Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 píše:
to mu nedal pracák, on říkal, že úplně zapomněl, že má (asi na kontě) podporu za 2 měsíce.
No, on prave rikal, ze byl na pracaku, ze tam mel podporu za dva mesice. Nejsem znala, takze mi taky prislo, ze to tam dostal ![]()
@KPKristy že, to tričku mně fakt vadí, nechápu, jak tak někdo může chodit. Vždyť si nemůže ani umýt ruce cestou ze záchoda, aniž by s rukávama nějak šachovala. ![]()
@Patricia89 píše:
Vid. Taky si rikam. A jeste kouka jak Kukacka.
Doufam, ze se to z nej nestane.
geny se nezapřou ![]()
@Patricia89 píše:
Tak
Driv sem to neregistrovala, ale jak starne, tak ta podoba je jasnejsi.
Ale na to, ze mu je 40, tak vypada docela dobre. Ale mohl by se ostrihat
Zachovalý 40cátník
Je to mazec, to bych neřekla ![]()
@Patricia89 píše:
Me ta linka se Smydem a Adri hrozne vadi. Zora mi nevadi, ale Smyd jeTo bych radsi byla bez taty. Vydrzela sem to pres dvacet let tak co. A hlavne takovyho tatu nepotrebujes, ne?
Fakt uz nevi, co by tam dali.
Souhlasím, Šmýda nemůžu ani vidět
Simonu s Rudou bych tam taky nemusela mít, tam to zachranuje akorát Tonda Hložánek ![]()
@Fjodorka píše:
@NinPe Ta mikina je příšerná, vždycky, když ho v ní vidím, mám pocit, že si zrovna vymaloval předsíň. Opravdu velmi pitomá mikina
já taky ![]()
@Patricia89 píše:
Na to, co ma za sebou. Jednou o nem byl dokument.
Ma podobnou minulost jako v Ulici… Pekny kvitko
A ted ma tusim dve holcicky…
Fakt ma deti??? To jsem netusila ![]()
Jak teda „obrácení Šmýda“ mi přijde trochu za vlasy přitažený, ale ten herec je třída! Hraje civilně a uvěřitelně. Za mne borec.
Mě se taky Šmýd (ta linka) docela líbí, myslím, že z něj světce neudělaj, ale na druhou stranu, když člověk padne na úplný dno, tak buď tam zůstane a nebo musí pro to něco udělat a on ty světlé chvilky měl už v tý nemocnici. Víc mi tam vadí Edí a ta Zora, ta je strašná ![]()
@Patricia89 píše:
Na to, co ma za sebou. Jednou o nem byl dokument.
Ma podobnou minulost jako v Ulici… Pekny kvitko
A ted ma tusim dve holcicky…
teď myslíš Máru - toho herce? ano má dvě děti, taky jsem o něm četla, ale vypadá na míň
@bozetecha píše:
Jak teda „obrácení Šmýda“ mi přijde trochu za vlasy přitažený, ale ten herec je třída! Hraje civilně a uvěřitelně. Za mne borec.
Když je upraven tak se mi jako chlap líbí
ale pssssst, nikomu to neříkejte ![]()
@vokishka píše:
Chtěla bych vidět ten pracák, který dává lidem peníze takhle na ruku hned při registraci.
Ale on se nešel registrovat, to tam zaznělo. Registrovaný už byl, jen tam dlouho nebyl, takže se mu tam ta podpora nastřádala, když si ji nevyzvedl. Ale pochybuju, že by mu ji vyplatili, kdyby nechodil na schůzky
to mají nedotažené
@Patricia89 píše:
Takze jsme pulku lidi vyhodili a kdo nam tam zbyl
S nama by meli prd kseft, ldyz bysme jim kazdyho vyhodili![]()
![]()
![]()
Neblblněte holky
koho by Niklová pomlouvala?
@Patricia89 píše:
Co Nyklova. Koho bysme pomlouvaly my![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spatnej herec, vic se o nem povida, takze je ve finale uspesnejsi nez dobrej herec
Aneb špatná reklama taky reklama ![]()