Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy píše:
Ty kráso, ale ten Tonyho kamarád s dekou je teda ooobr hnusnej. Děsivý vlasy a k tomu ksichtu to vůbec nejde. Nemá spíš paruku? Nemůžu věřit, že někdo dobrovolně takto vypadá
U nás jeden takovej je, dokonce mi ho hned a velmi připoměl.
každej rok dělává u nás dětem Mikuláše
@Anna766 píše:
U nás jeden takovej je, dokonce mi ho hned a velmi připoměl.každej rok dělává u nás dětem Mikuláše
Já prostě dlouhý vlasy nemusím ![]()
@KPKristy píše:
Mě to taky pobavilo, ale spíš bych řekla, že to záměr nebyl. Však byli všichni rudí a i Denisa měla co dělat, aby nelehla pod stůl..
určitě to záměr byl, vždyť tam na začátku té scény bylo, jak si kvalitní Hlóža nemohl vzpomenout na jméno Alexe a ona mu napovídala, že je to na A a on Antonín… bla, bla, bla, tak to bylo evidentně k tomu
Tam ty reklamni řeči s billou jsou tak krkolomné, že člověk ani nevěří že billa existuje ![]()
PP v seriálech mi nevadí, hlavně když budou prachy na natáčení ![]()
@Raddkka píše:Tak a Lumír půjde na mateřskou a Světluš na radnici
Však byla jen otázka času, kdy se mu spustí laktace. ![]()
@Fjodorka píše:
Však byla jen otázka času, kdy se mu spustí laktace.
@me2dova píše:
Já nemohla ze scény, kdy přišel Šmýd z práce k Adrianě domů s těmi bolavými zády a ona- „tak se natáhni“- a on v těch vágusáckých hadrech si jí lehl do postele. Být Eddiem, přijít domů a zjistit, že mi v posteli spí nemytý vágus ve špinavých hadrech, tak se sbalím a už se nevrátím…
tak oni se běžně válí v peřinách oblečení přes den, takže jim to možná tak divné nepřijde ![]()
@MamaJani píše:
Já prostě dlouhý vlasy nemusím
Já jo
na sobě
@Moise píše:
tak oni se běžně válí v peřinách oblečení přes den, takže jim to možná tak divné nepřijde
Jo. A Francek taky.
@Anna766 teda takhle, nemam rada dlouhy vlasy na chlapech ![]()
PS: kdo je Francek
?
@MamaJani Franta je adoptivní syn Anči a Bedřicha Liškových, pokrevní syn Zuzany Hrubé.
natož na lahváče, když je poblíž Billa s nádobím