Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Raddkka píše:
@Saharka Přesně. Béďa ho měl jako svého, pak šel do vězení. Když ho pustili našel Zuzanu a zjistil, že fetuje, pije a frantu vysoudil- i když není jeho. Zuzana zjistila že je pozitivní a postupně se dala dohromady a uznala, že u Lišku mu je líp. Taky kolem bylo halóó. Franta byl i chvíli v domově a tam si právě všimli Emy a vzali si jí taky. Po letech se objevila Eva, pustili ji z vezení.
Tak tak. A náhodou jsem kterýsi den později večer, kdy na Telce opakují staré díly, zahlídla zrovna to, jak Ema ještě nemluvila a oni bojovali o to, aby si ji vzali taky.
Holky prosím, je už někde nový díl na stažení? Touhle dobou už bývá na ulozto, ale nic. Ani edisk… a já zrovna čekám ![]()
@Samamama no ještě že ji nenazval bába bylina, to by bylo moc průhledné, odkud to mají ![]()
@Patricia89
On je Miloš někdy hrozně srandovní - jak mu Eva vysvětlovala, že se chce někdy vedle něj cítit taky jako osobnost, jak se na to tvářil
Je to prostě takovej jednodušší člověk, ale zas prima oživení tam ![]()
@Moise píše:
@Patricia89On je Miloš někdy hrozně srandovní - jak mu Eva vysvětlovala, že se chce někdy vedle něj cítit taky jako osobnost, jak se na to tvářil
![]()
Je to prostě takovej jednodušší člověk, ale zas prima oživení tam
Jo jako v seriálu bomba chlap, on a kvalitní Tonda
Ale v reálu jsou takoví lidi na zabití.
Ještě takhle žeru Niklbabu a Evžena
No, doma bych je ale mít nechtěla.
@Anna766 kvalitní chlap
A to nevím jestli tušíte, že tenhle kvalitní chlap navrhne kvalitní ženu Světlanu do bytové komise po Mastňákovi. Taky dobrá scéna ![]()
@Samamama píše:
Eva je divná, pokud jako dospělá žena, žijící nějakou dobu sama, zrušila svůj účet a přihlásila si rodičák na Miloše. Nebo pokud to bylo v rámci sjednocení financí manželů, tak by člověk čekal, že k tomu účtu budou mít oba stejná práva, takže by těžko jeden druhého vyšachoval (teda ne, že bych se v tom nějak vyznala).
Myslím, že nic takového neexistuje, účet má majitele a pokud on/ona chce, tak i disponující osobu. Jestli mi teda neunikly nějaké novinky ![]()
@Moise píše:
Holky prosím, je už někde nový díl na stažení? Touhle dobou už bývá na ulozto, ale nic. Ani edisk… a já zrovna čekám
Zitrek jsem pred chvili stahla z ulozto. Asi pred deseti minutama se to dotahlo..
@Fjodorka píše: Že se tak divíte společnému účtu… Koukněte tady do jakékoliv diskuze ohledně rodinného hospodaření a my, co máme vlastní účty, jsme tam za těžké exoty, většinou mají rodiny společný účet.
To máš pravdu, čtu to tady často ![]()
@KPKristy no, většinou po deváté hodině už tam nový bývá a teĎ nic ![]()
@Moise píše:
@KPKristy já myslím 2931. na 2930 už jsem koukala
Já už to večer vzdala, stahuju si to vždy ráno k snídani ![]()
@Raddkka píše:
Holky mně je té Nyklové líto:(Nevíte kdy se narodil Saša?
v první polovině září
@Samamama píše:
Ještě jsem si vzpomněla, že jsem se včera smála, jak nazval Miloš Helenu (teda jestli jsem dobře rozuměla)- bába Máta.