Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50147
3.12.15 22:57
@Moise píše:
@KPKristy já myslím 2931. na 2930 už jsem koukala :think:

Jo, ten nikde dneska není, asi ten člověk není doma :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
3.12.15 22:57
@radkka píše:
Já už to večer vzdala, stahuju si to vždy ráno k snídani :mrgreen:

nejlepší je to přes noc, to lidi chrápou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
3.12.15 23:02
@Moise píše:
@Anna766 kvalitní chlap :mrgreen: :mrgreen: A to nevím jestli tušíte, že tenhle kvalitní chlap navrhne kvalitní ženu Světlanu do bytové komise po Mastňákovi. Taky dobrá scéna :palec:

Nepoudej 8o kvalitní bytová komis :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
3.12.15 23:02

Holky a co tedy bylo dnes (čtvrtek)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
3.12.15 23:03
@MUFICE píše:
nejlepší je to přes noc, to lidi chrápou :P

Jo? Který? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
3.12.15 23:05
@Maartina7 píše:
Holky a co tedy bylo dnes (čtvrtek)?

Bych ti to holka i napsala ale já rozsvicovala strom s Annou K. Takže se budu dívat až zejtra po 9h. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
3.12.15 23:06
@Anna766 píše:
Bych ti to holka i napsala ale já rozsvicovala strom s Annou K. Takže se budu dívat až zejtra po 9h. :kytka:

Napiš i zítra po deváté, jinak se to nedozvím nikdy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
3.12.15 23:08
@Anna766 píše:
Bych ti to holka i napsala ale já rozsvicovala strom s Annou K. Takže se budu dívat až zejtra po 9h. :kytka:

Ty jsi taky séélebrita? :lol: Drželas zástrčku nebo zásuvku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
3.12.15 23:11

@Maartina7 Tak já zkusím drobný výcuc- Miloš zablokoval Evě přístup na účet, takže ta je bez koruny, chce najít nějakou práci na pár hodin, uvažuje o bývalé práci přes víkendy, prcka by hlídala Ema s Ančou, Mastňák rezignoval na všechny funkce na radnici kvůli tomu průšvihu s bytama (asi chtěl jen machrovat, ale Tonda ho vzal za slovo). A Tony šel s maskou čerta bafnout na Digi, ta měla málem psotník, pak ho seřvala a vyhodila. Nic dalšího zajímavého tam asi nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
3.12.15 23:15
@Maartina7 píše:
Napiš i zítra po deváté, jinak se to nedozvím nikdy ;)

Bude mi ctí :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
3.12.15 23:17
@Samamama píše:
@Maartina7 Tak já zkusím drobný výcuc- Miloš zablokoval Evě přístup na účet, takže ta je bez koruny, chce najít nějakou práci na pár hodin, uvažuje o bývalé práci přes víkendy, prcka by hlídala Ema s Ančou, Mastňák rezignoval na všechny funkce na radnici kvůli tomu průšvihu s bytama (asi chtěl jen machrovat, ale Tonda ho vzal za slovo). A Tony šel s maskou čerta bafnout na Digi, ta měla málem psotník, pak ho seřvala a vyhodila. Nic dalšího zajímavého tam asi nebylo.

To se zítra mrknu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
3.12.15 23:19
@Samamama píše:
Ty jsi taky séélebrita? :lol: Drželas zástrčku nebo zásuvku?

Ne odpočítávala od desíti do rozsvícení :mrgreen: a tančila, tleskala a pěla s Lucianou. Mmchd byla skvělá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
3.12.15 23:21

@Samamama děkuji :-)
Sledovala jsem Ulici od začátku, během let mám různé výkyvy sledování, ale pořád se orientuju v postavách a zásadní dějové linky znám. Obvykle nemám čas Ulici sledovat, takže čerpám z vašich příspěvků a stačí mi to k přehledu o uličním dění. Ale v posledním měsíci mám čas na Ulici denně koukat a najednou mi chybí každý díl, který nevidím…člověk se rychle a nečekaně dokáže stát,,závislým,, 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
3.12.15 23:22

@Anna766 No vy si umíte žít. Nestačí vám zpívající fontána, vám musí zpívat i stromeček. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
3.12.15 23:25

@Maartina7 Jo, to znám. Já dříve koukala s většími i menšími přestávkami, ale poslední dobou jsem jak maniak, když mi uteče díl, dokoukávám ho na počítači. :mrgreen:
Ještě jsem si vzpomněla, že za Tonym zas přišel ten týpek s divnou helmou na hlavě s nějakým „super kšeftem“, tak uvidíme, jestli zas nepadne do starých kolejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí