Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
6.12.15 17:51
@Anna766 píše:
Ono mu až tak nepřeskočilo. On pochopil že Ingrid ho miluje natolik že ho nenechá padnout. A protože byl u mafie ve sr…abu až po uši vymyslel si co nejhoršího by jí provedl aby mu už konečně dala pokoj.Tak jí sebral všechny její peníze a utekl s nima do zahraničí někam, a poslal jí důkaz jak si tam za její prachy užívá s děv. kama.

Myslíš, že to bylo takhle? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
6.12.15 17:55
@radkka píše:
Myslíš, že to bylo takhle? :think:

Jo bylo. Ač jsou tu od jistých uživatelek náznaky, tak ne, senilní ještě nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.12.15 18:01
@Anna766 píše:
Jo bylo. Ač jsou tu od jistých uživatelek náznaky, tak ne, senilní ještě nejsem.

Já to tak tehdy nepochopila, ale asi máš pravdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
6.12.15 18:14
@Patricia89 píše:
Vidis. Nych ti tu pamet mohla zavidet, ale presto te oslovuji babi.. Co by teda meli rikat me.. :think:

Tak babička už jsem. Což o to.Ale jsou tu i jiná pojmenování jako třeba zapšklá důchodkyně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
6.12.15 18:47
@Jensina píše:
Po dlouhé době vás dočítám. Ježkovy zraky on zas někdo umře??? už máte zase teorie? :lol:

Mára :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.15 18:55

@Moise
TO je blbost, aby umřel, ne? :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
6.12.15 19:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
6.12.15 19:06
@Patricia89 píše:
8o 8o 8o 8o si delas srandu? A kde.? Ji rozbiju cifernik… Co si mysli? 8o 8o :cert: :cert: :cert: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
:hug: :hug: ty jsi moje mláďátko milé :* :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
6.12.15 19:14
@mandarinkapomeranc píše:
@Moise
TO je blbost, aby umřel, ne? :o

Nechci tě ranit ale každej může(musí )někdy umřít.
Tak jo rozebereme si to-Jitka, problém z ledvinou, farářova maminka, mrtvice, Mára, hrozba útoku taxikářů, Zuzana, HIV pozitivita, Matěj údajně, tragedie? Miloš, autonehoda…
A takhle bychom mohli pokračovat. Osobně si myslim že jestli někdo, tak farářova matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.15 19:22

@Anna766
Proč bys mě měla jako ranit? :nevim: Dost dobře nechápu? 8o Je mně to úplně ukradený, jak to bude :-D :-D :-D jen se pozastavuji nad vašimi nápady :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
6.12.15 19:31
@mandarinkapomeranc
@Anna766
Proč bys mě měla jako ranit? :nevim: Dost dobře nechápu? 8o Je mně to úplně ukradený, jak to bude :-D :-D :-D jen se pozastavuji nad vašimi nápady :-D

klid, to byla nadsázka humor, zapoměla jsem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.15 19:37

@Anna766
A na co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148563
6.12.15 19:39
@Anna766
A na co?

No na tohle
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.12.15 19:44
@Anna766 píše:
Nechci tě ranit ale každej může(musí )někdy umřít.
Tak jo rozebereme si to-Jitka, problém z ledvinou, farářova maminka, mrtvice, Mára, hrozba útoku taxikářů, Zuzana, HIV pozitivita, Matěj údajně, tragedie? Miloš, autonehoda…
A takhle bychom mohli pokračovat. Osobně si myslim že jestli někdo, tak farářova matka.

Tak smrt farářovi matky bych nenazvala tragédií (nic ve zlém), myslím, že by to mělo být něco, co ulici zasáhne, ale uvidíme :think: Samozřejmě by bylo hodně smutné, kdyby se něco stalo Matějovi, ale ono i tohle se v životě bohužel děje a byla by to zajímavá zápletka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.12.15 19:45

Si myslím, že to bude farářova máti. Umře, Ryba bude v háji, Maléřka bude utěšovat a on se do ní zabouchne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí