Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 píše:Ty brďo, mě taková kravina rozesmála. Kdyby to asp. mělo důvod, že? Jako že není proč být Grgálová…
by si měla dát s Rybou (taky má přezdívku
?) pivo a pořádně si grgnout
a je to na světě ![]()
@MamaJani píše:
by si měla dát s Rybou (taky má přezdívku?) pivo a pořádně si grgnout
a je to na světě
Trochu mimo mísu, ale jestli se chcete zasmát, počtěte si toto téma. U některých příspěvků slzím smíchy.
@Moise píše:Jedna z holek je vhodnou dárkyní, ale nevíme která
To nebude tak těžký uhodnout ![]()
@Moise píše:Jedna z holek je vhodnou dárkyní, ale nevíme která
Lída, Lída, Lída, prosíííím!
Čtvrtek 14.1. 2016
Den jako každý jiný, přesto od rána něco visí ve vzduchu. Cítíte to téměr hmatatelně, že se něco stalo, ale utěšujete se, že se třeba jen mýlíte. Jenže pak to přijde. Zpráva, která vám vyrazí dech, zpráva, na kterou nikdy nebudete připraveni, zpráva, které v první chvíli nikdo nechce uvěřit. Nečekná tragédie zasáhne Ulici už dnes večer…
Holky pisu z mobilu nevim jak zde preskrtnout text
chtela jsem vas navnadit
jo jinak prijede roziny dedecek hraje ho Vyskocil docela to zamota
@Verčule píše:Holky pisu z mobilu nevim jak zde preskrtnout textchtela jsem vas navnadit
Vyskočil…a já si představovala podle toho, jak o něm furt mluví (oni),jako málem nemohoucího skorodědulu…no, on už taky nemá pade, ale Frgálová, kruci - Maléřová
,je celk. mladá baba. Noo, má děti v pubertě, tak věk dědy by seděl. Ona prostě mladě vypadá. No řekněte, že neee ![]()
@Žirafa 69 píše:
Vyskočil…a já si představovala podle toho, jak o něm furt mluví (oni),jako málem nemohoucího skorodědulu…no, on už taky nemá pade, ale Frgálová, kruci - Maléřová,je celk. mladá baba. Noo, má děti v pubertě, tak věk dědy by seděl. Ona prostě mladě vypadá. No řekněte, že neee
Já si taky představovala dědu nad hrobem ![]()
Já nějakého typického Moraváka, když Frgáli mluví furt moravsky ![]()
@Verčule píše:
Holky pisu z mobilu nevim jak zde preskrtnout textchtela jsem vas navnadit
Vyskočil jo???
![]()
Jojo a ukaze se uz myslim pristi tyden nebo ten potom.no nemusim ho ![]()