Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39609
2.12.15 18:54
@Patricia89 píše:
Tak se asi prestanu divat na Ulici. Me je z toho Smyda spatne :cert:
To be chovani. A ta Adri 8o 8o
Vendulka utesitelka. Jak svata, fakt ze jo :roll: :zed: :zed:

to víš, už má taky pár svých sr*aček, co dělala, za sebou, tak už to nechce opakovat a když je to její otec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.12.15 19:06

ÁÁÁÁ MATKA TEREZA (Nanča) má další dítě, bude hlídat malého Midloně a Eva bude chodit o víkendech na dvanáctky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39609
2.12.15 19:49
@Patricia89 píše:
@Žirafa 69
No. Ale otec neotec. Ja bych se o nej nestarala. Dvacet let sem ho nepotrebovala, tak ho nepotrebuju ani ted… A kor takovydleho.
Nereknu, kdyby byl jinej…Ale asi to moc zeru :mrgreen: :lol:

Chápu Tě, ale jak už se někdy před tím vyjádřila (nebo někdo o ní? Její děda? Nevím teď) - mámu prostě nemá, tátu po všech peripetiích našla, a ať je jakýkoli, prostě zkouší se s ním nějak „seznámit“,pomoct mu, navázat vztah..je to bio otec. On a žádnej jinej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
2.12.15 20:00

Ta Evina je také dobrá píp… Odjede pryč, už je pryč tak dva, tři týdny a kdykoliv se ten Milouš objeví, zašije kluka pryč a ani mu ho neukáže. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
2.12.15 20:04
@Fjodorka píše:
Ta Evina je také dobrá píp… Odjede pryč, už je pryč tak dva, tři týdny a kdykoliv se ten Milouš objeví, zašije kluka pryč a ani mu ho neukáže. :nevim:

asi se bojí, že by je oba čapnul, narval do auta a odvezl.. já zas nechápu, z čeho žije a už vůbec nechápu, že když tedy chce bojkotovat delší dobu, že si nezaloží vlastní účet a nenechá posílat tam dávky. Dle ukázek jí típne Miloš účet právě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
2.12.15 20:11
@hofka píše:
asi se bojí, že by je oba čapnul, narval do auta a odvezl.. já zas nechápu, z čeho žije a už vůbec nechápu, že když tedy chce bojkotovat delší dobu, že si nezaloží vlastní účet a nenechá posílat tam dávky. Dle ukázek jí típne Miloš účet právě.

No a konečně si snad založí Eva vlastní. Takhle jí sebral i rodičák :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
2.12.15 20:41

Taky sem hooodne zvedava, jak to dopadne s tou ledvinou.Je to zajimave tema. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.12.15 20:44

Ja tedy nevim, ale kdyby moje mamka lezela v nemocnici se selhanyma ledvinama, nedovedu si predstavit, ze bych ji nepomohla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
2.12.15 21:15

A viděli jste ve snídani s novou toho doktora a Oldu? To je skutečně lékař, Oldův kámík, tak ho tam natáhl, proto je tak mizernej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.12.15 21:40
@Blanka89 píše:
A viděli jste ve snídani s novou toho doktora a Oldu? To je skutečně lékař, Oldův kámík, tak ho tam natáhl, proto je tak mizernej…

Ja jsem si rikala, ze to je urcite pravy doktor. A musim rict, ze se mi libi, jak je autenticky. Nekteri herci tam jsou tak mizerni, ze se to neda, on je tak pravy, je to fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
2.12.15 21:48

@KPKristy Taky bych mame chtela pomoct, ale taky bych mela strach prave proto, ze mam dite.Ja mam kamaradku, ktera darovala ledvinu svemu partnerovy.To mu rikam laska, fakt. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.12.15 21:51

@jednažena, jsem si docela jista, ze kdybych byla jediny vhodny darce, sla bych do toho. Asi bych nechtela zit s vedomim, ze moje mamka chodi obden na dialyzu jen proto, ze jsem to odpiskala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
2.12.15 21:55

Tedy já nevím jak to bývá při selhání ledvin, ale tady mi to přijde nějak fofrem - jeden den se zhroutí a druhý den se už mluví o transplantaci? Zdá se mi to tu nějak uspěchaný. Podobné mi to přišlo u Simoniných křečáků - poprvé šla s nima k doktorovi a šup - hned operace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
2.12.15 21:57

@KPKristy Tezko rict. :think: Ono neco jineho je teorie a neco jineho realita. Kdybych ji videla v nemocnici vyrizenou asi bych nevahala. :nevim: Fakt nevim no. Jiste vim jen to, ze kdyby potreboval ledvinu syn, nebylo by o cem premyslet. V tom mam jasno.Za nej bych dala zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
2.12.15 21:59

Pevne verim, ze nic takoveho nikdy resit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí