Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, snad se nehodlá přestěhovat
v pár dílech ho snesu, ale jinak budu mít dalšího adepta na přetáčení
Ještě by tam mohla hrát Anife ![]()
@radkka píše:
No, snad se nehodlá přestěhovatv pár dílech ho snesu, ale jinak budu mít dalšího adepta na přetáčení
Ještě by tam mohla hrát Anife
Kristéé Jéžiši toteme otčéé tooo neeee
![]()
@Anna766 píše:
Vyskočil jo???![]()
![]()
Jak Lumír popíjel na Moravě, byla tam i její mamka, která je tedy po smrti, vypadala na osmdesát, to tedy nezmákli ![]()
Musím se smát, když vidím, jakou pohodu a klidek maji Světlana a Lumír s novým přírůstkem… Alex porad jen spí… Světlana v naprostém klidu snida, pije odpoledni kávu, čte si časopis, všude naklizeno, navareno…
Já jsem ted na mateřské s druhým dítětem, které je maximálně kontaktní, takže odložit ho skoro nelze… Postylka - konečná, tu jsme po tom řevu vzdali, takže spí s námi, připojeny k prsu… Bude mu osm měsíců a snaží se chodit, takže si všude stoupá a tím pádem musím byt vždy u něho… Jediná pomoc je ergo nosítko… Hodim si ho na záda a mužů třeba i uvařit…
ale Světlana, ta bude mít klidem az do dospělosti Alexe… ![]()
Ještě jsem četla něco o tom (příští nebo ještě ten další týden), že se to uFarských zkomplikuje, že to prověří vztahy nebo co, jestli to Olda ustojí. Vsadila bych se, že fakt jedna z holek nebude jeho.
@vokishka Ti dva si fakt nemají co vyčítat. Asi už Jitule zapomněla:-))
@vokishka píše:
Ještě jsem četla něco o tom (příští nebo ještě ten další týden), že se to uFarských zkomplikuje, že to prověří vztahy nebo co, jestli to Olda ustojí. Vsadila bych se, že fakt jedna z holek nebude jeho.
to si nemyslim. ![]()
@boball píše:
@vokishka Ti dva si fakt nemají co vyčítat. Asi už Jitule zapomněla:-))
Nevim, ale mi to přijde jako blbost.Ale třeba jsem naivní ![]()
@Anna766 taky si nemyslim, ze by jedna nebyla Oldova. Spis to, ze se bude shodovat darcostvi s Lidou jen a ta odmitne. A Monika to nepochopi a rozkmotri se. A Olda to bude urovnavat.
@spirunka píše:
@Anna766 taky si nemyslim, ze by jedna nebyla Oldova. Spis to, ze se bude shodovat darcostvi s Lidou jen a ta odmitne. A Monika to nepochopi a rozkmotri se. A Olda to bude urovnavat.
Jo jo
asi tak nějak si myslim že to bude. ![]()
Tak tady něco z fanclubu ulice, raďěji škrtám Od nás už víte, že i letos se můžeme na Ulici dívat i přímo na Štědrý den, výjimkou nebude i první svátek vánoční. Ale jak to bude dál? Uvidíme Ulici i v týdnu, kdy je Silvestr? Prozradit vám můžeme, že ne. Stejně jako v předchozích letech, tak i letos si Ulice dává krátkou přestávku. Přestávka bude opět trvat dva týdny, po tuto dobu si od Ulice odpočineme. Nebudeme tak svůj oblíbený seriál moc sledovat jak v týdnu od 28. prosince 2015, tak v týdnu od 4. ledna 2016. Na nové díly se pak budeme moc těšit až v pondělí 11. ledna nového roku. A nové díly v novém roce začnou pořádně zostra. Čeká nás nejen maturitní ples třídy, ve které učí Tereza Jordánová, ale především nás čeká jedna velká tragédie, o které zatím nevíme nic bližšího. Nebude to poprvé, kdy Ulice začíná v lednu smutně. Před dvěma roky tragicky zemřela na začátku ledna Klára Pešková. Bude se scénář opakovat a opět zemře některá z postav z Ulice? To se teprve ukáže.
Myslíte, že se dá Tereza dohromady s Davidem? Mně to přijde úplně do očí bijící, co říkáte na Davida? Takový suchar, ne, ale solidní, to je fakt, jinak takový drobný chlap, nelíbí se mi, to Roman, to je jinááááá… takové charisma…
@Hanuša77 píše:
Musím se smát, když vidím, jakou pohodu a klidek maji Světlana a Lumír s novým přírůstkem… Alex porad jen spí… Světlana v naprostém klidu snida, pije odpoledni kávu, čte si časopis, všude naklizeno, navareno…
Taky jsem to tak měla min. do jeho půl roku, takže to možné je ![]()