Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39614
3.12.15 20:38
@Raddkka píše:
@Saharka Přesně. Béďa ho měl jako svého, pak šel do vězení. Když ho pustili našel Zuzanu a zjistil, že fetuje, pije a frantu vysoudil- i když není jeho. Zuzana zjistila že je pozitivní a postupně se dala dohromady a uznala, že u Lišku mu je líp. Taky kolem bylo halóó. Franta byl i chvíli v domově a tam si právě všimli Emy a vzali si jí taky. Po letech se objevila Eva, pustili ji z vezení.

Tak tak. A náhodou jsem kterýsi den později večer, kdy na Telce opakují staré díly, zahlídla zrovna to, jak Ema ještě nemluvila a oni bojovali o to, aby si ji vzali taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
3.12.15 22:01

Holky prosím, je už někde nový díl na stažení? Touhle dobou už bývá na ulozto, ale nic. Ani edisk… a já zrovna čekám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
3.12.15 22:02

@Samamama no ještě že ji nenazval bába bylina, to by bylo moc průhledné, odkud to mají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
3.12.15 22:08

@Patricia89 :mrgreen: On je Miloš někdy hrozně srandovní - jak mu Eva vysvětlovala, že se chce někdy vedle něj cítit taky jako osobnost, jak se na to tvářil :mrgreen: :mrgreen: Je to prostě takovej jednodušší člověk, ale zas prima oživení tam :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148550
3.12.15 22:12
@Moise píše:
@Patricia89 :mrgreen: On je Miloš někdy hrozně srandovní - jak mu Eva vysvětlovala, že se chce někdy vedle něj cítit taky jako osobnost, jak se na to tvářil :mrgreen: :mrgreen: Je to prostě takovej jednodušší člověk, ale zas prima oživení tam :pankac:

Jo jako v seriálu bomba chlap, on a kvalitní Tonda
Ale v reálu jsou takoví lidi na zabití.
Ještě takhle žeru Niklbabu a Evžena
No, doma bych je ale mít nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
3.12.15 22:18

@Anna766 kvalitní chlap :mrgreen: :mrgreen: A to nevím jestli tušíte, že tenhle kvalitní chlap navrhne kvalitní ženu Světlanu do bytové komise po Mastňákovi. Taky dobrá scéna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
3.12.15 22:19
@Samamama píše:
Eva je divná, pokud jako dospělá žena, žijící nějakou dobu sama, zrušila svůj účet a přihlásila si rodičák na Miloše. Nebo pokud to bylo v rámci sjednocení financí manželů, tak by člověk čekal, že k tomu účtu budou mít oba stejná práva, takže by těžko jeden druhého vyšachoval (teda ne, že bych se v tom nějak vyznala).

Myslím, že nic takového neexistuje, účet má majitele a pokud on/ona chce, tak i disponující osobu. Jestli mi teda neunikly nějaké novinky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.12.15 22:22
@Moise píše:
Holky prosím, je už někde nový díl na stažení? Touhle dobou už bývá na ulozto, ale nic. Ani edisk… a já zrovna čekám :cert:

Zitrek jsem pred chvili stahla z ulozto. Asi pred deseti minutama se to dotahlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
3.12.15 22:22
@Fjodorka píše: Že se tak divíte společnému účtu… Koukněte tady do jakékoliv diskuze ohledně rodinného hospodaření a my, co máme vlastní účty, jsme tam za těžké exoty, většinou mají rodiny společný účet.

To máš pravdu, čtu to tady často :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
3.12.15 22:23

@KPKristy já myslím 2931. na 2930 už jsem koukala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.12.15 22:24
@Moise píše:
@KPKristy já myslím 2931. na 2930 už jsem koukala :think:

Jo, tak ty jsi kilometr dopredu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
3.12.15 22:24

@KPKristy no, většinou po deváté hodině už tam nový bývá a teĎ nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.12.15 22:25
@Moise píše:
@KPKristy já myslím 2931. na 2930 už jsem koukala :think:

Já už to večer vzdala, stahuju si to vždy ráno k snídani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
3.12.15 22:54
@Raddkka píše:
Holky mně je té Nyklové líto:(Nevíte kdy se narodil Saša?

v první polovině září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
3.12.15 22:55
@Samamama píše:
Ještě jsem si vzpomněla, že jsem se včera smála, jak nazval Miloš Helenu (teda jestli jsem dobře rozuměla)- bába Máta :mrgreen:.
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky