Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Patricia89 píše:
No tak vzdycky se to dela od pololeti do konce roku, ne?
K nam taky vzdycky presli v pololeti.
Jsem stejně zvědavá, jak často tam bude chodit, když musí už teď dělat chůvu.
@Patricia89 jojo videla, hned jsem si ho tam vsimla
ale ta reklama po dlouhe dobe stoji opravdu za to ![]()
Holky, kolik je Mirindě? Když v zítřejším díle vykládá Jarda auto, tak má kufr plný dárků a vysvětluje Tonymu, že děti už znají všechny skrýše… Mi přjde, že MIri by měla být ještě Ježíšková, ne? ![]()
@Patricia89 píše:
Smyd seka latinu, ne?![]()
![]()
dalsi nahle ozareni pomalu na svateho ![]()
@Patricia89 píše:
Jo! Presne. Uz me tim se.rou
Je to teda pro meNeco prisernyho.
Sice to hraje uveritelne, ake neni tam poradne nikdo, kdo by umel poradne hrat.
Ale Midlon, ten me bavi
tak snad to nebude stoprocentní převrat na dobráka, ale možná to mají v genech:-)
@yasmine5 píše:
Asi jsem divná, me se naopak mara líbí..Smyd to hraje suprove, verim mu všechno narozdil od některých
Souhlasím. Šmýd je perfektní. ![]()
Chtěla bych vidět ten pracák, který dává lidem peníze takhle na ruku hned při registraci.
@Anna766 píše:
Co furt máte s mikinou?se musim zaměřit
mě spíš úplně nadzvedává ten příšernej Márovo drdol
jo,Márův drdol je děs.
@Anna766 píše:
Mě je zase blbě z chlapů jako je Miloš a Eliáš.
Přesně!
@vokishka píše:
Chtěla bych vidět ten pracák, který dává lidem peníze takhle na ruku hned při registraci.
to mu nedal pracák, on říkal, že úplně zapomněl, že má (asi na kontě) podporu za 2 měsíce.
@Fjodorka píše:
@NinPe Ta mikina je příšerná, vždycky, když ho v ní vidím, mám pocit, že si zrovna vymaloval předsíň. Opravdu velmi pitomá mikina
Ja nedavno videla chlapka a ten mel veeeelmi moderni softselovou bundu a takovymi fialovymi cakanci, ze jsem si nejdriv rikala, procchodi tak zadelanej po ulici. Pak mi doslo, ze to tak ma byt. Velmi pitoma bunda ![]()
Mara mi prijde posledni dobou dost smuckoidni, zatimco Moniku docela upravili (az na to triko, jak ma rukavy navlecene na palcich
)