu farářmutr a farář bude smuten, přesmuten a Frgálováo bude utěšovat až
![]()
Jak by se asi mělo zjistit, že jedna z holek není Oldova, když se zkoumá podobnost s Jitkou- Olda ani na testy nešel?
Taky tipuji, že se bude shodovat Lída a že darovat nebude chtít, což Monička nebude chtít pochopit…
Ledaže by se zjistilo, že jedna z holek není ani Jitčina- kauza vyměněných dětí tu ještě nebyla:)
@MUFICE píše:
To by byl spíš děda kurevník![]()
Takovým se u nás říká Starej Kozel.
@Anna766 píše:
Takovým se u nás říká Starej Kozel.
vypelichaný kocour
By se seznámil s Oldou a balili by ženský v tom jeho fitku ![]()
@me2dova píše:
Ledaže by se zjistilo, že jedna z holek není ani Jitčina- kauza vyměněných dětí tu ještě nebyla:)
Jezis to uz by byl uplnej mydlovej roman s Dallasem dohromady ![]()
@MUFICE píše:
vypelichaný kocourBy se seznámil s Oldou a balili by ženský v tom jeho fitku
Takoví vyžilí seladoni, by se k sobě hodili. ![]()