Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivik21 píše:
No a tím válením se v hadrech v posteli či na sedačce v botech jsem se začla bavit u TV seriálu Krok za krokem po revoluci![]()
Taky mě baví jak u Lumíra ooopatrně zavírají vrzdveře u ložnice a po záběru nespícího Lexíka špitají „už spinkááá“
Taky v seriálu Beverli Hills 90210 byly boty na posteli něžným kolorit
Ty děti jsou tam vůbec nějak nekontaktní. Já je mám od mimina za zadkem.Kde jsem já jsou i ony, aspoň by na měmusely vidět. Tam jsou furt za dveřma, Miri, Milošek, Alexík.
@Anna766 píše:Ty děti jsou tam vůbec nějak nekontaktní. Já je mám od mimina za zadkem.Kde jsem já jsou i ony, aspoň by na měmusely vidět. Tam jsou furt za dveřma, Miri, Milošek, Alexík.
To víš, platí se jen doba před kamerou, za dveřma jsou zadara.
@Samamama píše:
To víš, platí se jen doba před kamerou, za dveřma jsou zadara.
Hlavně Miri se toho nahrála a nakoupala ![]()
Tak ten Digin ex - palec hore, že odmítl ten - jistě prů. serový,„kšeft“,i když…být to včera, tak nevím.
Jinak jsem furt hleděla, o čem mluvíte, když jste psaly, že nevěděl kdosi jméno malého Lexe…a ono to bylo až dnes. Tak co teprve má být, piště to dál zaškrtnutýýýý, pls. ![]()
@Žirafa 69 píše:
Tak ten Digin ex - palec hore, že odmítl ten - jistě prů. serový,„kšeft“,i když…být to včera, tak nevím.
Jinak jsem furt hleděla, o čem mluvíte, když jste psaly, že nevěděl kdosi jméno malého Lexe…a ono to bylo až dnes. Tak co teprve má být, piště to dál zaškrtnutýýýý, pls.
Ja si taky rikala co jsem prehlidla
takze spoiler ![]()
@MamaJani píše:
@Anna766 Franta mi netrkja myslela, ze dalsi prezdivka
se nedivím. Já kdybych tu neplkala už nějak. dobu, tak taky nějaká Motyka, Grgálovi apod, nevím, o kom se točí.
@ivik21 píše:
Ale vyznělo to jak přeřeknutí, nastalo i trapné ticho
No právě, to trapno tam bylo úplně hmatatelné, proto to píšu. Ale tak možná jsou tak výborní, že i tohle dokonale zahráli, včetně toho zčervenání..
@Žirafa 69 píše:
se nedivím. Já kdybych tu neplkala už nějak. dobu, tak taky nějaká Motyka, Grgálovi apod, nevím, o kom se točí.
Tak jeste prosim Motyka
? Ja na ulici koukam az rano, vecer nemam sanci, to u nas bezi pohadky ![]()
Jak může jít Světlana do bytové komise? To nemusí být zvolený zastupitel v takové funkci?
@MamaJani píše:
Tak jeste prosim Motyka? Ja na ulici koukam az rano, vecer nemam sanci, to u nas bezi pohadky
Motyka = Monika. Bych taky netušila…
@Patricia89 píše:
Prej Grgalovi…![]()
To je taky dobry…
![]()
Se tady rezu smichy…![]()
![]()
jééééžkovy oči, tak teď jsem tlemím já skrz ten svůj překlep.
Jasně, že Frgálovi! ![]()
Pro @MamaJani to jsou ti manželé z Moravy (já a jména…čím dál horší
)
@Žirafa 69 píše:
jééééžkovy oči, tak teď jsem tlemím já skrz ten svůj překlep.
Jasně, že Frgálovi!Pro @MamaJani to jsou ti manželé z Moravy (já a jména…čím dál horší
![]()
)
Myslela jsem si, že to bude Monika
S Frgálcema jsem se už seznámila
Grgalka taky není vůbec špatný ![]()
@MamaJani píše:
Myslela jsem si, že to bude MonikaS Frgálcema jsem se už seznámila
Grgalka taky není vůbec špatný
No a tím válením se v hadrech v posteli či na sedačce v botech jsem se začla bavit u TV seriálu Krok za krokem po revoluci
Taky mě baví jak u Lumíra ooopatrně zavírají vrzdveře u ložnice a po záběru nespícího Lexíka špitají „už spinkááá“