Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@me2dova píše:…on ji spíš ani nenechal domluvit.
Viděla jsem teď včerejší díl a po dlouhé době mě to bavilo- líbí se mi, jak to Béďa žere, ten svůj konzert, připomíná mi to mého tátu.
Při rozhovoru Evy s Milošem jsem naprosto chápala Mildu- působilo to na mě, že by Evě vyhovět chtěl, ale že to řeší prakticky- předtím pracovali oba a bydleli v minibytečku, kde ani Ema neměla pořádně kde spát. Teď mají o dítě navíc, o příjem méně…ale Eva prostě CHCE a přes to nejede vlak. Ale ona byla sobecká a rozmazlená vždycky…
@Žirafa 69 píše: …on ji spíš ani nenechal domluvit.
A nemyslím, že by byla sobecká, spíš mu ty hranice nenastavila hned. Holt zopakovala další vztah, respekt. chování k chlapovi, ten minulý (myslím, že s otcem svých starších dětí) vztah dopadl stejně.
Taky si nemyslím že by byla rozmazlená. Vždyť s ní jedná jak se slípkou
On jí to odkejve jen aby dala pokoj a ne proto že by vnímal co mu sděluje.
Jedinej problém vidim v tom že ho odřízla od kluka. Ukázat by mu ho teda měla.
Jo a Béda mě baví taky. A Franta jak ho stírá s pubertální přezíravostí. ![]()
@Anna766 to vcera rikal i muj, ze je…, ze mu maleho mela ukazat at je to jakkoliv mezi nimi. A souhlasim s tim, a mozna by si to Milos i vic uvedomil vsechno, kdyby je mel na chvili vsechny zase u sebe ![]()
@Anna766 píše:
ITaky si nemyslím že by byla rozmazlená. Vždyť s ní jedná jak se slípkou
On jí to odkejve jen aby dala pokoj a ne proto že by vnímal co mu sděluje.
Jedinej problém vidim v tom že ho odřízla od kluka. Ukázat by mu ho teda měla.
Ano, souhlas.
Tak me teda Beda vubec nebavi. Pretacim sceny s temi kecy o hrani a koncertu. Kdyz to lici, tak je mi normalne trapne ![]()
Mohl by mi prosím někdo vysvětlit jak to je. Ema je dcera Evy, otec je Béda? Franta je syn Zuzany, otec je Béda? Zuzana onemocněla až po tom jak měla Frantu? A co Anča ta nemohla mít děti? Děti si Béda dělal už ve vztahu s Ančou nebo spolu nejsou zase tak dlouho?
no snad se ptám srozumitelně ![]()
@KPKristy píše:
Tak me teda Beda vubec nebavi. Pretacim sceny s temi kecy o hrani a koncertu. Kdyz to lici, tak je mi normalne trapne
že strašně přehrává! začal s tím jak nanče líčil ten koncert a že ho nakazil ten zákazník
![]()
@Saharka píše:
Mohl by mi prosím někdo vysvětlit jak to je. Ema je dcera Evy, otec je Béda? Franta je syn Zuzany, otec je Béda? Zuzana onemocněla až po tom jak měla Frantu? A co Anča ta nemohla mít děti? Děti si Béda dělal už ve vztahu s Ančou nebo spolu nejsou zase tak dlouho?no snad se ptám srozumitelně
1. ema je dcera Evy a nějakého manžela-násilníka
2.franta je syn Zuzany a otec neznámý
Ano, Zuzana nemoc zjistila po umístění franty k bédovi a anče
Anča ani Béda vlastní děti nemají
@Raddkka píše:
Holky mně je té Nyklové líto:(Nevíte kdy se narodil Saša?
tuším v září
@ivik21 aha to děkuji za vysvětlení ale zdálo se mi že Franta oslovuje Anču jménem ale Bédovi říká tati a i Zuzana si chtěla promluvit vyloženě s Bédou ohledně vysazení těch prášků a ne s Ančou
jsem to asi blbě pochopila
@Saharka Přesně. Béďa ho měl jako svého, pak šel do vězení. Když ho pustili našel Zuzanu a zjistil, že fetuje, pije a frantu vysoudil- i když není jeho. Zuzana zjistila že je pozitivní a postupně se dala dohromady a uznala, že u Lišku mu je líp. Taky kolem bylo halóó. Franta byl i chvíli v domově a tam si právě všimli Emy a vzali si jí taky. Po letech se objevila Eva, pustili ji z vezení.
Ještě jsem si vzpomněla, že jsem se včera smála, jak nazval Miloš Helenu (teda jestli jsem dobře rozuměla)- bába Máta
.
Jeden společný účet chápu u mladých lidí (tím pádem i u starších, pokud si to tak zařídili za mlada
), ale Eva, žena protřelá životem, mající vlastní závazky, no nevím, myslím, že v takových situacích lidi uvažují jinak
.
Napíše mi nějaká hodná osoba, co se dělo v dnešním díle (čtvrtek)?
Díky.