Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Patricia89 píše:
Tak se asi prestanu divat na Ulici. Me je z toho Smyda spatne
To be chovani. A ta Adri![]()
Vendulka utesitelka. Jak svata, fakt ze jo![]()
![]()
to víš, už má taky pár svých sr*aček, co dělala, za sebou, tak už to nechce opakovat a když je to její otec…
ÁÁÁÁ MATKA TEREZA (Nanča) má další dítě, bude hlídat malého Midloně a Eva bude chodit o víkendech na dvanáctky ![]()
@Patricia89 píše:
@Žirafa 69
No. Ale otec neotec. Ja bych se o nej nestarala. Dvacet let sem ho nepotrebovala, tak ho nepotrebuju ani ted… A kor takovydleho.
Nereknu, kdyby byl jinej…Ale asi to moc zeru![]()
Chápu Tě, ale jak už se někdy před tím vyjádřila (nebo někdo o ní? Její děda? Nevím teď) - mámu prostě nemá, tátu po všech peripetiích našla, a ať je jakýkoli, prostě zkouší se s ním nějak „seznámit“,pomoct mu, navázat vztah..je to bio otec. On a žádnej jinej.
Ta Evina je také dobrá píp… Odjede pryč, už je pryč tak dva, tři týdny a kdykoliv se ten Milouš objeví, zašije kluka pryč a ani mu ho neukáže. ![]()
@Fjodorka píše:
Ta Evina je také dobrá píp… Odjede pryč, už je pryč tak dva, tři týdny a kdykoliv se ten Milouš objeví, zašije kluka pryč a ani mu ho neukáže.
asi se bojí, že by je oba čapnul, narval do auta a odvezl.. já zas nechápu, z čeho žije a už vůbec nechápu, že když tedy chce bojkotovat delší dobu, že si nezaloží vlastní účet a nenechá posílat tam dávky. Dle ukázek jí típne Miloš účet právě.
@hofka píše:
asi se bojí, že by je oba čapnul, narval do auta a odvezl.. já zas nechápu, z čeho žije a už vůbec nechápu, že když tedy chce bojkotovat delší dobu, že si nezaloží vlastní účet a nenechá posílat tam dávky. Dle ukázek jí típne Miloš účet právě.
No a konečně si snad založí Eva vlastní. Takhle jí sebral i rodičák ![]()
Taky sem hooodne zvedava, jak to dopadne s tou ledvinou.Je to zajimave tema. ![]()
Ja tedy nevim, ale kdyby moje mamka lezela v nemocnici se selhanyma ledvinama, nedovedu si predstavit, ze bych ji nepomohla ![]()
A viděli jste ve snídani s novou toho doktora a Oldu? To je skutečně lékař, Oldův kámík, tak ho tam natáhl, proto je tak mizernej…
@Blanka89 píše:
A viděli jste ve snídani s novou toho doktora a Oldu? To je skutečně lékař, Oldův kámík, tak ho tam natáhl, proto je tak mizernej…
Ja jsem si rikala, ze to je urcite pravy doktor. A musim rict, ze se mi libi, jak je autenticky. Nekteri herci tam jsou tak mizerni, ze se to neda, on je tak pravy, je to fajn ![]()
@KPKristy Taky bych mame chtela pomoct, ale taky bych mela strach prave proto, ze mam dite.Ja mam kamaradku, ktera darovala ledvinu svemu partnerovy.To mu rikam laska, fakt. ![]()
@jednažena, jsem si docela jista, ze kdybych byla jediny vhodny darce, sla bych do toho. Asi bych nechtela zit s vedomim, ze moje mamka chodi obden na dialyzu jen proto, ze jsem to odpiskala ![]()
Tedy já nevím jak to bývá při selhání ledvin, ale tady mi to přijde nějak fofrem - jeden den se zhroutí a druhý den se už mluví o transplantaci? Zdá se mi to tu nějak uspěchaný. Podobné mi to přišlo u Simoniných křečáků - poprvé šla s nima k doktorovi a šup - hned operace…
@KPKristy Tezko rict.
Ono neco jineho je teorie a neco jineho realita. Kdybych ji videla v nemocnici vyrizenou asi bych nevahala.
Fakt nevim no. Jiste vim jen to, ze kdyby potreboval ledvinu syn, nebylo by o cem premyslet. V tom mam jasno.Za nej bych dala zivot.