Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
4.12.15 13:59

No a tím válením se v hadrech v posteli či na sedačce v botech jsem se začla bavit u TV seriálu Krok za krokem po revoluci :D

Taky mě baví jak u Lumíra ooopatrně zavírají vrzdveře u ložnice a po záběru nespícího Lexíka špitají „už spinkááá“

• Citovat
  • Upravit
148531
4.12.15 14:30
@ivik21 píše:
No a tím válením se v hadrech v posteli či na sedačce v botech jsem se začla bavit u TV seriálu Krok za krokem po revoluci :D

Taky mě baví jak u Lumíra ooopatrně zavírají vrzdveře u ložnice a po záběru nespícího Lexíka špitají „už spinkááá“
Taky v seriálu Beverli Hills 90210 byly boty na posteli něžným kolorit
Ty děti jsou tam vůbec nějak nekontaktní. Já je mám od mimina za zadkem.Kde jsem já jsou i ony, aspoň by na mě :( musely vidět. Tam jsou furt za dveřma, Miri, Milošek, Alexík. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
4.12.15 14:35
@Anna766 píše:
Ty děti jsou tam vůbec nějak nekontaktní. Já je mám od mimina za zadkem.Kde jsem já jsou i ony, aspoň by na mě :( musely vidět. Tam jsou furt za dveřma, Miri, Milošek, Alexík. :nevim:

To víš, platí se jen doba před kamerou, za dveřma jsou zadara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
4.12.15 18:20
@Samamama píše:
To víš, platí se jen doba před kamerou, za dveřma jsou zadara.

:palec: :mrgreen: Hlavně Miri se toho nahrála a nakoupala  :lol:

• Citovat
  • Upravit
39609
4.12.15 19:21

Tak ten Digin ex - palec hore, že odmítl ten - jistě prů. serový,„kšeft“,i když…být to včera, tak nevím.
Jinak jsem furt hleděla, o čem mluvíte, když jste psaly, že nevěděl kdosi jméno malého Lexe…a ono to bylo až dnes. Tak co teprve má být, piště to dál zaškrtnutýýýý, pls. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
4.12.15 19:23

@Anna766 Franta mi netrk :-D ja myslela, ze dalsi prezdivka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
4.12.15 19:25
@Žirafa 69 píše:
Tak ten Digin ex - palec hore, že odmítl ten - jistě prů. serový,„kšeft“,i když…být to včera, tak nevím.
Jinak jsem furt hleděla, o čem mluvíte, když jste psaly, že nevěděl kdosi jméno malého Lexe…a ono to bylo až dnes. Tak co teprve má být, piště to dál zaškrtnutýýýý, pls. :mavam:

Ja si taky rikala co jsem prehlidla :-D takze spoiler :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39609
4.12.15 19:25
@MamaJani píše:
@Anna766 Franta mi netrk :-D ja myslela, ze dalsi prezdivka :-D

se nedivím. Já kdybych tu neplkala už nějak. dobu, tak taky nějaká Motyka, Grgálovi apod, nevím, o kom se točí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.12.15 19:34
@ivik21 píše:
Ale vyznělo to jak přeřeknutí, nastalo i trapné ticho :mrgreen:

No právě, to trapno tam bylo úplně hmatatelné, proto to píšu. Ale tak možná jsou tak výborní, že i tohle dokonale zahráli, včetně toho zčervenání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
4.12.15 19:51
@Žirafa 69 píše:
se nedivím. Já kdybych tu neplkala už nějak. dobu, tak taky nějaká Motyka, Grgálovi apod, nevím, o kom se točí.

Tak jeste prosim Motyka :-D? Ja na ulici koukam az rano, vecer nemam sanci, to u nas bezi pohadky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65120
4.12.15 20:15

Jak může jít Světlana do bytové komise? To nemusí být zvolený zastupitel v takové funkci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39609
4.12.15 20:49
@MamaJani píše:
Tak jeste prosim Motyka :-D? Ja na ulici koukam az rano, vecer nemam sanci, to u nas bezi pohadky :-D

Motyka = Monika. Bych taky netušila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39609
4.12.15 20:52
@Patricia89 píše:
Prej Grgalovi… :lol: :lol: To je taky dobry… :lol: :lol:
Se tady rezu smichy… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jééééžkovy oči, tak teď jsem tlemím já skrz ten svůj překlep.
Jasně, že Frgálovi! :mrgreen:

Pro @MamaJani to jsou ti manželé z Moravy (já a jména…čím dál horší :zed: :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
4.12.15 20:55
@Žirafa 69 píše:
jééééžkovy oči, tak teď jsem tlemím já skrz ten svůj překlep.
Jasně, že Frgálovi! :mrgreen:Pro @MamaJani to jsou ti manželé z Moravy (já a jména…čím dál horší :zed: :) )

Myslela jsem si, že to bude Monika :D S Frgálcema jsem se už seznámila :D Grgalka taky není vůbec špatný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39609
4.12.15 20:59
@MamaJani píše:
Myslela jsem si, že to bude Monika :D S Frgálcema jsem se už seznámila :D Grgalka taky není vůbec špatný :D
:lol: Ty brďo, mě taková kravina rozesmála. Kdyby to asp. mělo důvod, že? Jako že není proč být Grgálová… :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí