Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148548
3.12.15 09:56

A nenápadná reklamička na Mall.cz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
3.12.15 10:29

Že se tak divíte společnému účtu… Koukněte tady do jakékoliv diskuze ohledně rodinného hospodaření a my, co máme vlastní účty, jsme tam za těžké exoty, většinou mají rodiny společný účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.12.15 10:31
@Anna766 píše:

nenápadná??? :mrgreen:

Včera jsem viděla ordinaci, babio se úřišla dívat k nám (ráno) a tam zas byla reklama na vánoční kamion :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
3.12.15 10:32

@atominnka @Anna766 mně poráží v ulici propagace billa bodů… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.12.15 10:33
@Fjodorka píše: Že se tak divíte společnému účtu… Koukněte tady do jakékoliv diskuze ohledně rodinného hospodaření a my, co máme vlastní účty, jsme tam za těžké exoty, většinou mají rodiny společný účet.

Za exoty, kteří si nevěří a hrabou si na vlastním písečku :mrgreen:

Tak on je ale rozdíl společný účet a účet na jedno jméno s povoleným přístupem další osobě, kdyby to byl jejich SPOLEČNÝ účet, tak jí přístup takhle nezruší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.12.15 10:34
@Anna766 píše:

Kdyby se Mall raději věnoval expedici než reklamě :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.12.15 10:36

@Fjodorka já třeba neznám krom mojí kamarádky nikoho, kdo by měl společný :nevim: a krom sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.12.15 10:37
@radkka píše:
Kdyby se Mall raději věnoval expedici než reklamě :roll: :zed:

to mi neříkej! Včera jsem tam objednala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.12.15 10:38
@atominnka píše:
to mi neříkej! Včera jsem tam objednala :D

To sis měla první přečíst místní diskuzi :mrgreen: Ale držím palec, snad ti to do pár měsíců dorazí :pankac: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.12.15 10:39
@Blanka89 píše:
@atominnka @Anna766 mně poráží v ulici propagace billa bodů… :mrgreen: :mrgreen:

jo, to taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.12.15 10:39

@radkka di do háje :lol: :zed: ale co, času doooost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.12.15 10:45
@atominnka píše:
@radkka di do háje :lol: :zed: ale co, času doooost :mrgreen:

Promin :hug: :mrgreen: Ne, snad to přijde v pořádku a včas, už udělali tolik průserů, že víc si nemůžou dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148548
3.12.15 10:45
@radkka píše:
Za exoty, kteří si nevěří a hrabou si na vlastním písečku :mrgreen:Tak on je ale rozdíl společný účet a účet na jedno jméno s povoleným přístupem další osobě, kdyby to byl jejich SPOLEČNÝ účet, tak jí přístup takhle nezruší.

MY si s chlapem hned po svatbě zrušili své ůčty a udělali si jeden, ale s přístupem obou oba máme podpisové právo. Na tom nevidim problém. Problém by pro mě byl bejt bez peněz a čekat co mi páníček laskavě přihodí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
3.12.15 10:47

@radkka ono to nechvátá, je to jen matrace a není k Vánocům, tak je to jedno celkem :-) a co provedli?

@Anna766 my to máme stejně. my jsme teda nějaký čas měli jen chlapovo účet a dvě karty a ted máme svůj a oba stejný práva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
3.12.15 10:47
@Anna766 píše:
MY si s chlapem hned po svatbě zrušili své ůčty a udělali si jeden, ale s přístupem obou oba máme podpisové právo. Na tom nevidim problém. Problém by pro mě byl bejt bez peněz a čekat co mi páníček laskavě přihodí :zed:

Každý to má podle sebe, já tohle neodsuzuju, ale prostě bych to tak nechtěla. Jsem samostatná jednotka, ať jsem vdaná nebo svobodná, já jsem prostě taková, někdy je to na škodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí