Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:
Rozina si párkrát potahla, ale na můj vkus napoprvé víc než dost
no to s tebou určitě souhlasím… ale v 16ti je prostě skoro každej blbej
![]()
@spirunka píše:
@radkka jeste me napada, jestli vubec vedela co to je?Ale i tak, ze by si dala do pusy cigaro byt s marjankou?
Říkali o co jde (název) a to snad v jejím věku zná každý ![]()
@MUFICE píše:
Podle ukázek jsem tipovala spíš něco tvrdšího. Neznám nikoho, kdo by měl po trávě halušky
já nejenže měla halušky, ale všechny jsem straaaašně milovala a pak už bnevím, co bylp… no, zkusila jsem to jednou a stačilo mi ![]()
@allluck píše:
aha, tohle už je fakt sílaneřeknu, když si někdo občas nějakýho jointa dá, někomu je po tom zkrátka dobře, má pocit uvolnění atp., ale tohle je fakt síla a pochybuju, že Rozina je z těch, která to tam vyhulila celý
to teda bejt někým takovým a tohle se mi někdy stát, tak se tomu celej život vyhejbám velkým obloukem
![]()
taky jsem slyšela názor, že někoho uvolní a někomu naopak rozjede skrývanou depresi a ta jich za sebou má víc než dost (stěhování, Lucina, děda,…)
Já si třeba nedala nikdy a ani to nedržela v ruce ![]()
Hmm já čtvrteční díl nemohu stáhnout, tak nato mrknu zítra teda
Děkujííí už to máám…to je vostrý a jinaktakhle se dá zhulit, jak jsem to viděla v ukázce, já to teda asi dvakrát v životě zkusila a nic, ale viděla jsem různé stavy. ![]()
@radkka píše: Že si ve dvaceti dá trávu nevidím jako takový prohřešek, děláš, jak kdyby si píchali heroinNemám pocit, že by to Rozině nějak moc nutili, jen se zeptali, jestli si nedá, nikdo se jí nevysmíval, nemusela to dělat, ale asi chtěla zafrajeřit.
Nemám dojem, že by tolik trávil čas s mladšími, chce být s Rozinou a u toho holt jsou její vrstevníci
No ale nemusel ji davat cerstve sestnactilety holce, ze ![]()
Ja jsem teda byla na tom, ze uz ji bude 17 ![]()
@Moise píše:
No ale nemusel ji davat cerstve sestnactilety holce, ze
Ja jsem teda byla na tom, ze uz ji bude 17
Však to přinesl stejně starý Patkovník ![]()
Holky, ale Runcajs Kuřízek, tak to by na mě nebylo
Bouchla bych dveřma…Uteče od rodiny a ještě trápí svobodnou holku.
@MUFICE píše:
Podle ukázek jsem tipovala spíš něco tvrdšího. Neznám nikoho, kdo by měl po trávě halušky
Já po nějakém holandském skunku jo.
Byla jsem stará asi jako Róza.
Tak taky jsem si to párkrát zkusila, ale vždycky to bylo tak nějak v mezích, jednou dokonce mi bylo fakt hrozně špatně, protože jsem to přehnala
, to mi bylo cca 18.. jako určitě neříkám, že je to něco dobrýho ve velkým množství, ale právě se divím, že by tohle se mohlo někomu stát po pár potáhnutí
@ivik21 píše:
taky jsem slyšela názor, že někoho uvolní a někomu naopak rozjede skrývanou depresi a ta jich za sebou má víc než dost (stěhování, Lucina, děda,…)Já si třeba nedala nikdy a ani to nedržela v ruce
Ja taky ne
ale já nekouřim ani cíga a alkohol mi nic neříká. Jsem exot ![]()
@Anna766 píše:
Ja taky neale já nekouřim ani cíga a alkohol mi nic neříká. Jsem exot
Já taky ![]()
@Moise píše:
Já taky
Fain.Bude nás víc, nebudem se bát jointa nic
![]()
@Anna766 nejsi. já to sice zkusila, ale taky jinak nekouřím a výjimečně si dám víno nebo pivo ![]()